Turkcell Superonline İnternet Download Hızı Nasıl Arttırılır?

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Siz kalbini kırarım diyorsanız bu had aşmaktır. Bende güzel konuşamıyorum bu durumda. Neyse ben kapatıyorum konuyu iyi çalışmalar.

Kalbinizi kırarım demek küfür etmek manasında değilki gereksiz tartışma oluyor cevap vermek durumunda kalıyoruz böle işte benden de bu kadar arkadaş sorununu çözmüş zaten iyi forumlar herkese.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Pingin 0 olması imkansız ki olabilmesi için bağlandığın yerin kapının önü olması gerek
Ben diyorum ki bazı yüntemler kullandım ve test ettim.Test sonucunda ping:0.0ms çıktı.Bu denediğim yöntemlerin arasında DNS ayarı da var.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
@okinkurt Bir de burası forum.Yani kullandığımız üsluba,yazdığımız şeylerin karşıdakinin zoruna gitmemesine hem burada hem de hayatımızda dikkat etmeliyiz değil mi?Ufacık bir konuyu büyütmenin ne anlamı var ki.Böyle ufacık şeyleri büyüterek forumda belki bazılarını bilmeden de olsa rahatsız ederiz.Bunun için lütfen daha düzgün,kalp kırmayacak şekilde konuşalım.İyi günler.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Kalbinizi kırarım demek küfür etmek manasında değilki gereksiz tartışma oluyor cevap vermek durumunda kalıyoruz böle işte benden de bu kadar arkadaş sorununu çözmüş zaten iyi forumlar herkese.
Size de iyi forumlar.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
@okinkurt Bir de burası forum.Yani kullandığımız üsluba,yazdığımız şeylerin karşıdakinin zoruna gitmemesine hem burada hem de hayatımızda dikkat etmeliyiz değil mi?Ufacık bir konuyu büyütmenin ne anlamı var ki.Böyle ufacık şeyleri büyüterek forumda belki bazılarını bilmeden de olsa rahatsız ederiz.Bunun için lütfen daha düzgün,kalp kırmayacak şekilde konuşalım.İyi günler.

Bu herkes için geçerli ben bana laf atılmadığı sürece kimseye bir şey yazmam profildeki hakkımda mesajını okursanız görürsünüz :) tekrardan iyi forumlar .

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Pingin hızla alakası yoktur istasyona olan uzaklığınla ilgilidir :)
Aynen öyle.. Türkiye'de ping'i 0(sıfır) görmek neredeyse imkansızdır ayrıca.. Ancak sunucunun dibinde olursan belki ama onda da sağlıklı bir test sonucunda en az 1ms çıkacaktır..

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Arkadaşlar nedense bu indirme hızım daha düzelmedi.Programla indirme hızım yaklaşık 300Kb/sn oluyor ama normal indirirke yaklaşık
20-30Kb/sn indirme hızı oluyor.İnşallah çabucak düzelir.