Haber Türkiye, 477 dakikalık ortalama aylık mobil kullanım süresiyle Avrupa ülkeleri arasında ilk sırada yer almayı sürdürdü

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,585
📞 Türkiye, geçen yılın dördüncü çeyreğinde abone başına 477 dakikalık ortalama aylık mobil kullanım süresiyle "Avrupa ülkeleri arasında ilk sırada" yer almayı sürdürdü.

IMG_0015.png

gdh.digital
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,616

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,616
1000 dakikalık paketimde aylık 5 dakika konuşurum. Konuşmayı çok sevmem. Dinlemeyi severim.
Ben de hocam ben kekemeyim zaten fazla konuşmuyorum o yüzden. Küçükken okulda öğretmenin sorduğu tüm soruları bilirdim dalga geçecekler diye parmak kaldırmıyordum, bende hep susmayı tercih ettim.

53'lük Genç

Profesör
Reaksiyon puanı
614
Ben de hocam ben kekemeyim zaten fazla konuşmuyorum o yüzden. Küçükken okulda öğretmenin sorduğu tüm soruları bilirdim dalga geçecekler diye parmak kaldırmıyordum, bende hep susmayı tercih ettim.
Hiç önemli değil kardeşim. Ama tedavisi var. Bende küçükken kekemeydim. 16 yaşından sonra düzeldi kendiliğinden.

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,616
Hiç önemli değil kardeşim. Ama tedavisi var. Bende küçükken kekemeydim. 16 yaşından sonra düzeldi kendiliğinden.
Şarkı söylerken olmuyor hocam, En hızlı Rap müzikleri bile ritimle akıcı okuyabiliyorum 😀.
Tedaviye hiç başvurmadım.

53'lük Genç

Profesör
Reaksiyon puanı
614
Aynanın karşısına geç herhangi bir metin yada kitap'tan bir bölümü sesli ve hızlı şekilde kendinede bakarak oku. Bunu her gün yap. İyileştiğini görürsün.