Turkcell İndirimli Paket İptali Nasıl Yapılır

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler ben turkcell kullanıyorum tl yükledim bi baktım 5 tl kesti. İptal etmeye çalışınca bulunmamaktadır diyor ama yenilendi diye mesajda geldi. Ne yapacam acil yardım!!!

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Beyler ben turkcell kullanıyorum tl yükledim bi baktım 5 tl kesti. İptal etmeye çalışınca bulunmamaktadır diyor ama yenilendi diye mesajda geldi. Ne yapacam acil yardım!!!

Müşteri hizmetlerini arıycan ne yapıcaksın

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
532'yi arada derdini anlat sana yardımcı olacaklardır illaki.:)

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
benim kardeşimde çalarken dinlete üye olmuş durmadan 3tl kesiyorlardı artık dayanamayıp iptal etmek için müşteri hizmetlerini aradık iptal edemiyoruz ama bir defaya mahsus yapabiliriz diyorlar böyle saçmalık olur mu ya iptal ettireceksen iptal ettirdikten sonra tekrar tekrar kontrol et çünkü uyanıklık yapıp servisleri iptal etmiyorlar işi yokuşa sürmeye kalkışıyorlar bilgin olsun ayrıca üye olduğun bir servis var mı durduk yere kesmezler 5 tl yi müşteri hizmetlerini arayıp bilgi al bence seni yönlendirirler :)

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Caanım Türktelekomum bile böyle kazık atmıyor be :D

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Forum içerisinde alış veriş yapmak yasaktır

leroy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
mesele paraya dönünce herkez kaçtı :)

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler acil bakın turkcell sabah kalktıgımda 12 tl mi almış mesaj gelmedin varmı bunun çaresini bilen çok acil!!!

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
532 yi arayamıyorsan www.turkcell.com.tr de online işlemlerden üye olduğun servisleri kontrol et varsa iptal et.
Ayrıca ne paketiymiş bu 5 tl ye internetmi?mobil tv mi? yenilendi diye mesaj gelmiş ya ne yenilenmiş söyle bakalım?

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aradım 5 tl 24 saat içinde gelcekmiş 12 tlden onlar sorumlu değilmiş bırakıcam zaten...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
başka tarifeye geçicm herkesi kandırıysnuz her kontör yüklediğimde tl mi kesiyosnuz...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
12 tl lik heryöne 5000 sms paketi yapmışsındır sonrada yenilenmiştir paketin