Turkcell 2013'ü Nasıl Kapadı?

SerdarGokcen

Asistan
Reaksiyon puanı
3
4 Senedir Turkcell kullanıcısıyım(Faturalı). Vodafone kullandım, avea kullandım(aycelldi ilk) Köyüme ilk gelen Turkcell oldu... 10 sene önce geldi.

Yaklaşık 1.5 aydırda Superonline kullanıcısıyım. Ortalama hızım aşağıda.

3320721331.png

Kullandığım hız alanı: 50Mbit 250GB Sınırsız...(3mbit sınırı var kota dolunca)

Bu hız hiç bir zaman 50 mbit altına düşmedi...

TTNET'e bulunduğum bölgede sınırsıza(8mbit sınırsız) hat ile birlikte taahhüt vermeden 85 lira ödüyordum. Şimdi 104 lira ödüyorum(Statik ip + 50mbit kampanyasız) Çoğu fazla veriyorsun diyecek. Desinler. Kullanınca susuyorlar genelde...

Turkcell e paramı 10 tl fazla veririm ama hizmetimi kat kat fazla alırım. Ne telefonda belirttikleri ücretten fazlası geldi ne sundukları hizmetin altında ürün kullandım...

chad87

Asistan
Reaksiyon puanı
6
daha önce avea, vodafone bunların hepsini kullandım gerek data gerek ses hattı olarak. Herkes diyorki şehrin merkezindeyim ne fark eder hepsi çekiyor zaten burda. Ben kendim İzmir'in merkezinde yaşıyorum güzelyalı tarafında aranızda bilenler vardır. Avea çekim gücü ses olarak normal ama 3g hızı olarak berbat müşteri hizmetlerine bildirdim yapılcak bişey yok dediler.daha sonra vodafone a geçtim.Vodafone ses ve data olarak yetersiz kalıyor diyerek müşteri hizmetlerini aradım benden yer bulmamı ve bulduğum yerin mülk sahibi olmam gerektiğini o zaman sorunu çözebilceklerini söylediler. en son Turkcell e geçtim.Turkcell e gelince 1 kere müşteri hizmetlerini aradım 3g ile ilgili sıkıntı yaşadığımı belirttim bana yaklaşık 2 hafta sonra geri döndüler sorununuz düzeldi mi diyerek. daha sonra sorun düzeldi şuanda bu bahsettiklerimin üstünde 4 seneye yakın zaman geçti. Turkcell platinum kullanıyorum diğer operatorlere göre pahalı ama hak ediyorlar ne zaman müşteri hizmetlerini arasam düzgün bir muamele ile karşılaşıyorum. adamlar aradığımda halimi hatrımı bile soruyor onu geçtim durduk yerde bile arayarak hal hatır sorup bir sorun olup olmadığını soruyorlar. bu kadar hizmete karşılık varsın pahalı olsun hiç değilse adam gibi bir hizmet alıyorum.

mehmetking2003

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet ben de diğerlerini kullandım.ama en iyi olarak turkcell i beğendim

qw1tt2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynen arkadaşlar bir ara vodafone avea gezdim. gene döndüm dolastım turkcelle geldim. su an turkcelle ödedigim 55 60 tl ye yakın fatura tutarı. aynı paraya aveada 4 gb internet 2000 dakka gibi imkanlar alırsın ama su an 1 gb internet 1000 dakka 1000 sms bana yetiyor. birde ayrıntı vereyim aveadayken 2 gb internet kota hemen biterken turkcell de 1 gb internet ay sonuna artıyor bile. artık neler dönüyor bilemeyiz. iyi forumlar.

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende türkcell kullanıyorum 2000 dk 2gb turbonet 1000 SMS platinium tarifesi gel gelelim internet 10 gün sonra bitti aradım müşteri hizmetlerini ücretsiz 1 gb internet verdiler evet hizmet iyi kalite iyi ama diğer operatörlere göre pahalı hak etmiyorlar mı? Ediyorlar kaliteli hizmet güleryüzlü müşteri hizmetleri tebrikler türkcell..

chad87

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Avea musteri hizmetleri ztn apayri bi gezegen adamlar musteriyi azarliyor, biraz sıkıştırınca yuzune kapatiyor fln

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Önce hizmete sonra parasına bakan bir kullanıcıyım. İnternet olarak Superonline kullanıyorum. Gerçekten çok başarılılar bu konuda. Öte yandan telefon olarak malesef çok sadık bir Turkcell kullanıcısı olan beni 3G hızı ile kandıramadı. 500DK + 5000SMS + 2GB Aveada 25TL olarak kullanıyorum. İnternet sağlıklı şekilde çekiyor, fiyat güzel.