Turkcell geri sayim bitti canli yayin başladi

mustafaysu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sadece tasarım türk. Ekran Lg den Alma Ips, işlemci Qualcomm dan. Neresi bunun türk malı acaba

hocam sizde biraz fazla yükleniyorsunuz günüzmüde işlemci yapmak ekran teknoloji yapmak öyle biranlık bir çalışma ile olacak bir iş değil yani kaö tane ekran çeşidi veya kç tane işlemci var ki, şahsen ben kendi şilemcisi ekranı kamerası ram i olsun diye bir istekte bulunamam önemli olan ne hangi parçayı nasıl kullandığı

nerde kullandığı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bak burda söylediği yazılım donanım öneminde haklı adam bence, çünkü adam işlemciyi koyuyor ram i koyuyor ama yazılımı yapamadı mı bi işe yaramıyor
tabi yazılım ne kadar güzel ne kadar kötü bilmiyorum

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
hocam sizde biraz fazla yükleniyorsunuz günüzmüde işlemci yapmak ekran teknoloji yapmak öyle biranlık bir çalışma ile olacak bir iş değil yani kaö tane ekran çeşidi veya kç tane işlemci var ki, şahsen ben kendi şilemcisi ekranı kamerası ram i olsun diye bir istekte bulunamam önemli olan ne hangi parçayı nasıl kullandığı

nerde kullandığı

O zaman ballandıra ballandıra Tamamen türk yapımı dememesi lazım. Tasarımı bizim demesi gerekiyordu.

yeniçeri99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung da telefonlarında qualcomm kullanıyor diğer telefonlar da. Nokia da samsungdan amoledi alıyor. Bunu herkes yapıyor. Bu telefon yerli telefon. Kendi arayüzü tasarım vb çoğu şeyi türk mühendisler yapmış.

Bir de vestel telefon tanıtacakmış. O buradaki hatalardan ders alınarak daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
ya iphone bile tamamen amerika malı degil :D mobil asistan kötü oldu

mustafaysu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
O zaman ballandıra ballandıra Tamamen türk yapımı dememesi lazım. Tasarımı bizim demesi gerekiyordu.

yaw valla hocam oda turkcellin kabaati her zaman yaptıkları şey sanki en iyisiymiş en güzeliymiş gibi ballandıra ballandıra anlatıyorlar

sonlara yakın bi adam çıktı açıkladı zaten en başta yapılan hatayı telafi etti en azından

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
yaw valla hocam oda turkcellin kabaati her zaman yaptıkları şey sanki en iyisiymiş en güzeliymiş gibi ballandıra ballandıra anlatıyorlar

sonlara yakın bi adam çıktı açıkladı zaten en başta yapılan hatayı telafi etti en azından

Ne yaparsa yapsın mobil asistan efsane :D

yeniçeri99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adamlar mobil asistanı baştan türkçe yapıyor siz de beğenmiyorsunuz. Tayfun acarer dedi bunların hepsi sorunsuz çalışıyor ben dün inceledim dedi.

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
telefon sektörüne biç çöp daha kazandirdilar:laugh: ama fiyati ne ona göre 50 100tl edebilir:)

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Hepsi Google ın ses tanıma teknolojine dayanıyor. O nekadar gelişirse bu asistan da o kadar gelişir.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
O zaman vatana millete hayırlı olsun diyelim. Piyasaya bir çöp daha kazandırdılar arkadaşın da dediği gibi. Turkcell e lanet okuyanlar, kasıyor diyenler kol gezecek forumda.

AngreRisinyu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
adamlar kendı telefonunu yapmıs sız adamlara ne dıyorsunuz ya begenmıyen almaz

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Bumuymuş?

İlk yerli telefon diye mi lanse edildi izleyen arkadaşlar?

Bu diğer T serisinin devamı görünüyor. Yani yerli merli dememişlerdir umarım.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Turkcell mühendisleri, Türkiyenin ilk yerli akıllı telefonunu sunar: Turkcell T40

Lansman böyleydi. :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
350 liraya satarsa tutar adamlar gene Çin'den yapilma telefon airf tasarim turk tasarimi diye ... kamera tanitiyorlar ne megapiksel var ne bisey 18 ay onceki islemciyi kakalamis snapdragon zaten 480*800 ekran soyle bir hd ekran olsa en azindan yok fiyat olarak gm discovery fiyat araliginda olacagini düşünüyorum ama tutmaz

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Yahu koyarsin 8 mp lik guzel bir sensor koyarsin android 4.3 1.2 ghz 4 cekirdek islemci hd de ekran koyarsin az bisey de tasarimi guzel olur fiyati 700 olsun ben discovery alcaksam en azindan turkcellin diyerek bu ürünü alirdim ama bu çöp nedir flash tvdeki tablet tanitimi gibi olmus yaninda ayakkabi falanda verselermis bari :D

TAMER46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Özellikler olarak çok iyi bir telefon değilmiş gibi görünsede burda bizlerin de yüksek özelliklere sahip bir telefon beklentisinin yüksek olması bizleri hayal kırıklığına neden olmuştur.Zaten fiyat olarak da 500-600 tl bandında satılacaktır.Bundan dolayı özelliklerin düşük olması normaldir.Daha bu başlangıç olup zamanla daha iyi telefonlar çıkacaktır.Pozitif düşünmeye devam edelim ve destekleyelim Lütfen

TAMER46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yahu koyarsin 8 mp lik guzel bir sensor koyarsin android 4.3 1.2 ghz 4 cekirdek islemci hd de ekran koyarsin az bisey de tasarimi guzel olur fiyati 700 olsun ben discovery alcaksam en azindan turkcellin diyerek bu ürünü alirdim ama bu çöp nedir flash tvdeki tablet tanitimi gibi olmus yaninda ayakkabi falanda verselermis bari :D
Bu şekilde telefon yapsalardı fiyatı 1.500 tl olurdu.

poyrazl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
daha maxiplus5 taahhütü bitmemişti:)) biraz daha bekleselerdi iyiydi...

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Yazık yani. Tamam bi s4 beklemiyoruz ama en azından bi Discovery ile yarışsın be kardeşim.

O kadar met ediyosunuz bide yerli malı diye!

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Eğer uygun bir fiyata verilirse bu donanım iyi bence.