Türkiye'ye Gönderirlermi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Firefox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Firefox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler öncelikle konuyu yanlış yeremi doğru yeremi açtım bilemiyorum. Fakat xoticpc.com
sitesinden alış-veriş yaparsam türkiyeye yollarlarmı? Lütfen yardım edin. Eğer yollamıyorsa MSI GT783R konfigure edeceğim ve türkiyeye yollayacagım başka site varmı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Site Türkiyeye gönderi yapıyor. Lakin alacağınız eşya üzerinden % 20 vergi ödemek zorundasınız. 150 euro sınırını aşarsanız tabiki.
Live chat özelliğinden her sorunuza cevap bulabilirsiniz.

Firefox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki konfigure ettiğim laptop için 5990 TL fiyat çıktı. Bu fiyatı pazarlık falan gibisinden indirebiliyormuyuz biraz? Bilgiziniz varmı.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Site Türkiyeye gönderi yapıyor. Lakin alacağınız eşya üzerinden % 20 vergi ödemek zorundasınız. 150 euro sınırını aşarsanız tabiki.
Live chat özelliğinden her sorunuza cevap bulabilirsiniz.

yanlış olmasın bildiğim kadarıyla 70 euro sınır. kargo ile gelenlerde gidip ambarda veya sınır da vergi ödüyorsunuz kargo onların birinde kalır çünkü eve gelmez . sıkıntılı iş paranın tamamen boşa gitme olasılığıda var . tam araştıradan girme sakın bu işe derim

Firefox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En ucuz laptopuda orda bulmuştum. Neyse o sitede iptal. Başka site varmı önereceğiniz? Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
yanlış olmasın bildiğim kadarıyla 70 euro sınır. kargo ile gelenlerde gidip ambarda veya sınır da vergi ödüyorsunuz kargo onların birinde kalır çünkü eve gelmez . sıkıntılı iş paranın tamamen boşa gitme olasılığıda var . tam araştıradan girme sakın bu işe derim
evet ben eklemeyi unutmuşum, gelecek olan mal gümrüğe takılır. Gidersin vergini ödersin malı öyle alırsın.
Ayrıca orası çarşı değil. Pazarlık olmaz !!

--- Mesaj Güncellendi ---

En ucuz laptopuda orda bulmuştum. Neyse o sitede iptal. Başka site varmı önereceğiniz? Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
bilgisayar burdan alınır. Yurtdışına çıkarsanız oradan alın. Ama internetten getirtirseniz vergiyle beraber fiyat hemen hemen aynı olur.
İlle de oyun oynamak isterseniz 600 tl ye xbox 360 ya da ps3 alın oynayın bol bol kasmadan donmadan

fatihcamli

Doçent
Reaksiyon puanı
0
sen heralde yalandünyayı cok izliyorsun Taklitci

Firefox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bekçi biraz sus istersen

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Merhametten maraz doğar diye boşuna dememişler [MENTION=113753]Bekçi[/MENTION]

sercankd

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Mal gümrükte takılırmış gibi bir halk efsanesi dolaşıyor yıllardır, öyle birşey yok sadece vergisini ödemeyen adamın tembelliği var ortada. Ayrıca %20 değil %10dur vergisi ben bizzat Türkiye - Yunanistan gümrüğündeyim. Malın gelir gümrükte bekletilir ordaki memurlar fiyat araştırması yaparlar senden kalan açığı ödemeni isterler bu fiyat ne kadar olur bilemem. Belli bir fiyata kadar vergisiz olarak sokman mümkün ama bir bilgisayar alacağın için en ufak parçası bile vergiye takılır.

Clicker

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mal gümrükte takılırmış gibi bir halk efsanesi dolaşıyor yıllardır, öyle birşey yok sadece vergisini ödemeyen adamın tembelliği var ortada. Ayrıca değil dur vergisi ben bizzat Türkiye - Yunanistan gümrüğündeyim. Malın gelir gümrükte bekletilir ordaki memurlar fiyat araştırması yaparlar senden kalan açığı ödemeni isterler bu fiyat ne kadar olur bilemem. Belli bir fiyata kadar vergisiz olarak sokman mümkün ama bir bilgisayar alacağın için en ufak parçası bile vergiye takılır.

güzel bilgi eyvallah

Firefox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler.

Ha birde ben bugün xoticpc ile konuştum iki tane mesaj geldi. Birinde yurt dışında vergileri benim ödemem karşılıgında olur diyor; diğeri ise yurtdışı ödemelere kapalıyız diyor. Sadece Amerika ve Kanadaya çalışıyoruz diyor. Neyse ona gerek kalmadı zaten masaüstü pc topladım bugün. herkese teşekkürler

Bekçi birde ben sana öyle bir şey yazmadım !!! O yazının nereden geldiğini bilmiyorum. Bilip bilmeden konuşmayın!