Turkcell Tl yükleme sitesi

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar acil kontör yüklemem gerekiyo ama nakit param yok şuan,ama babamın kredi kartı bilgileri var bende. Turkcell'in kendi sitesinden denedim ama bi şifre gönderdi kredi kartı sahibi ( babamın telefonuna) . babam şuanda yurt dışında oolduğu için ona ulaşmam imkansız.

sorum şu ki; turkcell dışında güvenlir nereden kontör yükleyebilirim? bi dünya site var ama işni içinde kredi kartı olduğu için güvenemedim, var mıdır alternatif bi yer ? Bu gece acil lazım :confused1:

şöyle bi yer buldum güveni gibi geldi görüşünüz nedir ?

https://www.mobilyukle.com.tr/index.php

onr2000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar acil kontör yüklemem gerekiyo ama nakit param yok şuan,ama babamın kredi kartı bilgileri var bende. Turkcell'in kendi sitesinden denedim ama bi şifre gönderdi kredi kartı sahibi ( babamın telefonuna) . babam şuanda yurt dışında oolduğu için ona ulaşmam imkansız.

sorum şu ki; turkcell dışında güvenlir nereden kontör yükleyebilirim? bi dünya site var ama işni içinde kredi kartı olduğu için güvenemedim, var mıdır alternatif bi yer ? Bu gece acil lazım :confused1:

şöyle bi yer buldum güveni gibi geldi görüşünüz nedir ?

https://www.mobilyukle.com.tr/index.php
Faturalı arkadaşın varsa rica et sana atsın
turkcell resmi sitesinde yer alan firmalar var http://www.turkcell.com.tr/bireysel/yardim/Sayfalar/Hazirkart/NasilTLYukleyebilirim/telefon.aspx

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Faturalı arkadaşım yok, isteyebileceğim biri de yok şuan. Önerisi olan arkadaşlar yardım ederse .

Verdiğim site güvenilir midir ?

onr2000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hızlı aldan alınca direk yükleniyo mu yoksa kontör kartı eve mi geliyo orasını tam anlamadım :/
:( kargoyla geliyor sanırım

Hızlı aldan alınca direk yükleniyo mu yoksa kontör kartı eve mi geliyo orasını tam anlamadım :/

verdiğim linke baktınız mı ? Abone falan olmayın ama sadece bir kez yükleyeceğim diye söyleyin
Global TL YüklemeHattı (0532 757 80 35 ya da 8035)
(Ücretsiz olarak arayabilirsiniz)
Speak TL Yükleme Hattı (0532 755 44 44)

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
:( kargoyla geliyor sanırım

verdiğim linke baktınız mı ? Abone falan olmayın ama sadece bir kez yükleyeceğim diye söyleyin
Global TL YüklemeHattı (0532 757 80 35 ya da 8035)
Speak TL Yükleme Hattı (0532 755 44 44)

Kredi kartı babamın bi yamuk çıkmasın , benim üstüme değil sonuçta. sahtekar falan damgası yemiyim şimdi. yok mudur bu hepsi burada falan gibi sitelerde böyle bi olay .

bu 3d secure olayı sıkıntı yapıyo zaten. arkadaş milyarlık alışveriş yaptım böyle bişe istemedi hiç biri 20 lira kontör yüklicem çektiğim sıknıtıya bak :cursing:

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
neden Turkcell online işlemlerden ya da 532 müşteri hizmetlerinden veya kredi kartının banka müşteri hizmetlerinden yüklemiyorsun yan siteleri dolaşıyorsun?
böyle demiştim; ama yeni farkettim ilk mesajda herşey yazıyor zaten, uyusam iyi olacak galiba :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
alt tarafı bir kontör idare et sanki hayat memak meselesi :D

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Çok lazım bu gece ama o kontör öyle demeyin :)

Kredi kartı benim değil, isteyeceklerin iblgileri veremezsem sahtekar damgası yemiyim şimdi durduk yere o yü<den netten almak istiyorum. yoksa çılgın mıyım uğraşayım bu kadar :)

Oseyto

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Çok lazım bu gece ama o kontör öyle demeyin :)

Kredi kartı benim değil, isteyeceklerin iblgileri veremezsem sahtekar damgası yemiyim şimdi durduk yere o yü<den netten almak istiyorum. yoksa çılgın mıyım uğraşayım bu kadar :)

Ya babanın kredi kartı ne sahtekarlığı olcak oluyosa yap

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
olmuyo krdi kartı sahibinin araması gerekiyo ikisinde. allahım çıldıraracam bi kontör yükelemk bu kadar zor olmamalı varlık içinde yokluk çekiyorum resmen :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
süper bir sistem geliyor türkiyede ilk TL kontör yüklemede son nokta olacaktır orayı burayı aramaya gerek kalmayacak kredi kartınada...

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
annene gidiyorsun, 20 kağıt ateşlesene telefona tl yüklemem lazım diyorsun. sonra gidip en yakın büfe, market, iletişim merkezinden tl alıp yüklüyorsun

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
yahu bi gecelik bi durumdu o. kaç ay geçmiş üstünden, ne hortlatırsınız :D ha gönlü zengin biri varsa gönderebilir tl :d alır bi hayır duamı :D