- Reaksiyon puanı
- 16,126
Oturduğum bölgeye yaklaşık 300 metre uzaklıkta bir sitede superonline fiber var başvursam bende alabilir miyim?
dene belki gelir...
ısrar et ama.
Oturduğum bölgeye yaklaşık 300 metre uzaklıkta bir sitede superonline fiber var başvursam bende alabilir miyim?
dene belki gelir...
ısrar et ama.
dene belki gelir...
ısrar et ama.
Superonline kullananların çoğu sitede oturan insanlar apartmanda oturup kapıya kadar fiber kablo çekilen biryer görmedim İstanbul'da varsa da ben bilmiyorum. TTNET ile şöyle bir hız alıyorum ama memnun değilim + çok pahalı.
Ekli dosyayı görüntüle 13860
yok öyle dünya bizim apartman ve turkcell superonline fiber var fiber kabloyu döşediler her gün online başvuru yaptık ve geldi ısrar etmen gerek.
Hemen Başvur - TURKCELL SUPERONLINE
Şuan başvurdum aramalarını bekliyorum. Bina kaç katlı, kaç daire var ve kaç kişiyle birlikte kullanıyorsunuz? İmza vs. topladınız mı?
5 kat 14 daire var sadece online başvurduk ve geldi.
14 dairenin hepsi de kullanıyorsa vermeleri normal ben sanmıyorum ki benim embesil komşularımın fiber kullanmak isteyeceğini...
elemanları geliyor dect telefon hediye edilince atlarlar 14 daireden 12 turkcell superonline aldı telekomun teli yok bizde.
Dairelere fiber kablo mu gidiyor? Şaka mı yapıyorsun?
ttnet gibi çakma fiber değil harbi fiber bu:
![]()
![]()
bu şekil.
ttnet gibi çakma fiber değil harbi fiber bu:
![]()
![]()
bu şekil.
GÖRDÜKLERİME İNANAMIYORUM.
Bu durumda gerçekten 1Gbps hız alabilmen mümkün tabi aylık 1000₺ karşılığında... Rica etsem anlık bir hız testi paylaşır mısın gerçekten merak ediyorum ping, donwload, upload vs.
Hocam akk'ye takılınca TTNET'ten farkı kalmıyor. Akk'siz paket candır.
GÖRDÜKLERİME İNANAMIYORUM.
Bu durumda gerçekten 1Gbps hız alabilmen mümkün tabi aylık 1000₺ karşılığında... Rica etsem anlık bir hız testi paylaşır mısın gerçekten merak ediyorum ping, donwload, upload vs.
![]()
vestel vezzy200 ile wifi ile hemde...
![]()
- - - Mesaj Güncellendi - - -
3mbps olunca da kötü değil...
O cihazı derhal kaldır camdan fırtlat internetine yazık be!
canavar gibi çalışıyor ben onu 4,99TL'ye üçyol teknosa'dan aldım onu 200'e bile kakalamışlar vestel üretmemiş wistron neweb corporation üretmiş düzgün çalışıyor 10 bile zınk diye tanıyor.
AC destekli antenli falan düzgün bişey almayı dene ya da kablo çek yazık o internete çöp o alet :lol:
modemin ac desteği yok ki bunu satarım diye almıştım 20-40 da milleti kandırmak yanlış olur diye kullanıyorum...
Yerinde olsam fiberin sonlandığı ONT cihazından AC destekli sağlam bir router'a (bkz. Asus AC-68U, AC-87U) CAT 6 kablo ile bağlantı yapar fiberin hakkını veren bir ev ağı kurardım.
gort ilgileniyor ve telefon için de voip desteği lazımmış vede ucuz olmalıymış gort huawei hg253s'den gıcık kapıyor ama yeni modem yani router alımı şuan için planlarda yok...
Üzerine hergün basıp geçtiğim ve dikkat etmediğim bir Superonline rögar kapağı varmış evimin yakınlarında(boşuna dememiş şair, 'bastığın yerleri toprak diyerek geçme, tanı!' diyerek) bugün gözüme ilişti yolda yürürken yani bu evimin yakınlarından fiber hat geçtiği anlamına geliyor sanırım. Superonline'a başvuru yaptığımda binadan istek gelmesi halinde fiber hat çekebileceklerini söylemişlerdi 15 daireden 10 onay alsam yeterli olur herhalde.
Fotoğraf temsilidir ama bunun aynısıydı ve Superonline yazıyordu. Ben kanalizasyon sanıyordum ki bakmamışım meğerse fiber hatmış, altın bulsam orada bu kadar sevinmezdim :lol:
Ekli dosyayı görüntüle 13920