Türkiye'nin belli bir sistemi yok

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Hırvatistan Milli Takımı Teknik Direktörü Slaven Bilic ile orta saha oyuncusu Niko Kranjcar ve defans oyuncusu Vedran Corluka bugün bir basın toplantısı düzenledi.

Avusturya'nın Bad Tatzmansdorf bölgesinde hazırlıklarını sürdüren Hırvatistan Milli Takımı'nda teknik direktör Bilic, Cuma günü oynayacakları Türkiye maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Daha önce Euro 96'da oyuncu olarak Türkiye'ye karşı forma giydiğini ifade eden Bilic, "Bağımsızlığımızı kazandıktan sonraki uluslararası turunuvalardaki ilk maçımızdı. Bizim için çok önemli bir maçtı. O dönem oyuncuydum. Türkiye'nin bizi çok zorladığını hatırlıyorum. Vlaoviç'in golü ile galip geldik. Alpay, Vlaoiviç'i düşürmeyip daha sonra Fair-Play ödülü almıştı. O galibiyet bize turnuva boyunca ve ilerisi için büyük bir moral, motivasyon sağlamıştı. Çünkü o zaman yeni bağımsız olmuş bir ülkeydik. Bugün ise durum çok farklı. Her iki takımın da kendine olan güveni daha fazla. Çünkü iki takım da gruplardan çıkıp çeyrek finale kaldı. Türkiye şu anda çok daha iyi bir takım durumuna geldi. Sakatları olduğunu biliyoruz. Ama büyük ihtimalle böyle önemli bir maça yetişeceklerini düşünüyorum. Kalede ise Volkan'ın yerine Rüştü oynayacak. Çok kariyerli bir kaleci. Uzun süre 1 numaraydı. Barcelona forması giydi. Defansta da bence önemli bir problem yaşamıyorlar" dedi.

kayanak: http://www.sporx.com/euro2008/haber/114764.php

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
sistemli sistemsiz ne fark ederki nasılsa yeneriz bizim sistemimiz inanmak bırakmamak
boşversin o

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
bizimkiler karambole oynuyolar iste sistem bu karambol Türk ekolu :D

scientist

Asistan
Reaksiyon puanı
2
İnanmak başarmanın yarısıdır diğer yarısı karamboldür belki de :)