Turkcell taahhüt ile telefon almak

ahmetbesli77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Son 2 gündür Turkcell'e gidip taahhütle note 3 almak için başvurmaktayım. Öğrendiğim kadarıyla bazı koşullar var. Note 3 almak için en az 6 aylık faturalı bir hat gerekiyor ve son 6 ay fatura toplamı 250tl olmalıymış benim ki 212 çıktı bu yüzden alamadım. Diğer bir yolla denedim finansbank ile anlaşmalılarmış. Tc kimlik numarası üzerinden kişisel maddi gelir vs. bu gibi bilgilere bakıp buna göre onay veriyorlar malum yaş 19 bana onay çıkmadı.

Sanırım son bir çare daha var. Kredi kartı ile hiçbir koşul olmadan sanırım alınabiliyormuş bana bu kredi kartı olayını açıklayabilicek biri varsa tamamiyle şimdiden çok teşekkür ederim...

CieM

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Açık ve net söylüyorum 23 yaşında ingilizce öğretmeniyim. Ace 2 kullanıyorum. Şu an kullandığın telefon seni idare ediyorsa ve nakit alacak paran yoksa alma..boşver tahaddütle telefon almak Türkiye'de azap verici..

BerhanBymz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyle cok pahali bir telefona gerek yok bence.GMDiscovery kullaniyorum.Gayetde memnunum.Fiyatida uygun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende vodafone dan taahhütle telefon aldım. telefon bayiye geldi. fakat alamıyorum. telefonu sistemlerine girmeleri gerekiyormuş. 8 gün oldu hala giremediler sistemlerine . şikayet var'a yazılar yazdım. haala sorunu çözecekler.

ahmetbesli77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim için parası sorun değil ama bu yaş ve 6 aylık fatura olayı yüzünden telefonu alamıyorum.Benim ki biraz huy yani yalan konuşmak olmasın takıntılıyım biraz böyle şeylere. yani alıcam dediysem illa ki bir yol buluyorum. son çaremde bu kaldı forumdanda yardım alamazsam pazartesi bayiden araştırma yapıcam. bide ilk mesaj da anlatımım tam olmamış ben telefonu taksitlendirmek değil faturalarımı kredi kartı ile ödemek istiyorum yani normal taahhütten farkı yok otomatik ödeme vermiş gibi olacağım. sayın hocam ve berhan yorumlarınız için teşekkür ederim...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bende vodafone dan taahhütle telefon aldım. telefon bayiye geldi. fakat alamıyorum. telefonu sistemlerine girmeleri gerekiyormuş. 8 gün oldu hala giremediler sistemlerine . şikayet var'a yazılar yazdım. haala sorunu çözecekler.

telefonu almadan önce ne gibi koşullar istediler yani benim için illa turkcell şart değil.

bobilim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim için parası sorun değil ama bu yaş ve 6 aylık fatura olayı yüzünden telefonu alamıyorum.Benim ki biraz huy yani yalan konuşmak olmasın takıntılıyım biraz böyle şeylere. yani alıcam dediysem illa ki bir yol buluyorum. son çaremde bu kaldı forumdanda yardım alamazsam pazartesi bayiden araştırma yapıcam. bide ilk mesaj da anlatımım tam olmamış ben telefonu taksitlendirmek değil faturalarımı kredi kartı ile ödemek istiyorum yani normal taahhütten farkı yok otomatik ödeme vermiş gibi olacağım. sayın hocam ve berhan yorumlarınız için teşekkür ederim...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

telefonu almadan önce ne gibi koşullar istediler yani benim için illa turkcell şart değil.

galiba son altı ay kuralı vardı. ben faturaları zamanında yatırdığım için hiç bir engel oluşmadı. fakat anlayamadığım bir şekilde telefon gelmesine rağmen alamıyorum.
sisteme kaydı gerekiyormuş. telefon faturası yatırdım hiç sorun çıkmadı. sistem parayı bi güzel kabul etti. iş vermeye gelince sistem sorun çıkarıyo . İnteresting !!!

ahmetbesli77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir yolunu bulup şu taahhüt işini halletmem lazım bir turkcell çalışanı arkadaşımızda yok ki :D