Kurt Cobain
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 90
Tamam telekomun işi ozaman neden yapmıyor ? Ben kaç defa Telekom müdürlüğüne gittim telefon bağlatılması için hiçbirşey yapmıyorlar ? Sadece sorun bende yok daha binlerce ev var sarayda onlardada aynı sıkıntı var. Küçücük yerleşim alanlarına bile yapıyorlarken neden buraya yapılmıyor ? Yaşadığım yer 40 bin civarı nüfusu var bidetelekom'un işi o telefon altyapısını kurma belediye'nin değil.

- - - Mesaj Güncellendi - - -
Hadi biz salağız cahiliz bilmiyoz ( Babam bile 50 yaşında üni mezunu ) Ya diğer bağlanılamayan binlerce ev ? Onlardamı mal cahil salaklarda binayı dikerken bağlatmıyorlar. Bir binaya hat döşemek için ne gerekir ? Telefon kulübesi gerekir orada eğer yeterli seviyede kablo varsa binaya hat çekilir. Ama bizim sokağımızda yeteri kadar hat yok . Yani alt yapı eski olduğu için mesela o sokağa 10 tane binaya kadar hat verebiliyor. Sen bu sokağa 20 tane ev koyarsan ne olur ? Hat bağlanılmaz. işte bizim sorunumuz bu yani altyapının yenilenip kaçtane ev varsa ona göre altyapıyı yapılması gerekli. Ve bu anlattığım altyapı sorunu hemen hemen her sokakta var. Ve tabiki kentsel dönüşüm yıllarında olduğumuz için eski evler yıklıyor ve yeni yeni fazladan binalar dikiliyor.O sizin sorununuz arkadaşım ben varya kayserinin bir ilçesine bağlı 3 bin kişinin kaldığı köy gibi bir yere gittim orda bile 8 mbps hızında net veriyor ttnet anlayacağın net her halukarda var arada 1 kopma olsada hava şartları kötü olunca genede kullanılıyor tekirdağ merkezde yeni yapılmış apartmana değil net telefon bağlatamıyorsanız adam koca binayı dikerken aklınız nerdeydi diye sorarlar adama belediye başkanının veya belediyenin yapacağı birşey yok telefon olayı superonline,turk telekom,turkcell gibi özel şirketlere bağlı çalışır hangisini bağlatırsanız ondan kullanırsınız hata apartmanı dikerken yapılmış ben napabilirim..çok sorun ediyorsanız başka evde oturun koca tekirdağda oturcak ev kıtlığımı var telefon hattı ve interneti olan 1 tanemi apartman yok arkadaşım?
Birazcık bu konu hakkında bilgin varsa anlayabilirsin yazdıklarımı onun haricinde istediğin kadar oku boş...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
O değilde arkadaşlar burdan klavye bilginliği yapanlar ( Hani çok biliyonuzya ) Güzel kardeşinize bi yardım etseniz ozaman ? Gelin Tekirdağ / Saraya bana telefon bağlatın evime ?