Turkcell Rezilliği

Reaksiyon puanı
10,327
adam seni yanıltmamış, kandırmamış yav, niye rezillik olsun ki...
sonuçta bir kural koymuş, hesabına gelirse demiş.

tamam, turkcell'in bi çok rezil tarafı var da, bu yönüyle hak etmiyor en azından.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
türkcelin en eski müşterisiyim 1998 den beri bana bedava vermeleri gerekiyor o zaman :) vay be ne yıllardı bi gazete kuponla cep telefonu vermişti ilk aldığım hat türkceldi

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Rezillik değilde saçmalik Resmen Tabi mümkün mertebe ya peşin yada kaçak telefon almak operatörlerin eline düşmekten daha mantık lı.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
aramızda turkcell avukatları varmış. :P

kraldan çok kralcı olmazlar mı bitiyorum. :)

evet bir problem mi var bu konuyla ilgili bilgimizi paylaşıyoruz ayrıca bu turkcell için değil tüm operatörlerde olan bir kuralı konuşuyoruz.sözlerine dikkat etmelisin bence ben burda sonuçta bir kazanç sağlamıyorum yada turkcelli savunuyorum diye bana faturamda indirim yapmıyorlar. söylediğin söz yalak anlamına gelir uyarmak isterim

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
evet bir problem mi var bu konuyla ilgili bilgimizi paylaşıyoruz ayrıca bu turkcell için değil tüm operatörlerde olan bir kuralı konuşuyoruz.sözlerine dikkat etmelisin bence ben burda sonuçta bir kazanç sağlamıyorum yada turkcelli savunuyorum diye bana faturamda indirim yapmıyorlar. söylediğin söz yalak anlamına gelir uyarmak isterim

Ben "yalak" demedim kafandan element uydurma. Bu kadar kızacak bir durumda yok. Yaran varsa gocunmaya devam edebilirsin.

Bir bildiğin varsa bunu bir kere söyler geçersin. Israrla "kural böyle, kural böyle" diye söylenmene gerek yok.

Adam kendince rezillik olarak nitelendirdiği bir durumdan bahsetmiş. Bunu ise kapitalist ve kanunlardaki bir sürü açığı kendileri için kullanan oparatörler "kural" zımbırtısı altına saklamışlar. Bunu kural diye ilan etmiş olmaları bir rezilliği rezillik olmaktan çıkarmaz. Kaldı ki bu bir rezillik değil diye düşünsen bile, söz konusu oparatörün rezilliklerini sıralasak bu konuya sıra bile gelmez.

Yani bir bildiğin varsa bir kez söyler geçersin. Her mesajda kurum avukatı gibi kural böyle demene gerek yok.
Bilmem anlatabildim mi?

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
her seferinde başkalarına anlattığım için söylüyorum. ayrıca benim ''kural böyle'' mesajlarımı okumak istemiyorsan boş geçebilirdin konuyu konu ile alakasız bir mesaj yazarak insanları aşağılayıcı ithamlarda bulunmak yerine ! WebNick

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
her seferinde başkalarına anlattığım için söylüyorum. ayrıca benim ''kural böyle'' mesajlarımı okumak istemiyorsan boş geçebilirdin konuyu konu ile alakasız bir mesaj yazarak insanları aşağılayıcı ithamlarda bulunmak yerine ! WebNick

Ben diyeceğimi dedim. Sen anlayacağını anladın yahut anlamadın, artık senin bileceğin iş.

hadi kal selametle.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:confused1::confused1::confused1:peki illaaa kredi kartının olmasımı gerekiyor

ptt001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı durum Avea ve Vodafone'da da var.Kredi kartsız alabilmek için belli bir sürenin geçmiş olması gerekmektedir.Sadece Turkcell'in rezilliği değildir.