EmreAkarsu
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 7
Beyler 2 gb internet yetmiyor konuşma ve msj minimum da olması önemli değil önemli olan internet. Uygun pahalı olmayan bir paket önerir misiniz
Beyler 2 gb internet yetmiyor konuşma ve msj minimum da olması önemli değil önemli olan internet. Uygun pahalı olmayan bir paket önerir misiniz
Malesef avea döneminde 1.5 sene önce falan kullanmıştım çok kötü bir hat çekimi ve internet ı vardı yer antalya
Turkcell de önerebileceğiniz paketler çıkarsa sevinirim arkadaşlar turkcell de biraz kazık ama yapcak bişey yok
Gnçtrkcll li isen 6gb internet 39 tl[emoji6]Beyler 2 gb internet yetmiyor konuşma ve msj minimum da olması önemli değil önemli olan internet. Uygun pahalı olmayan bir paket önerir misiniz
Bip falan filan 3 gb gece ise öyle şeyler istemiyorum dostum 6 gb ı da istediğim gibi kullanma imkanını veriyorlar mı önerdiğin paket te ?Gnçtrkcll li isen 6gb internet 39 tl[emoji6]
3gb ı gece[emoji30]Bip falan filan 3 gb gece ise öyle şeyler istemiyorum dostum 6 gb ı da istediğim gibi kullanma imkanını veriyorlar mı önerdiğin paket te ?
Teşekkürler 40 TL lık 4gb bir paket vardı onu aldım![]()
Şu paket çok iyi. 5gb gündüz. 5gb gece. 5gb dergilik. 5gb tv+. 20gb=49tl çok iyi bence[emoji6]
Hayırlı olsun. Oda güzelTeşekkürler 40 TL lık 4gb bir paket vardı onu aldım
Telefonunuz rootlu ise 10tl aylik ucret ile sinirsiz internet yapabilirim.
Vpn ile yapiyoruzNasıl olacak o iş?
Dostum bana bi şunu özelden anlatır mısın yaa. Çok dikkatimi çektiVpn ile yapiyoruz
Aynı olay banada wodafon da oldu kızdım bütün hatlarımı aveaya taşıdımTurkcell hırsız. Tırtıklıyor parayı , bende 16 lira vardı , hesap özetine baktım , internete girince gitmiş. Paket bittiğinde girmemesi lazım oysa ki. Kaldı ki madem bitti , neden o mesaj geç geldi o zaman. Vodafone candır.