Türkiye'ye bir altın daha!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
25. Dünya Üniversiteler Yaz Spor Oyunları'nda atletizmde bayanlar 100 metre engellide Nevin Yanıt, birinci olarak altın madalya kazandı.

nevinyan%C4%B1tkapak.widec.jpg

Kızılyıldız Stadı'nda süren oyunların atletizm müsabakalarının 4. gününde Nevin Yanıt, dünkü seçmelerden sonra yarı finalde de en iyi dereceyi elde ederek finale kaldı.

Finalde de başarılı performansını sürdüren Yanıt, 12.89 saniyelik derecesiyle altın madalyanın sahibi oldu. 23 yaşındaki Yanıt böylece, bu oyunlarda Türkiye'ye ilk altın madalyayı getirdi.

Yarışta ikinciliği, 13.10 saniyelik derecesiyle Litvanyalı Sonata Tamosaityte, üçüncülüğü de 13.13 saniyeyle Yeni Zelanda'dan Andrea Miller kazandı.

KAYNAK

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Helal olsun valla.

Hep böyle devam eder umarım.

twilight_flame

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Kendisini tebrik ediyorum :) Türkiye'nin boyle madalyalar almasi gogsumuzu kabartiyor.

NOT: Konuyu ekleyen arkadastan kizi montajlamasini istiyorum. Zira forumda sunucunun biri bikinili program sundu diye yerden yere vurmuslardi. Bu kızıda bu halde gorup tahrik olup kizcagiza sovmesinler.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
NOT: Konuyu ekleyen arkadastan kizi montajlamasini istiyorum. Zira forumda sunucunun biri bikinili program sundu diye yerden yere vurmuslardi. Bu kızıda bu halde gorup tahrik olup kizcagiza sovmesinler.
Abartmayalım o kadar.

twilight_flame

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Abartmayalım o kadar.

Yok dostum olabilecekleri soyluyorum :) Bikini giymeside gayet dogaldi ama millet abarttikca abartti. Burada da yapabilirler o nedenle uyarayim dedim. Sonuc itibariyle bu kizin giydigi kiyafette bikini tarzi. Bacaklari falan gorunuyor arkadaslar laf eder diye bi uyarayim dedim :)

Malum sporcu kardesimiz madalya kazanmis gogsumuzu kabartmis durduk yere laf yemesine gonlum razi olmaz :huh:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bikini olayını geçelim. O kadının amacı başkaydı. Bir kere doğru dürüst giyindiğini görmedim zaten. :D

Nevin'e bir şey diyen çıkmaz merak etme. :D

Murderer

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Helal Olsun.

Herkezin dediği gibi Gurur Kaynaklarımız.

serin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Lütfen kimse yanliş anlamasın arkadaşlar kimseyi gözeterek yazmıyorum

Avrupalı yada Türkiye dişindaki gelişmiş ülkelerde Küçük bir çocuk atla yetişkinlerin kazanmakta zorlandığı bir Yarışta birinci oluyor Kızın ve atın heykelini dikiyorlar ve ülkenin en ünlü çocuk yıldızı ile flim çekiyorlar Çocuğun başarısını anıtlaştırıyorlar ve başarısının detaylarını verip insanları iyiye yönlendiriyorlar biz ise değerimizin daha sonraki nesilerin örnek almaması ve bu bayan arkadaşımızın başarılarının önemsiz olduğunu hissetirmek için her şeyi yapmayı kendimize görev biliyoruz halbuki şöyle olması gerektiğini düşünüyorum bu insanı bu başarıyı nasıl elde etiğini gösteren örnek alınması için bir filim ( abartmadan destan yazmadan gerçekleri gösteren bir filim yapılmalı diye düşünüyorum ) saygılarımla