Jerusalem
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 5
Seçelim abiler ! Seçiminiz hakkında yorumda yazarsanız eğer, nedenini öğrenmiş oluruz !

alperveli dedi ki:lombak gibisi yok dünyada da tek (araştırılmış, gerçek)
araştırmayı kim yapıyosa o yapmış istersen bide sen araştır tatmin olmadıysanJerusalem dedi ki:alperveli dedi ki:lombak gibisi yok dünyada da tek (araştırılmış, gerçek)
Nasıl yani, kim araştırmış, dünya üzerinde derken !?
alperveli dedi ki:araştırmayı kim yapıyosa o yapmış istersen bide sen araştır tatmin olmadıysanJerusalem dedi ki:alperveli dedi ki:lombak gibisi yok dünyada da tek (araştırılmış, gerçek)
Nasıl yani, kim araştırmış, dünya üzerinde derken !?
lucifer dedi ki:Hepsi bel altı muhabbet ediyor demişsin eğer öyle düşünürsek penguen aralarında en iyi kalıyor.Çünkü lemanda mehmet çağçağ gibi gırgırda çalışmış olmasına karşın gırgır dergsinin havasını bir türlü yakalayamamış bir çizer (Bence en belden altı çizgiler onda)ve Bahadır Boysal gibi dayak yemeye ihtiyacı olan çizerler varB)
Galip Tekin'de penguene geçti.Behiç Pek ile Bülent Arabacıoğlunu da alırsa pengueni kimse tutamaz.
Not:Bülent Arabacıoğlunu internette arıyorum ama somut bilgilere ulaşamıyorum.Eğer bilgisi olan varsa yazabilir mi? (&![]()
lucifer dedi ki:Hepsi bel altı muhabbet ediyor demişsin eğer öyle düşünürsek penguen aralarında en iyi kalıyor.Çünkü lemanda mehmet çağçağ gibi gırgırda çalışmış olmasına karşın gırgır dergsinin havasını bir türlü yakalayamamış bir çizer (Bence en belden altı çizgiler onda)ve Bahadır Boysal gibi dayak yemeye ihtiyacı olan çizerler varB)
Galip Tekin'de penguene geçti.Behiç Pek ile Bülent Arabacıoğlunu da alırsa pengueni kimse tutamaz.
Not:Bülent Arabacıoğlunu internette arıyorum ama somut bilgilere ulaşamıyorum.Eğer bilgisi olan varsa yazabilir mi? (&![]()
+1 lombak tada aynısı olmaz inşallah penguen onlarla güzeldilucifer dedi ki:Ersin Karabulut,Yiğit Özgür ve Umut Sarıkaya ayrıldığı için artık ne penguen ne leman %(
alperveli dedi ki:+1 lombak tada aynısı olmaz inşallah penguen onlarla güzeldilucifer dedi ki:Ersin Karabulut,Yiğit Özgür ve Umut Sarıkaya ayrıldığı için artık ne penguen ne leman %(
Bir iki kez okudum güzellermahmuteser dedi ki:Ohada robinson crousoe cuma var onlar acaip komik
gizem durmaz dedi ki:Tam bi mizah dergilerine düşkünlüğü olup seri olarak alıp okumasamda, gülmek isteyip de arada sırada alıp okuduğum mizah dergisi penguen.
musgir dedi ki:Yiğit Özgür ünde olduğu bi kaç çizer Penguen den ayrılıp, yeni degi çıkarcaklarmış, o nasıl olcak bakalım :* :L