Turkcell TV ilk 2 ay bedava ! (Online işlemleri kullananlar için)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oslun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Online İşlemler’den Turkcell TV Hediye

Turkcell_TV_%20Kampanyasi_kgs_190912_223x143.jpg

Turkcell Online İşlemler’i kullanarak, 2 ay Hediye TURKCELL TV Başlangıç Paketi kazanabilirsiniz. Bu paketle sevdiğiniz TV kanallarını ve dizilerin kaçırdığınız son bölümlerini izleyebilirsiniz. Tekliften yararlanmak için Online İşlemler'e giriş yapmanız yeterli. ​​​

30 Kasım 2012 tarihine kadar geçerlidir

Ne Kadar Öderim?

​​Kampanyaya katılmak ücretsizdir. Kampanyaya katılmanız durumunda Turkcell TV Başlangıç Paketi ilk 2 ay ücretsiz sonrasında 1,9 TL’ye istediğiniz sürece devam eder.​

Ek Bilgiler

• Kampanya 30 Kasım 2012 tarihine kadar devam edecektir.
  • Kampanyaya katılabilmeniz için Turkcell TV Başlangıç Paketine sahip olmamanız ve Bireysel hat sahibi olmanız gerekmektedir
  • Kampanyaya katılmanız durumunda Turkcell TV Başlangıç paketi ilk 2 ay ücretsiz, sonrasında 1,9 TL ye istediğiniz sürece devam eder.
  • Kampanyaya katılmak için Online İşlemler’e giriş yaparak teklifi kabul etmeniz gerekmektedir.
  • Kampanyaya katılmanız durumunda, cep telefonunuza kısa mesajla bilgisi geldikten sonra paketinizi kullanmaya başlayarak Kişisel TV deneyimini doya doya yaşayabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Online-islemlerden-Turkcell-TV-Hediye.aspx

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Çok güzel kampanyada, peki bu tv yi izlemek için, internet paketi gerekiyormu, yoksa 2 aylık kullanırken o internet bedavamı. Bu bilgi yokk, haliyle tv izlemek için 3g bağlantısına ihtiyaç duyulur, bende avea hat mevcutt, galaxy gio ile otobüste giderken markette tv izle programı ile istediğim kanalları izleyebiliyorum mesela, tabi bağlantı 3g olması gerek, bu kampanyada o belirtilmemiş.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Çok güzel kampanyada, peki bu tv yi izlemek için, internet paketi gerekiyormu, yoksa 2 aylık kullanırken o internet bedavamı. Bu bilgi yokk, haliyle tv izlemek için 3g bağlantısına ihtiyaç duyulur, bende avea hat mevcutt, galaxy gio ile otobüste giderken markette tv izle programı ile istediğim kanalları izleyebiliyorum mesela, tabi bağlantı 3g olması gerek, bu kampanyada o belirtilmemiş.

Bildiğim kadarıyla internet paketinizin olması lazım, yoksa kampanyada internet paketine gerek yok diye belirtirlerdi. Avea 3G ile Turkcell TV kullanımı hakkında bir bilgim yok.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Yok ben Avea ile Turkcell i bağlamadım, Avea hat kullanıyorum, sınırsız internet tarifem var, markette tv izle programı ile internet yardımıyla istediğim televizyonu izleyebiliyorum, Turkcell de internet paketi olmadan tv nasıl izleyecekler o zaman. Yeni bir teknolojimi geliştirdiler yoksa :D ben bundan bahsediyorum, kimse yanlış anlamasın.

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Merhabalar,

Turkcell TV projesinde çalışan birisi olarak aydınlatma yapayım. Eski sistemde wi-fi üzerinden yani public internet üzerinden Turkcell TV izlemek mümkün değildi. Sadece Turkcell iç networkünden (3G, wap, streaming apn) Ancak şu anda;

Internet erişiminizin olması izleyebilmeniz için yeterlidir.

Gerekli olan diğer şey ise; Turkcell Şifrenizin olmasıdır.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Kısacası, internet tarifeside olması gerek :) ne diyeyim hayırlısı, 250 mb alıp sakın bu tv paketini almayın, 20 dakikada bitirirsiniz emin olun :D

plusnettr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,

Turkcell TV projesinde çalışan birisi olarak aydınlatma yapayım. Eski sistemde wi-fi üzerinden yani public internet üzerinden Turkcell TV izlemek mümkün değildi. Sadece Turkcell iç networkünden (3G, wap, streaming apn) Ancak şu anda;

Internet erişiminizin olması izleyebilmeniz için yeterlidir.

Gerekli olan diğer şey ise; Turkcell Şifrenizin olmasıdır.

streaming apnsini kapattılar sanırım. internet apnsi üzerinden sorunsuz çalışıyor.

[MENTION=32630]hayalci[/MENTION], Turkcell hattı ile TV izlerken kotadan düşmüyor. En büyük avantajı da burada zaten ;)

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
streaming apnsini kapattılar sanırım. internet apnsi üzerinden sorunsuz çalışıyor.

@hayalci, Turkcell hattı ile TV izlerken kotadan düşmüyor. En büyük avantajı da burada zaten ;)

doğrudur streaming apn teknoloji olarak da eski bir teknoloji. smart phone sayısı arttıkça streaming apn de yavaş yavaş yok olacak.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
O zaman bu iş olur, ben sadece bunu öğrenmek istemiştim sağolun.

plusnettr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3G üzerinden izlenmiyor

cDtHw.png

1.90 TL olan giriş (web) paketinde iseniz kanalları 3G üzerinden izleyemezsiniz. 5.90 TL olan Standart (web+cep) paketi sahipleri 3G üzerinden izleyebilir. Sinema paketi sahipleri de aynı şekilde 3G üzerinden izleyebilir.

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
1.90 TL olan giriş (web) paketinde iseniz kanalları 3G üzerinden izleyemezsiniz. 5.90 TL olan Standart (web+cep) paketi sahipleri 3G üzerinden izleyebilir. Sinema paketi sahipleri de aynı şekilde 3G üzerinden izleyebilir.
Klasik Turkcell kazığı. Önce 2 lira diye gösterir sonra 5 lira yapar. Hiç şaşırmadım.

plusnettr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Klasik Turkcell kazığı. Önce 2 lira diye gösterir sonra 5 lira yapar. Hiç şaşırmadım.

Hayır 3G ile izlenilebilen paketin fiyatı TV servisi açıldığı zamandan bu yana aynı. Mantıklı düşünmek gerekirse datasının bedava olduğu bir hizmeti 2 liradan veremez. Turkcell e laf sallamadan önce paket içerik ve fiyatlarını inceleseydiniz keşke

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hayır 3G ile izlenilebilen paketin fiyatı TV servisi açıldığı zamandan bu yana aynı. Mantıklı düşünmek gerekirse datasının bedava olduğu bir hizmeti 2 liradan veremez. Turkcell e laf sallamadan önce paket içerik ve fiyatlarını inceleseydiniz keşke
Önce 2 liraya televizyon paketi diye görüp alıyorsunuz. Sonra izlemek istediğinizde Wi-Fi istiyor ya da üst pakete geç diyor. Ben ev dışında 3G kullanıyorum. Evde televizyon izleyeceğim zaman niye telefondan izleyeyim ki? Açarım büyük ekran televizyondan izlerim. Boşa verilmiş 2 TL. Turkcell Kazıklama Sistemi