Türknet İnternet Kesintisi

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
Türknet kullanıcıları öğle saatlerinden beri internete erişemiyor, yapılan bir açıklamada yok. Ben de yeni yeni düzelmeye başladı ama her zamankinden bir tık daha yavaş. Siz de durumlar nasıl?
Özellikle bir açıklama yapılmamış olması bence hoş değil, insan en azından bir tweet falan atar.

Muratssb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Bnde sadece bizim evde oldu sanmistim bakayim bidaha
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hala düzelmemis

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
Bnde sadece bizim evde oldu sanmistim bakayim bidaha
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hala düzelmemis
Bende de telefonda bir sorun yok şu an, tamamen düzeldi. HD video vs bile açıyor. Ancak bilgisayarda yavaş biraz, düzelecektir diye düşünüyorum.
Uzun süreli internet kesintilerinde sorunun sadece kendinizde mi değil mi öğrenmeniz için servis sağlayıcısının sözlük başlıklarına bakmanızı öneririm. Kullanıcılar genelde oraya mutlaka yazıyor genel kesintilerde. Ben de ilk uyandığımda ben de sorun var sandım ancak oraya bakınca anladım genel bir problem olduğunu.

Muratssb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Bende de telefonda bir sorun yok şu an, tamamen düzeldi. HD video vs bile açıyor. Ancak bilgisayarda yavaş biraz, düzelecektir diye düşünüyorum.
Uzun süreli internet kesintilerinde sorunun sadece kendinizde mi değil mi öğrenmeniz için servis sağlayıcısının sözlük başlıklarına bakmanızı öneririm. Kullanıcılar genelde oraya mutlaka yazıyor genel kesintilerde. Ben de ilk uyandığımda ben de sorun var sandım ancak oraya bakınca anladım genel bir problem olduğunu.
Thanks

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
10 gündür yok zaten değişen pek birşey olmadı.

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
An itibariyle tamamen düzeldi. Bilginize arkadaşlar. Benzer sıkıntıları olanlar kontrol edebilir.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Ben genelde gece 1 - 4 arası yaşıyorum. Her bölgesel kesintilerde tweet mantıklı olmaz herhalde.

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
Ben genelde gece 1 - 4 arası yaşıyorum. Her bölgesel kesintilerde tweet mantıklı olmaz herhalde.
Bugün sadece yaşadığım yerde değil Türkiye geneli bir arıza söz konusuydu. Tabii ki yaşamayanlarda vardı. Bu durumlarda bir açıklama yapmak daha doğru. Bazı teknoloji sitelerinede bu durum haber olarak yansıdı zaten.

Reaksiyon puanı
109
Türknet kullanıcıları öğle saatlerinden beri internete erişemiyor, yapılan bir açıklamada yok. Ben de yeni yeni düzelmeye başladı ama her zamankinden bir tık daha yavaş. Siz de durumlar nasıl?
Özellikle bir açıklama yapılmamış olması bence hoş değil, insan en azından bir tweet falan atar.
Türk telekomda da akşam açıldı

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Bi Ara Türk Telekomdada Vardı Yok Şimdilik Uzun Süre Açmamışlardı

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Türkiye'de bütün internet markalarının hepsi TTNET alt yapısını kullandıktan sonra ben neden kendimi yorup başka marka internet bağlatayım ki mantığım bence çok doğru.

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
Türkiye'de bütün internet markalarının hepsi TTNET alt yapısını kullandıktan sonra ben neden kendimi yorup başka marka internet bağlatayım ki mantığım bence çok doğru.
Alınan hız ve fiyat farkı var. 85 liraya 35 mbps kullanıyorum. 10 lira daha verirsem hızım 75 mbps oluyor. Aynı fiyata TT'nin verdiği bu kazıklar varken neden bağlatayım ki? Üstelik elimi kolumu bağlayacak bir taahhüt yok, istediğimde arar iptal ederim. :)

Aynı fiyata TTNet tarifeleri;
2020-07-07 (2).png