Türkiye'nin geleceğini belirleyecek altın değerinde ki oyunuz kime?

Oyunuz kime?

• Kılıçdaroğlu

• Erdoğan

• Diğerleri

• Muharrem İnce

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
Sana üzücü bir haberim var :D

Saat 17:00 itibari ile Muharrem İnce 100 bin imzayı geçmiş...
Geçerse geçsin ben Erdoğan gibi koltuk uğruna ülkeyi mahvedenlere zaten benden oy yok. ? Kılıçdaroğlu'na koltuk sevdalısı diyordum ama neysem ki o kişi İnce imiş. ?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Geçerse geçsin ben Erdoğan gibi koltuk uğruna ülkeyi mahvedenlere zaten benden oy yok. ? Kılıçdaroğlu'na koltuk sevdalısı diyordum ama neysem ki o kişi İnce imiş. ?

Kılıçdaroğlu ney sana göre mesela ? Koltuk sevdalısı olması için daha ne yapmalı !!!

12 yılda 10 seçim kaybetip. Bu kadar kritik bir seçimde hemde kazanma ihtimali yüzde 90'ın üstünde olan Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu varken. Zoraki bir şekilde kendini dayatan. Emrivaki bir şekilde son dakika oldu bittisi ile kendisi aday çıkan insan sence koltuk sevdalısı olmuyor mu ? İYİ partinin için fokur fokur kaynıyor halen KK'ni adaylığını desteklemeyenler var. Bak gör büyük kopuşlar olacak oradan. HDP ile yakınlaşma devam ederse. Ayrıca bu Muharrem İnce'ye sayıp sövenler 2. turda nasıl oylarını isteyecek onuda çok merak ediyorum.

Şuan Z kuşağını ve genç seçmeni küstürüp İnce'nin parlamasını sağlayan KK zaten bunu görmüyor musunuz ? Ben 75 yaşında ki KK'ye oy vermem liderlik vasfı yok konuşamıyor kendini ifade edemiyor diyen herkes benim gördüğüm İnce etrafında toplanıyor...

Ve KK'de öyle bir koltuk sevdası var ki. Benim namusum şerefim o kadar ucuz mu partlili Cumhurbaşkanı adayı olayım derken. Şimdi ben partiden de istifa etmeyecem moduna girdi :D Üstüne geçen sene genel kurul yapılmalı ve CHP içinde seçim olmalıydı. Koltuğa yapışıp onuda engelledi ve yaptırmadı.

Son düzenleme:

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
Kılıçdaroğlu ney sana göre mesela ? Koltuk sevdalısı olması için daha ne yapmalı !!!

12 yılda 10 seçim kaybetip. Bu kadar kritik bir seçimde hemde kazanma ihtimali yüzde 90'ın üstünde olan Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu varken. Zoraki bir şekilde kendini dayatan. Emrivaki bir şekilde son dakika oldu bittisi ile kendisi aday çıkan insan sence koltuk sevdalısı olmuyor mu ? İYİ partinin için fokur fokur kaynıyor halen KK'ni adaylığını desteklemeyenler var. Bak gör büyük kopuşlar olacak oradan. HDP ile yakınlaşma devam ederse. Ayrıca bu Muharrem İnce'ye sayıp sövenler 2. turda nasıl oylarını isteyecek onuda çok merak ediyorum.

Şuan Z kuşağını ve genç seçmeni küstürüp İnce'nin parlamasını sağlayan KK zaten bunu görmüyor musunuz ? Ben 75 yaşında ki KK'ye oy vermem liderlik vasfı yok konuşamıyor kendini ifade edemiyor diyen herkes benim gördüğüm İnce etrafında toplanıyor...

Ve KK'de öyle bir koltuk sevdası var ki. Benim namusum şerefim o kadar ucuz mu partlili Cumhurbaşkanı adayı olayım derken. Şimdi ben partiden de istifa etmeyecem moduna girdi :D Üstüne geçen sene genel kurul yapılmalı ve CHP içinde seçim olmalıydı. Koltuğa yapışıp onuda engelledi ve yaptırmadı.
Sizin amacınız Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş olsun ki ya İstanbul yada Ankara'yı kaybedelim nasıl olsa Erdoğan yine hile-hurda ile kazanır değil mi? ? Yok öyle yağma, geçti dost kervanı... ?

Anketlerde bile açık ara Kılıçdaroğlu önde gidiyor, siz neyin kafasını yaşıyorsunuz. ? Bunları görmeniz için bizim söylememize gerek yok, sizin görmeniz gerekiyor. ?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Sizin amacınız Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş olsun ki ya İstanbul yada Ankara'yı kaybedelim nasıl olsa Erdoğan yine hile-hurda ile kazanır değil mi? ? Yok öyle yağma, geçti dost kervanı... ?

Muhalefet kazanacaksa bile ülke için bir umut olsun insanların derdi. Ama sizin derdiniz Erdoğan gitsinde nasıl giderse gitsin gerekirse ülke batsın...KK'nin iyi aday olmadığını daha iyi alternatifler olduğunu bile bile şu savunmanız yok ki komik bile olmuyor artık. Yazık gerçekten muhalif olmak bu değil. Şu kafa yüzünden kaybedecek gene muhalefet. İYİ partide ki tepkileri görmüyorsunuz çoğu KK'ye oyda vermeyecek.

KK ile olmuyor işte sevmiyor insanlar. Sokakta bile seve seve canı gönülden isteyerek gönüllü gidip oy verecek muhalif görüyon mu sen ? Herkes ne yapalım başka aday yok mecbur verecez modunda. Veya ıslak tuvalet terliği olsa ona oy verecektik ne yapalım abi modundalar. Zaten 8 ay sonra seçim var belediyelerde. Sanki Ankara AKP'ye geçse çok şey fark ederdi sadece 8 ay için !
Bu kafa ile KK kazansa bile 1 yıl oturamaz o koltukta. Şuan her şeyi halının altına süpürüyor. Hiç bir soruya cevap vermiyor genel geçer cümleler söyleyip AKP'ye sallayıp geçiyor böyle ülke mi yönetilecek. Eline verilen kağıdı bile okuyamıyor gittiği yerlerde takip ediyor musunuz KK'yi ?

Dün malatyada iftara gitmişler tüm parti liderleri ve belediye başkanları masaya sığmıyorlar :D Ve işin kötüsü hepsinde surat 1 karış. Sanırsın zorla oturtmuşlar kimse hayatından memnun değil. Ekrem Ve Mansuru harcadılar zaten. Meral Akşner desen çok modu düşük kimse tebessüm bile etmiyor sanırsın herkes kavgalı.

Anketlerde bile açık ara Kılıçdaroğlu önde gidiyor, siz neyin kafasını yaşıyorsunuz. ? Bunları görmeniz için bizim söylememize gerek yok, sizin görmeniz gerekiyor. ?

Hangi anket bunlar ya ! En muhalif gezici bile anketlerde halen Erdoğan önde diyor. Paralı anketçilere bakarsan KK ilk turda yüzde 60-70 aldıracaklar...