Türkiye'de günlük iyileşen hasta sayısı, günlük vaka sayısını ilk kez geçti!

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Sağlık Bakanlığı'nın paylaştığı verilere göre Türkiye'de koronavirüs salgını başladığından bu yana ilk kez günlük iyileşen hasta sayısı', 'günlük vaka sayısı'nın üzerine çıktı.
Günlük koronavirüs tablosu

Son düzenleme:

denizzined

Asistan
Reaksiyon puanı
142
Hadi inşallah bir an önce geçer işimi özledim, oyuncak kokusunu çocukları özledim.

A. Çocuk Olmak ✌?

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Eğer mutasyona uğramış yeni bir bela daha kapımızı çalmazsa en geç üç ay içinde biz de tıpkı Wuhan gibi işi sıfırlayabiliriz. Cidden çok dikkatli olmak zorundayız.
İlk başlardaki izlenim bu koronavirüsün sürekli mutasyona uğramadığı yönünde idi, bu da koronavirüsün insana çok daha önce bulaşmamış olması varsayımına dayandırıldı.
Şimdiki çalışmalar ise koronavirüsün üç farklı şekilde mutasyona uğradığı, otuz türe ayrıldığı yönünde vesaire keşifler söz konusu.

Bilmiyorum ama kesin konuşmak için henüz çok çok erken. Umarım doğru bilgiler ışığında hareket edilir ve bunlara uyulur. :)

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,237
Vaka sayısı, iyileşen sayısından 984 eksik. Kutlamak için erken olabilir ama, bu zafere dönüşürse sadece ve sadece Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın, onun sözünü dinleyen Türk milletinin, yardımlarını hiçbir zaman esirgemeyen üreticilerin ve kuruluşların başarısıdır.

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Vaka sayısı, iyileşen sayısından 984 eksik. Kutlamak için erken olabilir ama, bu zafere dönüşürse sadece ve sadece Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın, onun sözünü dinleyen Türk milletinin, yardımlarını hiçbir zaman esirgemeyen üreticilerin ve kuruluşların başarısıdır.
Bu şekilde devam edersek kurtuluşumuz yakın

Reaksiyon puanı
10,327
Bu şekilde devam edersek kurtuluşumuz yakın
Öyle olur inşaallah. Da, ben en çok başka bir versiyonunun faaliyete geçirilebileceğinden korkuyorum. ÇİN-ABD ortak yapımı gibi çok pis kokuların geldiğine dair rivayetler dolaşıyor ortada.

Şu da var, dünya nüfusu ne zaman 5 milyarın üzerine çıksa küresel efendilerde alarm zilleri çalıyor, savaş çıkararak ya da başka ölüm mekanizmaları geliştirerek amaçlarına ulaşıyorlar.

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Atlatacağız atlatmasına ama etkisi hayatımızdan hemen çekip gitmeyecek tabii ki. Sanırım en minimum seviyede olsa bile mümkün olduğunca cafe, avm vs gibi kalabalık alanlarda bazı önlemler olması istenecektir. Olsun, hiç bir vatandaşımız bundan zarar görmesin yeter ki. İnşallah kurtulacağız.

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Sokağa çıkma yasağının gücü. Umarım en kısa sürede bu virüsü atlatırız.