Turkcell mi Vodafone mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hkonline
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Turkcell mi Vodafone mu?

• Turkcell

Kullanılan: 153 41.5%
  • Vodafone

Kullanılan: 216 58.5%

• Kullanılan toplam oy
    369

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Sana Özel Kampanyalar, Ayrıcalıklar ve Çok Daha Fazlası Vodafone'da.

muhammed85

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vodafonun internet paketleri, konuşma tarifeleri falan çok uygun ama turkcell kadar iyi çekmiyo maalesef ya. o yüzden bence turkcell kardeş

sinekvale

Asistan
Reaksiyon puanı
8
6 yıllık hattımı turkcell cagrı merkezındekı tarafıma verılen aptalca cevaplar yuzunden ıstemeye ıstemeye vodafone tasıdım ama kokrtugum olmadı hıc sorun yasamadım 10 gundur

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
403
edge ile bile 40kb/sn gördüğüm oluyor vodafoneda, ttnette 1mbitte 100kb zor görüyordum saniyede siz hesaplayın gerisini :)

uzayli8123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence turkcelle geçmesin kalite çekim gücü ve yenilikleri çok ii bence . Birde çoğu yerde indirim varya o ayrıcalıklı kılıyor insanı.Diğer operatörlerde mağazalarda indirim yaptırmaya başladı ancak en güzel kampanyalar Turkcell'de ve ilk onda havası yeter zaten. :)

lafcanbazi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence turkcelle geçmesin kalite çekim gücü ve yenilikleri çok ii bence . Birde çoğu yerde indirim varya o ayrıcalıklı kılıyor insanı.Diğer operatörlerde mağazalarda indirim yaptırmaya başladı ancak en güzel kampanyalar Turkcell'de ve ilk onda havası yeter zaten. :)

neyin cekim gucu ? sirket hatlarimiz turkcell sozde 4 ceker biz tek dis ceksin sukredecez :)) evimde ve is yerimde turkcell cekmiyor!!! fahis fiyatlari cabasi adam bi soguslemekten baska bir sey yapmiyor!!!

apache0990

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla Turkcell çok kaliteli çekme konusunda. Vodafone'da iyi. Fakat bir çok arkadaşım tanıdığım Turkcell veya Avea kullanıyor. Bu yüzden geri kaldı biraz Vodafone. Fakat tarifeler Turkcell'e göre daha ucuz. Kalite farkı çok yok biraz Turkcell önde oda yılların verdiği tecrübe. Sonuçta Vodafone çok büyük bir şirket olsada Türkiye'de Turkcell'e göre yeni.

BurgazKR4L

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çekim kalitesi bakımından Turkcell daima en iyi firmadır, Ancak fiyat ve tarifeler konusunda çok başarısızdır, bu konuda vodafone ön plana çıkıyor, vodafone çok uygun ve cep dostu kampanya ve tarifeler yapıyor.

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Bir sene önce Vodafone derdim hiç tereddütsüz ama şu anda ikiside aynı al birini vur ötekine

HeLLqu4Rd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben sadece konuşurum mesaj filam lazım olmaz diyorsan vodofon ama konuşmak değil ben en çok mesaj atarım dıyorsan turckcell

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
her yöne belli bir dakika ve internet paketi düşünüyorum vodafonede var mıdır acaba?

HeLLqu4Rd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
gzl internet kampanyaları var ve dolusuna berekkette konuşma dakkaları var vodofon sitesinden bakabilirsin :)

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
vodafone internet fiyatlarina sasirtici duzeyde zam geldi. adeta fiyatlar katlandi. ve telsiz kullanim ucretinede zam gelmis

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
vodafone bence şuan için en iyisi.

mmtself

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim bi sorunum var. Turkcell den Vodafone a geçemedim :))
21 Ocak 2012 saat 11:00 sularında arkadaşım Vodafone dan Turkcell e geçmem için gerekli işlemleri yaptı.
Pazartesiden beri süreci hızlandırmak için uğraşıyorum ancak iki kurumda topu birbirine attı. Bugün akşama doğru işi çözüldü sözde..
Turkcell eline evrak gelmediğini syledi. Vodafone da evrakların bugün işlendiğini ve işlemlerin bugün başladığını söyledi.
Halbuki arkadaşım o gün gözlerimin önünde bu işlemi yaptı. Turkcell e sövüp saydık o kadar ama 2 kez e-posta attılar 2 kez de aradılar.
(Hem vodafone dan hem Turkcell den mesajlar geliyor. yok paket kullanımız bitmiştir. yok yurt dışına aramalarınız açılmıştır. falan filan. hangi operatörde olduğum belli değil)
Vodafone daha bugün akşam yeni dönüş yaptı. 6 gün beklemem gerekiyormuş. zaten 4 gün bekledim 6 gün daha bekleyemem.
Zaten 25 Ocak bugün fatura kesim tarihimde yeni faturam da çıktı. Ne yapmam gerektiği konusunda bilgisi olan biri varsa lütfen yardımcı olsun :S

bu arada BTK nın sitesinde numaramla ilgili sorgulama yaptım "...numarası halen taşınmış değil ve TURKCELL tarafından hizmet alıyor. " diyor

yemrekmekci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kalite ve destek istiyorsanız Turkcell, ucuz fiyat ve kalite diyorsanız Vodafone...

Avea'yı hiç karıştırmayın bile :)

serdarski

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Ben senelerdir AVEA kullanıyorum. Hiç bir soruna karşılaşmadım. Piyango sorun yaşayanlara vurmuş.

mklvz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
14 Yıllık turkcell faturalı hat abonesiyim. Evt biraz pahalı digerlerine göre kabul. Ama kalite tartışılmaz. Gerek yurt içi grek yurt dışı. Ortadagu ve biçok Asya ülkelerinde kırmızı yerine mavi görüyorum hep.

pookeer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sonuna kadar vodafone, vodem bile aldım çekim gücünde sıkıntı kesinlikle yok en kötü ihtimal ile vodem 3 çubuk çekiyor :)