Türkiye'nin En Güvenilir Ünlüleri Araştırması

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Ünlülerin ürün ve marka tavsiyeleri konusundaki güvenilirliklerini raporlamak için MediaCat ve Ipsos tarafından gerçekleştirilen Celebrity Güven Endeksi’nin 2021 sonuçları belli oldu.

Endeksin geçen yılki sıralamasında yüzde 70.9’luk bir oranla ilk sırada yer alan sanatçı Haluk Levent, bu yıl kendi yüzdesinde ufak bir artışla ilk sıradaki yerini korudu ve 4. yıl üst üste zirvede yer aldı.

Listede ilk 20'de yer alanlar ve oranlar şöyle:
1. Haluk Levent yüzde 71.4
2. Müge Anlı yüzde 62.9
3. Kenan İmirzalıoğlu yüzde 47.3
4. Şener Şen yüzde 45.6
5. Beyazıt Öztürk yüzde 44.9
6. Ezgi Mola yüzde 44.5
7. Binnur Kaya yüzde 40.5
8. Aras Bulut İynemli yüzde 40.2
9. Haluk Bilginer yüzde 40
10. Acun Ilıcalı yüzde 38.8
11. Kerem Alışık yüzde 36.6
12. Şevket Çoruh yüzde 36
13. Tarkan yüzde 35.3
14. Nihat Hatipoğlu yüzde 35.1
15. Gökhan Özoğuz yüzde 34.2
16. Kıvanç Tatlıtuğ yüzde 33.4
17. Esra Erol yüzde 32.7
18. Uğur Dündar yüzde 32.3
19. Gülse Birsel yüzde 31.8
20. Şahan Gökbakar yüzde 31.5

Not: Siz liste hakkında ne düşünüyorsunuz ! Ve Müge Anlının 2. olması neredeyse yüzde 63 tarafından güvenilir denmesi. Veya Halük Levent'in 4 yıldır üst üstte 1. çıkması hakkında görüşünüz nedir ? Halük Levent Cumhurbaşkanlığına aday olsa zorlayacak gibi güven var.

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592
Güzel konu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen hocam haluk abi king ya çoktan beridir takipteyim hep iyi ve sosyal işlerde imzası var nihat hatipoğlu na güvenmem ben bu listede birde acun a

Son düzenleme:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Aynen hocam haluk abi king ya çoktan beridir takipteyim hep iyi ve sosyal işlerde imzası var nihat hatipoğlu na güvenmem ben

Hiç şaşırtmıyorsun... Müslüman birine İlahiyat mezunu bir insana güvenecek halin yok dimi.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,544
Nihat Hatipoğlu kısmında patladım. Bu arada güvenmenin adamın dini bir program yapmasıyla falan alakası yok. Önceliği para olan, para nerdeyse oraya koşan bir adam. Samsun'da program yapacaktı, sırf alacağı parayı yeterli görmedi diye programı iptal etti. Bir de garip bir şekilde ne alakaysa Antep Üniversitesi rektörü oldu.

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592
Hiç şaşırtmıyorsun... Müslüman birine İlahiyat mezunu bir insana güvenecek halin yok dimi.
@Görkem Say hocam cevabımızı vermiş hocam bende benzeri olaylara vâkıf oldum.( program iptali)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üstelik diğer 14 kişi arasında müslüman yok mu

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Nihat Hatipoğlu kısmında patladım. Bu arada güvenmenin adamın dini bir program yapmasıyla falan alakası yok.

Kesin öyledir :)

Önceliği para olan, para nerdeyse oraya koşan bir adam.

Bu adam ben kendimi bildim bileli neredeyse ATV'de program yapıyor ne alaka para nerede oraya koşan ? Ayrıca adamın bir reyting i var reklam getirisi varki para veriyorlar. En son geçen bayramda 600 bin TL vermişlerdir heralde 1 aylık. Zaten kendiside bu paranın yüzde 80'inin bağışladığını söylemişti. Bağışlamasa bile BANANE- SİZENE yani !

amsun'da program yapacaktı, sırf alacağı parayı yeterli görmedi diye programı iptal etti.

Neyin programı neyin parası bu ? Bir haber linki atar mısınız ben baktım göremedim. En son 2017 de valilik çağırmış 15 Temmuz sonrası Samsun'a gitmiş mesela.

Bir de garip bir şekilde ne alakaysa Antep Üniversitesi rektörü oldu.

Garip olan ney ?

Kendisi İlahiyat mezunu ve Profesör unmanı var ! Ve Gaziantep İslam Bilimleri Üniversitesine rektör oldu. Görende ÖDTÜ İTÜ'ye flan rektör oldu sanacak. Veya ilkokul mezunu yetkisi bilgisi birikimi yokta öyle havadan rektör oldu sanacak...