- Reaksiyon puanı
- 10,459
Hilede virüs olmasa bile hile olduğu için onu virüs olarak algılar.virüs total ağlıyor resmen sonuça bakın
Hilede virüs olmasa bile hile olduğu için onu virüs olarak algılar.virüs total ağlıyor resmen sonuça bakın
Algılar ama 75 antivirüsten 45 inde detect olmaz. Buradaki basbaya virüs. Ip traffic kısmına bakarsanız orda 443 portu üzerinden bir ipye bağlanıyor. Burdan zaten besbelli trojan olduğu resmen ben trojan'ım diye bağırıyor.Hilede virüs olmasa bile hile olduğu için onu virüs olarak algılar.
1 yıl önceki post için geç olmadı mı?
Çok fena bir gıcıklık. Hatta bu alıntıyı onda yapayım, banı şak diye yerdim.SDN Forum güzelde ne kötü forumlar var be kardeş küfür falan yok güzel diyorsun. Al gir technopata bir nokta koymadığın için ban ye. Gıcıklık ya
Sosyal iyi de öylesine takılmak için SDN iyi bea.Bu yüzden sosyal adamdır.
2- Forumda genel ahlak/din kurallarına aykırı davranışlar yasaktır.Galiba Türkiye'de en fazla üyesi olan forum bu diye biliyorum. Ama üye sayısı forumun iyi olduğu anlamına gelmiyor. Birazdan göstereceğim fotoğraflarda bunu gösterecektir. Dünde açmıştım ama modlar küfürleri sansürlemem gerektiğini söyledi. Bende sansürleyip tekrar açıyorum.
Forumun kurucuları oyunlara hile kodluyorlar. Hileler çalışıyor ama içinde virüs dolu kimsede fark etmiyor. Hilelerin içinde virüs olduğunu söyleyenlerin konusu kurucular tarafından sövülerek kapatılıyor. Ve işte hilenin virüs totali:
VirusTotal
Herkes bu virüs totali görmesine rağmen kurucular virüs olmadığını inkar ediyor. Zaten bu hileyi indirip açtığınızda pc'nin cpu kullanımının anormal şekilde arttığını göreceksiniz. Üyeler sorunlarını söyleyince de kurucular bu şekilde tersliyor:
Ekli dosyayı görüntüle 65096
Ekli dosyayı görüntüle 65097
Ekli dosyayı görüntüle 65098
Ekli dosyayı görüntüle 65099
Ekli dosyayı görüntüle 65100
Ekli dosyayı görüntüle 65101
Daha çok ss var. Hepsini atmaya çalışsam gün biter. Zaten forumu merak edip girerseniz göreceksinizdir. Youtube kanalında ettiği bir küfür vardı ağır çok ağır olduğu için atmıyorum. Zaten dün açtığım konuda gören görmüştür. Sansürlemediğim gözden kaçan bi yer varsa modlar konuyu silmeden resmi silerse sevinirim.
Forum: MemoryHackers
Forumun 1 milyon üyesi var ama hepsi bot.
sosyalde olsak bea dediğin için raporlamamız gerekirdiSosyal iyi de öylesine takılmak için SDN iyi bea.
hiçbirşey bedava verilenden daha pahalı değildir japon atasözü demen lazımHiçbir şey bedavadan pahalı değildir.
Rus Atasözü