Turkcell Saçmalıkları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan the duke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

the duke

Doçent
Reaksiyon puanı
24
İnanılması güç ama bende yeni öğrendim kim aramış servisi için Turkcell ayda 1₺ para istiyor! Eğer detaylarıyla birlikte SMS almak istersen 2₺!
Hani şu telefonunuz kapalıyken sizi kimin kaç kez ve ne zaman aradığını bildiren servis varya ondan bahsediyorum! ÜCRETLİ!

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Aynen ücretli onlar. Sadece Vodafone de ücretsiz herhalde.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Daha yeni Vodafone'dan Turkcell'e geçtim ama geçer geçmez yolmaya başladılar. Bunlara neden kimse dur d(iy)emiyor acaba(!)

kim niye dur desin ki? bana göre gereksiz bir sistem olduğu için kullanmıyorum. Eğer sana göre gerekliyse ayda 1₺ çok uygun bir fiyat.

the duke

Doçent
Reaksiyon puanı
24
kim niye dur desin ki? bana göre gereksiz bir sistem olduğu için kullanmıyorum. Eğer sana göre gerekliyse ayda 1₺ çok uygun bir fiyat.

Gereksiz olup olmamasından bahsetmiyorum önceleri ücretsiz sunduğu bir hizmetten şimdi para istemesi çok saçma değil mi? Aslında Turkcell her şeyden para istiyor. Misal, 3G hattı 4.5G uyumlu hatta ücretsiz değiştirmesi gerekirken 19₺ yazıyor sitesinde!

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Gereksiz olup olmamasından bahsetmiyorum önceleri ücretsiz sunduğu bir hizmetten şimdi para istemesi çok saçma değil mi? Aslında Turkcell her şeyden para istiyor. Misal, 3G hattı 4.5G uyumlu hatta ücretsiz değiştirmesi gerekirken 19₺ yazıyor sitesinde!

hep btk'nın istekleri bunlar...

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Gereksiz birşey zaten. Ulaşamayan tekrar arar.

A

Alihan87

SDN Okuru
Arayıp gelen reklamlardan rahatsız olduğumu belirttim. "Artık gelmeyecek" dediler. Daha fazla gelmeye başladı.
Tekrar aradım. "Reklamların tamamen engellenmesi için ücretli olan reklam engelleme servisine üye olmanız lazım" dediler. Bende BTK ya konuyu yazdım. Nasıl olduysa artık reklam falan gelmiyor.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Cep telefonları Trkiyede ilk yagınlaşmaya başladığı yıllarda, Cep telefonu için en az 1000 dolar, sin kartı için ücret, ve ayrıyetten hat için bir seferlik ücret alınıyordu. O zamanlar tanıştığım bir bayan arkadaşımın bir cep telefonu vardı, ancak ceyiz sandığındaydı. Hat bedelinden dolayı sim kart alamıyordu. Evlendiğinde de o tür cep telefonlarını artık kimse kullanmıyordu. Tam bir Tuğla büyüklüğündeydiler. Ben de hep o hat ücretini duydukça isyan ederdim.S onunda o bedel kaltığında nihayet benimde bir cep telefonum olmuştu. Üstelik bir tuğla kadar da ağır değildi. El çantasında taşımak gerkmiyordu. Kemerde taşınabilen küçük tuğlalardan dı. 4.5 G için de yapılan yatırımlar bir şekilde kullanıcıya ödedilecek. Bu işler her yeni ürün için böyledir. Ek servisler de, ek ücretler talep edebilmek için kullanıma sunulur. Genelde de gereksizlerdir. Bazen müşteriye bu gereksiz uygulamaları pazarlayabilmek için, geçici olarak ücretsiz sunulurlar.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
türkcellden vodafone a geçtim pişmanım telefon şehir merkezinde oturduğum halde evde çekmiyor arayan ulaşamıyor.kısa zamanda türkcelle döneceğim yine 3-5 lira daha pahalı ama memnuniyet veriyor

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
Operatörler çekim konusunda yer yer eksik kalıyor. bulunduğunuz bölgede ve sürekli gittiğiniz yerlerde en iyi olanı tercih edin. ben vodafone'dan avea'ya geçtim buralarda internet hızı harika ve gayet memnunum..