Soru Türkiye’de ne üretilir?

warlordX

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
60
Üretmek istiyorum, belli bir süre beyaz yakalı olarak sektörleri öğrenip, deneyim edinip sonra kendi işimi kurup üretmem lazım.

Mesela karton bardak üreteceğim nasıl satışa geçebilirim?

salihaktan_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
543
Şu anda satışa geçirmenin en ucuz yolu e-ticaret sitelerinden geçiyor, o alana yönelebilirsiniz.

warlordX

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
60
Şu anda satışa geçirmenin en ucuz yolu e-ticaret sitelerinden geçiyor, o alana yönelebilirsiniz.
e-ticaret sitesi lazımsa sana 1500 liraya yaparım kanka, su arıtma cihazı filtresi alacağım 1500 liram eksik

salihaktan_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
543
Bence kendi e-ticaret sitesini kurup ordan satış yapmaya çalışması oldukça zorlayıcı olacaktır, onun yerine mevcut e-ticaret sitelerinde satıcı olarak başlayabilir.

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,153
Bence kendi e-ticaret sitesini kurup ordan satış yapmaya çalışması oldukça zorlayıcı olacaktır, onun yerine mevcut e-ticaret sitelerinde satıcı olarak başlayabilir.
Trendolda vb çok gördüm çevremden. Eskiden evde otururken trendyol sayesinde artık işletmeleri olan vs.

warlordX

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
60
amazon dropshipping diye bir şey duymuştum, aslında iyi fikir olabilir, al sat yapacaksın.

siz modsunuz sanırım size bir konu hakkında danışmak istiyorum. x bir kullanıcı beni başka bir forumdaki tartışmadan dolayı bu foruma şikayet etmiş sizce bu durum etik mi bana çok saçma geldi. ayrıca bu şikayet eden kullanıcı sırf onun satın aldığı ürün markasını 2 katına satın almadım diye yaptı bunu. eğer modlar arasında böyle bir şikayet alan varsa bu konu hakkında açıklama bekliyorum sizde. şikayet eden kullanıcı bana konumda yazdı seni şikayet ettim diye. hayır o forumun adamı mısın bilemedim arkadaş ben SDN forum da takılmak istiyorum senin trol paralı konularında takılmak zorunda mıyım. bak yine sinirlendim şekerim çıktı bu zevkisefa denen kullanıcı benim balımın belası oldu

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,153
siz modsunuz sanırım size bir konu hakkında danışmak istiyorum. x bir kullanıcı beni başka bir forumdaki tartışmadan dolayı bu foruma şikayet etmiş sizce bu durum etik mi bana çok saçma geldi. ayrıca bu şikayet eden kullanıcı sırf onun satın aldığı ürün markasını 2 katına satın almadım diye yaptı bunu. eğer modlar arasında böyle bir şikayet alan varsa bu konu hakkında açıklama bekliyorum sizde. şikayet eden kullanıcı bana konumda yazdı seni şikayet ettim diye. hayır o forumun adamı mısın bilemedim arkadaş ben SDN forum da takılmak istiyorum senin trol paralı konularında takılmak zorunda mıyım. bak yine sinirlendim şekerim çıktı bu zevkisefa denen kullanıcı benim balımın belası oldu
Şikayet etmedi bana sadece davranışlarınız hakkında bilgi verdi okadar. Bende tamam dedim. Merak etmeyin yanlış bir davranışta bulunmazsanız birşey olmaz?.