Türkiye 'nin en kaliteli mizah dergisini seçelim.

Size göre, Türkiye 'nin en çok güldüren, şekli, şemali ve çizgisi en kaliteli olan mizah dergisi han

• Kullanılan toplam oy
    47

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Seçelim abiler ! Seçiminiz hakkında yorumda yazarsanız eğer, nedenini öğrenmiş oluruz !

penguen_logo_by_frontsideair.jpg

logo_leman.gif

alperveli

Profesör
Reaksiyon puanı
48
lombak gibisi yok dünyada da tek (araştırılmış, gerçek)

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
alperveli dedi ki:

Nasıl yani, kim araştırmış, dünya üzerinde derken !?

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Hiç biri işe yaramaz, Hepsi bel altı muhabbet ediyor, Böyle mizah olmaz...

alperveli

Profesör
Reaksiyon puanı
48
lombak dergisini her ay penguen ide her hafta alıyorum

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Hepsi bel altı muhabbet ediyor demişsin eğer öyle düşünürsek penguen aralarında en iyi kalıyor.Çünkü lemanda mehmet çağçağ gibi gırgırda çalışmış olmasına karşın gırgır dergsinin havasını bir türlü yakalayamamış bir çizer (Bence en belden altı çizgiler onda)ve Bahadır Boysal gibi dayak yemeye ihtiyacı olan çizerler var :) B)
Galip Tekin'de penguene geçti.Behiç Pek ile Bülent Arabacıoğlunu da alırsa pengueni kimse tutamaz.

Not:Bülent Arabacıoğlunu internette arıyorum ama somut bilgilere ulaşamıyorum.Eğer bilgisi olan varsa yazabilir mi? (&)

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
alperveli dedi ki:
Jerusalem dedi ki:
alperveli dedi ki:

Nasıl yani, kim araştırmış, dünya üzerinde derken !?
araştırmayı kim yapıyosa o yapmış istersen bide sen araştır tatmin olmadıysan

Evet aynen öyle, hiç tatmin olmadım, çünkü tatmin olacak en ufak bi' şey söylemedin. "Dünya üzerinde tek" diye önü arkası açık hiç bi' inandırıcılığı olmayan bi' laf söyleyip, inanmazsanız araştırın demek, sencede saçmalamış olmazmısın !? Dünya'nın en büyük mizah dergisi MAD dir ben bunu ispatlayabilirim mesela ! tamam mısın aslan parçası !?

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bende lombak diyorum.Ama uzun süredir okuyamıyorum eskiden çok okurdum matrak karikatürler var..

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
lucifer dedi ki:
Hepsi bel altı muhabbet ediyor demişsin eğer öyle düşünürsek penguen aralarında en iyi kalıyor.Çünkü lemanda mehmet çağçağ gibi gırgırda çalışmış olmasına karşın gırgır dergsinin havasını bir türlü yakalayamamış bir çizer (Bence en belden altı çizgiler onda)ve Bahadır Boysal gibi dayak yemeye ihtiyacı olan çizerler var :) B)
Galip Tekin'de penguene geçti.Behiç Pek ile Bülent Arabacıoğlunu da alırsa pengueni kimse tutamaz.

Not:Bülent Arabacıoğlunu internette arıyorum ama somut bilgilere ulaşamıyorum.Eğer bilgisi olan varsa yazabilir mi? (&)

En Kahraman Rıdvan ve Tipitip karakterlerinin babası. Aslen Eskişehirli'dir. Yıllarca Gırgır dergisinde istikrarlı bir şekilde özgün senaryolarıyla ve özenli çizgileriyle var olmuştur....

En Kahraman Rıdvan
Futurist bir hikaye ile GırGır dergisinin tirajini dünya sıralamasına oturtan yerli, hiçbir süper gücü olmayan, sakar, ve o kadar da sevimli bir çizgi roman kahramanıdır. Maceralarında eyleme geçiş anındaki "Kukurikuuuuuuu" diye haykırışı kahramanin en tanınan özelliklerinden birisidir.Cervantes`in Don Kişot karakteri ile çok ortak yönleri vardir.
enkah.jpg

TipitipKent Gıda Sanayi adlı şirketin 1974 yılından itibaren ürettiği “karikatürlü” bazuka sakız markası ve bu sakızın paketlerinden çıkan karikatürlerin uzun burunlu, büyük gözlüklü, papyonlu, yuvarlak şapkalı çizgi-kahramanı. Karikatür kahramanının yaratıcısı Bülent Arabacıoğlu’dur. Karikatürler çok sevilince çizgi filmi de yapılmıştır. İlk Tipitip çizgi filmlerini Şener Şen seslendirmiştir. Maceralarında Tipitip sevimli, neşeli fakat her işi eline yüzüne bulaştıran beceriksiz bir aile çocuğu olarak canlandırılır. Tipitip karakterinin görünümü zamanla değişmiş, papyon yerine kravat takmaya başlamıştır. Tipitip maceralarının yeni kahramanları karısı Tipitoş, kızı Tipicik ve köpekleri Tipitop’tur.
Tipitip2.jpg
Tipitip.jpg

..dişe dokunur değil ama genel bi' bilgi!

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
lucifer dedi ki:

Bahadır Boysal hakkında neden böyle düşünüyorsun. Bence çok sentez bi' karekter, girmediği ortam kalmamış olmasına karşın kendini ve geldiği yeri unutmamış, yetkin bi sanatçı !

gizem durmaz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Tam bi mizah dergilerine düşkünlüğü olup seri olarak alıp okumasamda, gülmek isteyip de arada sırada alıp okuduğum mizah dergisi penguen.

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ersin Karabulut,Yiğit Özgür ve Umut Sarıkaya ayrıldığı için artık ne penguen ne leman %(

alperveli

Profesör
Reaksiyon puanı
48
lucifer dedi ki:
Ersin Karabulut,Yiğit Özgür ve Umut Sarıkaya ayrıldığı için artık ne penguen ne leman %(
+1 lombak tada aynısı olmaz inşallah penguen onlarla güzeldi

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
gizem durmaz dedi ki:
Tam bi mizah dergilerine düşkünlüğü olup seri olarak alıp okumasamda, gülmek isteyip de arada sırada alıp okuduğum mizah dergisi penguen.

Tıpkı sen gibi,soft mizah meraklılarının sıkça satın aldığı bi' dergi Penguen, çok fazla karamizah yok, zaten önceki ayrılıkların nedenide buydu. Bir grup çizer tıpkı şu sıralardaki gibi ayrılıp, Fermuar 'ı kurdular.

musgir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yiğit Özgür ünde olduğu bi kaç çizer Penguen den ayrılıp, yeni degi çıkarcaklarmış, o nasıl olcak bakalım :* :L

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
musgir dedi ki:
Yiğit Özgür ünde olduğu bi kaç çizer Penguen den ayrılıp, yeni degi çıkarcaklarmış, o nasıl olcak bakalım :* :L

Ayrıldılar, söylediklerine bakacak olursak çalışmalara da başlamışlar. Hiç bir finansal destek olmaksızın kendi birikimleriyle birşeyler yapacaklar imiş.