Sedefizgi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,778
Türkiye dışında yaşamak istediğiniz bir ülke var mıdır, Varsa nedeni nedir?
Son düzenleme:
??????Türkiye dışında yaşamak istemediğiniz bir ülke varmı? daha doğru oldu sanki
İsveçte kışın güneş batmıyormuş bir de kral ve kraliçe caddeleri varmış İsveç hakkında bilgilerim bu kadar ??isveç olabilir. Bildiğim kadarıyla insanları çok cana yakın ekonomisi fena değil. Eğitim sistemi güzel. Doğası harika. Daha ne isteyeyim zaten.
İngiltere çok yağmurlu ben o yüzden tercih etmiyorum ? yalana bak amaSosyokültürel yapısından dolayı İngiltere ancak şartlardan dolayı Sırbistan.
Kasvet ve kasvetli manzaralar en sevdigim??iskandinav ülkelerinden herhangi birisinde yaşamak isterdim sanırım. depresif bir gri hava, soğuk ve bol yağmurlu iklimi beni benden alıyor. ayrıca insanları medeni, her an "acaba bir şey olacak mı, tehlikede miyim" gibi tereddütler de ortadan kalkıyor.
Neden yalnızca Boston? ?Amerika'da, Boston'da yaşamak isterdim.
Finlandiya çok isterdim bende ya ?Kanada olabilir veya finlandiya, isveç falan
Bana en cazip Boston gibi geliyor.. İnsanları da daha düzgün, yaşam daha kolay.Neden yalnızca Boston? ?
He.. Sadece tek bir eyalet söyleyince dedim zaar sevdikleri oradaBana en cazip Boston gibi geliyor.. İnsanları da daha düzgün, yaşam daha kolay.
Rusya ?Kasvet ve kasvetli manzaralar en sevdigim??
Şey mi bangladeş??Rusya ?
FransaTürkiye dışında yaşamak istediğiniz bir ülke var mıdır, Varsa nedeni nedir?
Bende kasvet lover ?Kanada Norveç loş havalı ülkeler tercihim veya Almanya
Sebebi??Fransa
Sadece Ukrayna'ya özgü değil ki?Ukrayna'da yaşamak isterdim. Yeşil gözlü sarı saçlı insanlar varmış. Kim bilir nasıl bir ülke.
Ukrayna mı şu an mı? Değmez be kardeş bir sarı saça mavi göze ??Ukrayna'da yaşamak isterdim. Yeşil gözlü sarı saçlı insanlar varmış. Kim bilir nasıl bir ülke.
Japonya vize getirdi bize ya ??Japonya,Güney Kore,Amerika.
Valla çok seviyoruzKasvetli havayı severim ancak sadece yürüyüş yaparken. Öbür türlü nasıl seviyorsunuz arkadaş?
Yaşadığım ilçede bile binaların etrafına bakıp farklı detaylar yakalamayı seven biri olarak sevemiyorum. ?Valla çok seviyoruz