Türkler Ünlü Yarışçının Sitesinin Hackledi

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Yaptığı Drift hareketleriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Ken Block'a Türk meslektaşları tarafından meydan okundu. İşte yaşanan ilginç olay...

Bir yanda, dünyaca ünlü ralli ve Drift yarışçısı Ken Block, öteki yanda ise modifiye Şahin sevenler derneği. Bu iki uç isim çok ilginç bir olayla bir araya girdi. Dünyanın en iyi 50 yarışçısından biri sayılan Block'un sitesi geçtiğimiz günlerde Türk sanal korsanlar tarafından hacklendi.
Saldırı gerçekleştiren grup, Türkçe olarak Ken Block'a meydan okudu. Bununla da yetinmeyen grup Şahin marka bir arabayla çekilmiş olan Drift görüntülerini ünlü yarışçının sitesine yerleştirdi.
sahin1268053677.jpg
Siteye girenler ise Türk yarışçılar tarafından konulmuş, meydan okuma yazısıyla karşılaştılar. Anlaşılan Şahin sevenler, Block'un pahalı arabalarla yaptığı şovları yetersiz bulmuştu.
Bu yüzden, ünlü yarışçıya bir de Şahin arabayla şov yapması için meydan okudular. Block'un sitesi olay üzerinden bir gün geçmesine rağmen hâlâ düzelmedi.
:: Ken Block'un başına gelen bu talihsiz olayla ilgili yorumlarınız nedir?
Yazan: Cem Süer
SDN - http://shiftdelete.net

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Ahmaklıktan başka birşey değil :).Bunu yapınca eline ne geçti diye sormak lazım.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Arabada bişi bilmiyoz webde sana meydan okuruz diyolar heralde.. Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ki, site hacklemekle meydan mı okunuyormuş??

setcom_2000

Asistan
Reaksiyon puanı
0
site linki versenizde biz de baksak neler yapmışlar. google acayip siteler buluyor hiç biri sizin dediğiniz gibi hala hackli görüntüye sahip değil.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
anlaşılan takan yok site hala aynı :D delidir ne yapsa yeridir demşler kendi hallerine bırakmışlar :D

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Sitenin şimdiki haline de saldırı yapacaklar, önceki hack yapanlara sövecekler.. Daha iyi olur:)

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Tasvip etmesem de itiraf edicem çok hoş olmuş :) Şahin loverz :)

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Sayfada video görünmüyor. 1 hafta önce seyretmiştim o videoyu :) Çok eski bir video.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Adam gibi mantıklı bişeyler yazsa gam yemicem. Gereksiz.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Pazar eziği hırbolar !!