Bende Taahhütüm devam etmesine rağmen Vodafone net’ten turknet’e geçtim. Henüz işlemler tamamlanmadı. Cuma günü evraklarımı kargo yaptım. Pazartesi falan dönüş yaparlar büyük ihtimalle. Benim geçme sebebim akn’siz olması ve taahhütsüz olması.
Cayma bedeli ödedin mi? Turknet falan birazını karşılıyor diyorlar.
Peki cayma bedeli nasıl hesaplanıyor biliyor musunuz? Her servis sağlayıcısına göre farklı mı?
Türknet fiyat açısından iidir ama hizmet berbat ttnetfen daha kötü...
Eğer bir sorun ile karşılaşırsan karşında yetkili bulamayacaksın
Farklı olabilir. Servis sağlayıcısı bunu net bir şekilde müşteriye söylemiyor malesef. Hatta müşteri kaybetmemek için bence yüksek rakam bile söylüyorlar. Birkaç gündür Vodafone farklı zaman dilimlerinde arayıp farklı Kişiler ile görüşerek cayma bedelimi soruyorum. 300 TL’den 450 TL’ye kadar farklı farklı şeyler söylediler. Tam net rakam söyleyin diyorum. ‘’400-450 TL gibi bir rakam yansır’’ diyorlar.
Bu işlere yıllarımı verdim ve bu konularda uzmanım türknetin teknik desteği çöp bunu kafanıza sokmaşısınız ama fiyat iyi@syfsn kim demiş ne kadar kötü yorumlar olsa da etrafımda çok memnun olanda var bir kaç kişi kötü diye uzak durulacak bir servis sağlayıcısı değil altyapı sağlamsa çok iyi hız veriyorlar.