erenalisen
Doçent
Bugün başvurumu vererek türknet gigafibere geçiş yaptım ayın 4. günü gibi kuruluma geleceklerini söylediler hız testini paylaşacağım paket içeriğim 1000mbps download 1000mbps upload + zyxel vmg8623-t50b ayda 99 tl ödeyeceğim.
Benim evimde de olacak demek ki 5 gün sonraBen bu interneti ancak odtüde gördüm.
Umarım sıkıntı çıkmaz türknetin adsl ve vdsl altyapısında şanslı olmak gerekiyor diyorlardı sıkıntısız kullanmak için ama ftth fiberinde hiç sıkıntı çeken görmedimHayırlı olsun. Çok kaliteli hizmet gerçekten. Umarım sıkıntısız bir şekilde kullanırsın.
Gigabit tarifesinde ben de hiç sıkıntı çeken görmedim. Neticede altyapı direkt Türknet'in kendisine ait.Benim evimde de olacak demek ki 5 gün sonra
Mesaj otomatik birleştirildi:
Umarım sıkıntı çıkmaz türknetin adsl ve vdsl altyapısında şanslı olmak gerekiyor diyorlardı sıkıntısız kullanmak için ama ftth fiberinde hiç sıkıntı çeken görmedim
Ayda 99 lira nasıl oluyor o yaa? Ben 100mbps internete 100 lira veriyorumBugün başvurumu vererek türknet gigafibere geçiş yaptım ayın 4. günü gibi kuruluma geleceklerini söylediler hız testini paylaşacağım paket içeriğim 1000mbps download 1000mbps upload + zyxel vmg8623-t50b ayda 99 tl ödeyeceğim.
Hız testini atacağım 5 gün sonra yüksek ihtimalle sana tavsiyem yükselt zatenAyda 99 lira nasıl oluyor o yaa? Ben 100mbps internete 100 lira veriyorum
_________________________________________________________________________________________________________________
Ekli dosyayı görüntüle 165658
Heee şimdi anladım altyapının desteklediği en yüksek hızı tek fiyata alıyorsun tamam bende şu an 1000mbps hız destekleniyor gözüküyor hemde aynı fiyata vallaha süpermiş sana bağlasınlar beğenirsen bende yükseltirim hızı
Evet hedefleri bu fakat ben şanslı bir bölgede oturuyorum avcılardayım buraya çok çabuk şekilde getirdilerBölge olarak değişiyor sanırım, keşke her bölgeye bu hizmeti verebilirseler. Gerçi hedeflerinden bir tanesi bu sanırım.
Tek çekincem 750mbps vermeleri gerekiyormuş yani en az 750 kadarını vermeleri gerekiyormuş 750nin altında hız alırmıyım acabaBen de Türknet kullanıyorum aşırı memnunum. Fiyatına göre muhteşem özellikle de.
Hocam zenginsiniz bu arada 4mbpse 100 tl vermek için rahat olmanız lazım ekonomik olarak.Bu fiyata ben 4 MB adsl alıyorum. Sonra diyonuz ekonomi batıyö çöküyo. ?
Sessiz ağzım açık gülüyom. Haykırsam evdekiler tekme tokat dalıcak bana. ?Hocam zenginsiniz bu arada 4mbpse 100 tl vermek için rahat olmanız lazım ekonomik olarak.
Sizin şimdiki askeri maaş ne kadar? Dolarla söylermisin açıklayıcı olsun bende dolarla söyliyim.Hocam zenginsiniz bu arada 4mbpse 100 tl vermek için rahat olmanız lazım ekonomik olarak.
210 dolar civarında şu an asgari ücret. Türknet'in verdiği bu hizmet çok sınırlı yerlerde var şu an. Kullanabilen insan sayısı epey az. Yoksa 100 TL'ye ortalama 25-50 mbps internet hizmeti alırsın. O da altyapın iyi değilse kesinti, yavaşlama vs. ile can sıkabilir.Sessiz ağzım açık gülüyom. Haykırsam evdekiler tekme tokat dalıcak bana. ?
Sizin şimdiki askeri maaş ne kadar? Dolarla söylermisin açıklayıcı olsun bende dolarla söyliyim.
Ortalama 300 dolar civarı askeri maaş alıyor tüm ülke.
Şimdi sizde fiyatlar mı uygun yoksa bizde mi orası tartışılır.
Hiç bekleme şimdiden başvur direkt Türkiye standartlarının çok çok üzerinde bir hizmet. Kullanıp da pişman olan yok Gigafiberi. Ping de ortalama 1-2 ms oluyor.Ayda 99 lira nasıl oluyor o yaa? Ben 100mbps internete 100 lira veriyorum
_________________________________________________________________________________________________________________
Ekli dosyayı görüntüle 165658
Heee şimdi anladım altyapının desteklediği en yüksek hızı tek fiyata alıyorsun tamam bende şu an 1000mbps hız destekleniyor gözüküyor hemde aynı fiyata vallaha süpermiş sana bağlasınlar beğenirsen bende yükseltirim hızı
Hocam biz ailecek dolar olarak kazanıyoruz mücevherat işi yapıyoruz aylık olarak değişiyor sattığımız mala göre ama minimum 1500 dolar kazanıyoruz bir siparişten ayda 2 3 sipariş alıyoruzSessiz ağzım açık gülüyom. Haykırsam evdekiler tekme tokat dalıcak bana. ?
Sizin şimdiki askeri maaş ne kadar? Dolarla söylermisin açıklayıcı olsun bende dolarla söyliyim.
Ortalama 300 dolar civarı askeri maaş alıyor tüm ülke.
Şimdi sizde fiyatlar mı uygun yoksa bizde mi orası tartışılır.
O zaman herkes ülkece komple ortalama 500 dolar kazanıyor diye düşünebiliriz.Hocam biz ailecek dolar olarak kazanıyoruz mücevherat işi yapıyoruz aylık olarak değişiyor sattığımız mala göre ama minimum 1500 dolar kazanıyoruz bir siparişten ayda 2 3 sipariş alıyoruz
Peki sizin lider ona rağmen Almanya bizi kıskanıyor diyor muO zaman herkes ülkece komple ortalama 500 dolar kazanıyor diye düşünebiliriz.
Yani söylemek istediğim bizde aynı hizmet almak için 1gb/s internet aylık en az 900 TL ye patlar. Üzerinde hatta.
Paramız dolarla neredeyse eşit olsa bile Bizim ülkede fiyatlar aşırı yüksek.
Ekonomiden siz değil biz eziyyet çekiyoruz hani.
Belkide diyordur. Adam zaten kendi dilini zor konuşuyor. Belki ingilizce demiştir ne bilem?Peki sizin lider ona rağmen Almanya bizi kıskanıyor diyor mu![]()
Siz yurtdışında mı yaşıyorsunuz? Ben Türkiye'de yaşıyorum.O zaman herkes ülkece komple ortalama 500 dolar kazanıyor diye düşünebiliriz.
Yani söylemek istediğim bizde aynı hizmet almak için 1gb/s internet aylık en az 900 TL ye patlar. Üzerinde hatta.
Paramız dolarla neredeyse eşit olsa bile Bizim ülkede fiyatlar aşırı yüksek.
Ekonomiden siz değil biz eziyyet çekiyoruz hani.
Tabi canım İki devlet Tek milletSiz yurtdışında mı yaşıyorsunuz? Ben Türkiye'de yaşıyorum.
Pahalıymış orda da hocamTabi canım İki devlet Tek millet
Edit- Hem bu fiyatlar Bakünün göbeğinde böyle.
Geçin bence hocamİşin Tuafı alt yapı cıktıGecsem mi bilemedim .
Yüksek Hiz Bölgesınde oldugum ıcın kurulum ucretı almayacaklarını bıldırıyolar bakalım gecebılırım gibi.Geçin bence hocam
Hiç beklemeyin direkt geçin bence.İşin Tuafı alt yapı cıktıGecsem mi bilemedim .
Şimdi online işlemlerden hızı yükseltmeye çalışıyım bakalım becerebilecek miyimHiç bekleme şimdiden başvur direkt Türkiye standartlarının çok çok üzerinde bir hizmet. Kullanıp da pişman olan yok Gigafiberi. Ping de ortalama 1-2 ms oluyor.
10 Aylık THT Cıktı Seneye eyLül de bıtıyor kısmet o güne artıkHiç beklemeyin direkt geçin bence.
Gigabit pakete geçerseniz Türknet 480 TL'sini karşılıyor diye biliyorum.10 Aylık THT Cıktı Seneye eyLül de bıtıyor kısmet o güne artık![]()
Güncelleme: Bugün ekipler kurulumu gerçekleştirdiler. Şuanlık sanırsam yeni bağlantı olduğu için 100mbps üstünü göremedim daha bir kaç hafta süre geçtikten sonra eğer garanti ettikleri 750mbps hızları göremezsem müşteri hizmetlerini arayacağım.Bugün başvurumu vererek türknet gigafibere geçiş yaptım ayın 4. günü gibi kuruluma geleceklerini söylediler hız testini paylaşacağım paket içeriğim 1000mbps download 1000mbps upload + zyxel vmg8623-t50b ayda 99 tl ödeyeceğim.
Hayırlı olsunGüncelleme: Bugün ekipler kurulumu gerçekleştirdiler. Şuanlık sanırsam yeni bağlantı olduğu için 100mbps üstünü göremedim daha bir kaç hafta süre geçtikten sonra eğer garanti ettikleri 750mbps hızları göremezsem müşteri hizmetlerini arayacağım.