AgentForce
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Aynen katılıyorum.Bu Sorunun Cevabı aynı Linux mu Windows mu ? Amp mi Winamp mı ? gibi çıkmaza gider hiç tartışmaya gerek yok![]()
Aynen katılıyorum.Bu Sorunun Cevabı aynı Linux mu Windows mu ? Amp mi Winamp mı ? gibi çıkmaza gider hiç tartışmaya gerek yok![]()
konuyu açan arkadaş çoktan sırra kadem basmıştır herhalde, konu martta açıldığına göre
ancak yine de bir iki cümle de ben söyleyeyim. 3 operatörü de kullandım. ilk hattım turkcell di ve hala kullanıyorum. turkcell in tarifeleri biraz pahalıdır, buna kimse itiraz edemez ancak kalitesine de diyecek söz bulamıyorum açıkçası. 2-3 hafta önce annemin hattını turkcell den vodafone a taşıdık, ses kalitesinden ne ben ne de annem memnun değil, şimdi geri dönmek istiyorinternet kullanımında vodafone kullanmadım; ancak yine turkcell biraz pahalı olmasına karşın hatırlarsanız 3G ihalesinde A sınıf bandı, yani en kaliteli yayın bandını turkcell almıştı.
kısacası olay şu: bende para çok diyorsanız turkcell den şaşmayın derim...
arkadaşlar unutmayın rekabet kurumu denen bir kurum var. Turkcell istesede uygun tarife çıkaramıyor. Devlet sınırlma koyuyor. Size bir soru örnek turkcell avea gibi ucuz olsa kaç kişi avea kullanır. Cevap çok az kişi. Ozaman avea piyasaya tutunamaz.Tarifeleri iyi inceleyin. ucuk farklar yok. Kalite daha önemlidir. Çünkü kullandığın servisten keyif alman ve ileri seviyede destek alman daha önemlidir. Turkcell bir teknoloji şirketidir. Gsm operatörü değildir. Fiber internetinden tutunda A tipi lisanslı 3.5 g internetine kadar.
İspatını istiyorum kanun maddesi koyabilir misiniz? böyle atmasyon duyor çok saçma duruyorarkadaşlar unutmayın rekabet kurumu denen bir kurum var. Turkcell istesede uygun tarife çıkaramıyor. Devlet sınırlma koyuyor. Size bir soru örnek turkcell avea gibi ucuz olsa kaç kişi avea kullanır. Cevap çok az kişi. Ozaman avea piyasaya tutunamaz.Tarifeleri iyi inceleyin. ucuk farklar yok. Kalite daha önemlidir. Çünkü kullandığın servisten keyif alman ve ileri seviyede destek alman daha önemlidir. Turkcell bir teknoloji şirketidir. Gsm operatörü değildir. Fiber internetinden tutunda A tipi lisanslı 3.5 g internetine kadar.
Tamamen çelişkilisin o zaman Avea ne peki Türk Telekom'un bünyesinde fiberdi adsldi 3g di. Vodafone ne peki ? Vodafone'da da var kalite Avea'da da. Turkcell A tipi lisanlarını almasının sebebi ülkemizde ilk kurulan operatör buna paralel olarak insanlarımızın ilk kullandığı hat. Telsim gelene kadar tekel ondaydı, o yüzden bu kadar zengin! Şimdi ise Vodafone liderliği alıyor! Tarifeleri ve uygunluğuyla.arkadaşlar unutmayın rekabet kurumu denen bir kurum var. Turkcell istesede uygun tarife çıkaramıyor. Devlet sınırlma koyuyor. Size bir soru örnek turkcell avea gibi ucuz olsa kaç kişi avea kullanır. Cevap çok az kişi. Ozaman avea piyasaya tutunamaz.Tarifeleri iyi inceleyin. ucuk farklar yok. Kalite daha önemlidir. Çünkü kullandığın servisten keyif alman ve ileri seviyede destek alman daha önemlidir. Turkcell bir teknoloji şirketidir. Gsm operatörü değildir. Fiber internetinden tutunda A tipi lisanslı 3.5 g internetine kadar.
Fiyat olarak Vadafone,kalite olarak Turkcell önde.
Çok tenha bir yerde veya böyle bir yere gitme durumun yoksa çekim gücü ikisi için de sorun olmaz.
Cep telefonu bence internete girmek şimdilik lüks.
kesinlikle bunun rekabet kurumuyla ilgisi yok.anladağım kadarıyla bunun turkcell in karmaşık şirket yapısıyla alakası var.turkcell günden güne eriyor.fakat kimse bişey yapamıyor.bence vodafone şu an için daha avantalı.arkadaşlar unutmayın rekabet kurumu denen bir kurum var. Turkcell istesede uygun tarife çıkaramıyor. Devlet sınırlma koyuyor. Size bir soru örnek turkcell avea gibi ucuz olsa kaç kişi avea kullanır. Cevap çok az kişi. Ozaman avea piyasaya tutunamaz.Tarifeleri iyi inceleyin. ucuk farklar yok. Kalite daha önemlidir. Çünkü kullandığın servisten keyif alman ve ileri seviyede destek alman daha önemlidir. Turkcell bir teknoloji şirketidir. Gsm operatörü değildir. Fiber internetinden tutunda A tipi lisanslı 3.5 g internetine kadar.