Türkiye'nin 'en güvendiği' 10 ünlü isim!

Reaksiyon puanı
10,327
Ipsos araştırma şirketi, 'Türkiye'nin en güvenilir ünlüleri' araştırmasının sonuçlarını yayınladı. Buna göre Türkiye’nin en güvendiği isim Haluk Levent oldu.

Türkiye’nin güvenini kazanan 10 ünlü isim belli oldu. Ipsos araştırma şirketi, 'Türkiye'nin en güvenilir ünlüleri' araştırmasının sonuçlarını yayınladı. İlk sırada yaptığı yardımlarla adından sıkça söz ettiren Haluk Levent oldu.

1607441620680.png

MÜGE ANLI İKİNCİ SIRAYI KAPTI
İkinci sırada suç dosyalarını televizyon ekranlarında bir bir açan Müge Anlı olurken, Şener Şen üçüncü sıraya yerleşti.

Uluslararası Emmy Ödülleri’nde‘en iyi erkek oyuncu’ seçilen Haluk Bilginer 4’üncü olurken, onu Beyazıt Öztürk takip etti.

ACUN ILICALI 7’NCİ OLDU

Magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden medya patronu Acun Ilıcalı da bu listede kendisine yer buldu. Ilıcalı, 'Türkiye'nin en güvenilir ünlüleri' sıralamasında 7’nci olurken, 10 kişilik listenin sonuncusu Gökhan Özoğuz oldu.

Araştırma şirketinin listesi şu şekilde yayınladı:

1- Haluk Levent

2- Müge Anlı

3- Şener Şen

4- Haluk Bilginer

5- Beyazıt Öztürk

6- Kenan İmirzalıoğlu

7- Acun Ilıcalı

8- Ezgi Mola

9- Aras Bulut İynemli

10- Gökhan Özoğuz

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
İlk 7 isime bende güvenirim ama

8-9-10 ne alaka anlayamadım.

Ezgi Mola ve Athena Gökhan ne alaka :D Veya Çukur oyuncusu Aras Bulut İynemli neden Türkiye'nin en güvenilir insanları arasında çıkar.

Not: Bu listede Cem Yılmaz'ın olmaması şaşırtıcı. ( Son zamanlarda ki syasi söylemleri heralde güveni düşürdü. )

morofobik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,898

Ezgi Mola ve Athena Gökhan ne alaka :D Veya Çukur oyuncusu Aras Bulut İynemli neden Türkiye'nin en güvenilir insanları arasında çıkar.

Not: Bu listede Cem Yılmaz'ın olmaması şaşırtıcı. ( Son zamanlarda ki syasi söylemleri heralde güveni düşürdü. )
Ben de son üçüne takılı kaldım ?

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968

Harbiden sana katılıyorum, 8-9-10 ne alaka? Diğerleri yardımlar vs vs güven veriyor da diğerlerini çözemedim.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,701
Harbiden sana katılıyorum, 8-9-10 ne alaka? Diğerleri yardımlar vs vs güven veriyor da diğerlerini çözemedim.
Yamaç abemiz de diziyi izleyenlere güven veriyor sanırım :D

Geçen sene doğum günümde bi kız bana çukur bilekliği hediye etmişti merak edip diziye baktım direk çıktım :D

Reaksiyon puanı
10,327
Ezgi MOLA sanırım Türkiyenin şu anda en çok izlenen dizisi Masumlar apartmanındaki müthiş oyunuyla bu sıralamaya girmiş olabilir. Gerçi bunun güvenle de bir alakası yok, bu bir hayranlık ama yine de girmiş işte. Ki, rolünü muazzam başardığına inanıyorum ben de... Aras Bulut da görev aldığı dizilerdeki her rolünü büyük bir başarıyla canlandıran başarılı bir oyuncu. Da, son sıradaki kişiyi ben de anlamış değilim.

Reaksiyon puanı
10,327
10 numara daha yüksek sırada olabilirdi. Yaşam tarzı böyle olmasaydı.
2,6,7,8,9 sıralama için mantıklı gelmiyor.
2 sırf reyting... Neye güveniyorlar anlamadım .
Aslını sorarsan güven deyince hiçbiri bana mantıklı gelmiyor. Yani ilk 10 deyince. İçlerinden sadece Şener ŞEN ve Haluk LEVENT için ilk 10 olmasa da "Hadi, belki" diyebilirim... De, senin tercihlerinin sanki biraz ideolojik tandanslı olduğunu zannettim biraz, sanki... :)

atılgannn

Asistan
Reaksiyon puanı
188
bu liste neye göre belirlenmiş ana bakmak lazım reytingi yüksek listeye alınmış ilk 7 ye ben de ok ama son 3 neye göre ben de anlamadım

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
Ipsos araştırma şirketi, 'Türkiye'nin en güvenilir ünlüleri' araştırmasının sonuçlarını yayınladı. Buna göre Türkiye’nin en güvendiği isim Haluk Levent oldu.

Türkiye’nin güvenini kazanan 10 ünlü isim belli oldu. Ipsos araştırma şirketi, 'Türkiye'nin en güvenilir ünlüleri' araştırmasının sonuçlarını yayınladı. İlk sırada yaptığı yardımlarla adından sıkça söz ettiren Haluk Levent oldu.

Ekli dosyayı görüntüle 127901

İkinci sırada suç dosyalarını televizyon ekranlarında bir bir açan Müge Anlı olurken, Şener Şen üçüncü sıraya yerleşti.

Uluslararası Emmy Ödülleri’nde‘en iyi erkek oyuncu’ seçilen Haluk Bilginer 4’üncü olurken, onu Beyazıt Öztürk takip etti.

ACUN ILICALI 7’NCİ OLDU
Magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden medya patronu Acun Ilıcalı da bu listede kendisine yer buldu. Ilıcalı, 'Türkiye'nin en güvenilir ünlüleri' sıralamasında 7’nci olurken, 10 kişilik listenin sonuncusu Gökhan Özoğuz oldu.

1- Haluk Levent

2- Müge Anlı

3- Şener Şen

4- Haluk Bilginer

5- Beyazıt Öztürk

6- Kenan İmirzalıoğlu

7- Acun Ilıcalı

8- Ezgi Mola

9- Aras Bulut İynemli

10- Gökhan Özoğuz

Tek müge anlı ve haluk levente güveniyorum aralarından. Ki son 4 ü görünce hayatı sorguladım bi an.

Reaksiyon puanı
427

Ekli dosyayı görüntüle 127901

ACUN ILICALI 7’NCİ OLDU

1- Haluk Levent

2- Müge Anlı

3- Şener Şen

4- Haluk Bilginer

5- Beyazıt Öztürk

6- Kenan İmirzalıoğlu

7- Acun Ilıcalı

8- Ezgi Mola

9- Aras Bulut İynemli

10- Gökhan Özoğuz

Bu konuda Şener Şen favorim :)

SinHa

Doçent
Reaksiyon puanı
767
Gökhan bu dünyada güveneceğim en son insanlar topluluğuna bile giremez. Yaşam tarzı vs kendisini ilgilendireceği bir şey bilemem. Ama kendisine güvenen bir topluluğa ihanet etmiş birisidir kendisi. Tabi bunu bilmeyenler kendisine güvencektir. Haluk Levent ve Şener Şen çok güzel insanlar. Beyazit ve Kenan İmirzalioğluna da güvenirim. Diğerlier cıx

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Ezgi mola kim? He şimdi hatırladım. Arkadaşım Hoşgeldin programında, Tolga Çeviğin yanında, boş boş hareketler yapan ve garip sesler çıkaran kişi. Gerçekten komiklikle hiç alakası olmayan o kişinin ne işi vardı hiç anlamıyorum. Programın içine etmişti bence. Onun yüzünden Arkadaşım Hoşgeldini seyredesim gelmiyordu.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Ezgi Mola'ya takılmış hep ama Ezgi Mola iyi birisi bir yerlerini açıp ünlü olan birisi değil kendisi.
Herkesin fikrine saygı duyarım. Ama siz benim demek istediğimi yanlış anlamışsınız. Ezgi mola sadece komedi ile ilgili şeylerde iyi değil demek istedim. Başka bir dizide veya programda oynasın. Yani o programa yakışmıyor ve ben o kötü birisi demek istemedim. İyi günler daha da uzatmayalım ve kızdırdıysam özür dilerim. ?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
10'da 10 yüzde yüz güvenilirler aslında Gökhan 1. olmalıydı.