the duke
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 24
ben eski TTnet personeli olarak sana şöyle söyleyebilirim .. türkiyede tüm internet alt yapısı türk telekominasyon şirketine aittir.. Süper online ve benzeri firmalar TTnetten 1 port alıp 10 kişiye dağıtıyorlar .. ve sana şu kadar söyleyeyim türkiyede fiber internet yalanı hala sürüyor , istanbulda belli başlı bölgeler haricinde şuan itibariyle türkiyenin hiç biyerinde %100 alt yapısı tamamlanmış değildir .. Fiber internet diye diye insanları kandırıp duruyolar .. Süper online ve diğer firmaların yapmasını anlarım 1 portu 10 kişiye satıyorlar zaten ama TTnette bu işin içinde yer alıyor ne yazık ki .. sana tavsiyem oturduğun bölge istanbulsa 4096 hızdan daha yukarısını alma boşa para verirsin türkiyenin ortalama internet hızı 5mpbsdir zaten ..
Fiber sistemi zaten araştırırsan ne olduğunu görürsün adamlar( japonlar ) okyanus altından fiber internet kullanırken bizim ülkemizde hala telefon direkleriyle ADSL hattından internet alıyoruz .. ne hızından bahsediyorsunuz boşversene![]()
Hacı ben o direkten neredeyse 100/4Mbps hız alıyorum ama ya fiber değilse nasıl oluyor o?