- Reaksiyon puanı
- 4,870

gdh.digital
1000 dakikalık paketin sadece 30 dakikasını kullanan benim max karizmaBen aylık 750-1000 arasında kullanıyorum
Onu da çoğu zaman Anne eve bir şey lazım mı? Baba nerdesin gibi kısa konuşmalar oluşturuyor1000 dakikalık paketin sadece 30 dakikasını kullanan benim max karizma![]()
Ben de hocam ben kekemeyim zaten fazla konuşmuyorum o yüzden. Küçükken okulda öğretmenin sorduğu tüm soruları bilirdim dalga geçecekler diye parmak kaldırmıyordum, bende hep susmayı tercih ettim.1000 dakikalık paketimde aylık 5 dakika konuşurum. Konuşmayı çok sevmem. Dinlemeyi severim.
Hiç önemli değil kardeşim. Ama tedavisi var. Bende küçükken kekemeydim. 16 yaşından sonra düzeldi kendiliğinden.Ben de hocam ben kekemeyim zaten fazla konuşmuyorum o yüzden. Küçükken okulda öğretmenin sorduğu tüm soruları bilirdim dalga geçecekler diye parmak kaldırmıyordum, bende hep susmayı tercih ettim.
Şarkı söylerken olmuyor hocam, En hızlı Rap müzikleri bile ritimle akıcı okuyabiliyorumHiç önemli değil kardeşim. Ama tedavisi var. Bende küçükken kekemeydim. 16 yaşından sonra düzeldi kendiliğinden.
Hiç önemli değil kardeşim. Ama tedavisi var. Bende küçükken kekemeydim. 16 yaşından sonra düzeldi kendiliğinden.
Aynanın karşısına geç herhangi bir metin yada kitap'tan bir bölümü sesli ve hızlı şekilde kendinede bakarak oku. Bunu her gün yap. İyileştiğini görürsün.Ben de hocam ben kekemeyim zaten fazla konuşmuyorum o yüzden. Küçükken okulda öğretmenin sorduğu tüm soruları bilirdim dalga geçecekler diye parmak kaldırmıyordum, bende hep susmayı tercih ettim.
Teşekkürler hocam, deneyeceğim.Aynanın karşısına geç herhangi bir metin yada kitap'tan bir bölümü sesli ve hızlı şekilde kendinede bakarak oku. Bunu her gün yap. İyileştiğini görürsün.
Rica ederim.Teşekkürler hocam, deneyeceğim.
Evde sınırsız internet olmasın rağmen 25GB mobil veri yetmiyor. Dışarıda çay kahve içerken bile müzik video dinliyorum internet ile.50 TL'lik bir tarfe bulsam hemen geçeceğim, ama yok. İnternet evde var zaten.