- Reaksiyon puanı
- 1,677
Sinam Oğan geçerli imza oranına ulaşınca güncellersiniz onuda, iyi forumlarEkledim
Sinam Oğan geçerli imza oranına ulaşınca güncellersiniz onuda, iyi forumlarEkledim
Aynen öyle ?O kadar yazmama rağmen tek yanıtınız “Nope” + saçma bir gülücük ise vatansever olmayan umursamaz bir vatandaş olduğunuzu kabul ederek sizi tanımaya devam edeceğim![]()
Geçerse geçsin ben Erdoğan gibi koltuk uğruna ülkeyi mahvedenlere zaten benden oy yok. ? Kılıçdaroğlu'na koltuk sevdalısı diyordum ama neysem ki o kişi İnce imiş. ?Sana üzücü bir haberim var
Saat 17:00 itibari ile Muharrem İnce 100 bin imzayı geçmiş...
Geçerse geçsin ben Erdoğan gibi koltuk uğruna ülkeyi mahvedenlere zaten benden oy yok. ? Kılıçdaroğlu'na koltuk sevdalısı diyordum ama neysem ki o kişi İnce imiş. ?
Sizin amacınız Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş olsun ki ya İstanbul yada Ankara'yı kaybedelim nasıl olsa Erdoğan yine hile-hurda ile kazanır değil mi? ? Yok öyle yağma, geçti dost kervanı... ?Kılıçdaroğlu ney sana göre mesela ? Koltuk sevdalısı olması için daha ne yapmalı !!!
12 yılda 10 seçim kaybetip. Bu kadar kritik bir seçimde hemde kazanma ihtimali yüzde 90'ın üstünde olan Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu varken. Zoraki bir şekilde kendini dayatan. Emrivaki bir şekilde son dakika oldu bittisi ile kendisi aday çıkan insan sence koltuk sevdalısı olmuyor mu ? İYİ partinin için fokur fokur kaynıyor halen KK'ni adaylığını desteklemeyenler var. Bak gör büyük kopuşlar olacak oradan. HDP ile yakınlaşma devam ederse. Ayrıca bu Muharrem İnce'ye sayıp sövenler 2. turda nasıl oylarını isteyecek onuda çok merak ediyorum.
Şuan Z kuşağını ve genç seçmeni küstürüp İnce'nin parlamasını sağlayan KK zaten bunu görmüyor musunuz ? Ben 75 yaşında ki KK'ye oy vermem liderlik vasfı yok konuşamıyor kendini ifade edemiyor diyen herkes benim gördüğüm İnce etrafında toplanıyor...
Ve KK'de öyle bir koltuk sevdası var ki. Benim namusum şerefim o kadar ucuz mu partlili Cumhurbaşkanı adayı olayım derken. Şimdi ben partiden de istifa etmeyecem moduna girdiÜstüne geçen sene genel kurul yapılmalı ve CHP içinde seçim olmalıydı. Koltuğa yapışıp onuda engelledi ve yaptırmadı.
Sizin amacınız Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş olsun ki ya İstanbul yada Ankara'yı kaybedelim nasıl olsa Erdoğan yine hile-hurda ile kazanır değil mi? ? Yok öyle yağma, geçti dost kervanı... ?
Anketlerde bile açık ara Kılıçdaroğlu önde gidiyor, siz neyin kafasını yaşıyorsunuz. ? Bunları görmeniz için bizim söylememize gerek yok, sizin görmeniz gerekiyor. ?