Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm..
arkadaslar vista home basic kullanıcısıyım windows update dün service pack ı yuklemem gerektiğini soyledi
yukleyip kurdum . ama sonra ( net tarayıcısı olarak mozilla firefox ) firefox da hiç bir sorun yok ama internet exproler dan net'e giremiyorum kısacası windows upate den de guncelleştirmeler denetlenemiyor.. ama msn/firefox/limewire... herşey normal .. bu sorunu sistemi geri yukleyerek giderim ama şu an hala windosw update service pac ı yuklemem gerekriğini söylüyor .. yani bu hizmet programını yukledikten sonra yapılacak ayarlar varmı.. birde ilk yukledikten sonra c de boş disk alanı 45,5gb den 52,0 a yukseldi
cvp yaazan arkadaslara çok tesekkur ediyorum...
Sahte vista kullanan arkadaşların dikkatine !!! SP1'i kurduktan sonra windowsu etkinleştirmek için yaptığınız crak iptal oluyor ve windowsu etkinleştirmek için 30 günlük süre başlıyor. Crakleri yenilemeniz işe yaramıyor çünkü SP1 buna izin vermiyor. SP1 windowsu hızlandırdı özellikle program yüklerken online oyun oynarken bağlantı çok hızlandı fakat sahte vista'da şimdilik kullanamazsınız.. yeni crackler çıkana kadar tabiki !
Yükleyipte kaldırmak isteyen arkadaşlar program ekle kaldırı açtığınızda sol tarafta "yüklü güncelleştirmeleri göster" yazıyor oraya girdinizde KB936330 yamasını (hizmet paketi) kaldırmanız yeterli ondan sonra herşey eskiye dönüyor. (yaklaşık 40dk sürüyor.)
Aslında orjinal olmayan kullanıcılarda herhangi bir sorun yok. Özellikle başarılı oem etkinleştirme crackleri fazlasıyla SP1'de işe yarıyor hemde o kadar da uğraştırmıyor. Yaptığım denemelerde SP1'i kurduktan sonra giden craklerde var ama bir tıklama ile hiçbir uyarı hata vermeden işini halledip Vista'yı etkinleştiren crakde var. SP1'i kurmadan önce yaptığınızda SP1'i kursanız dahi gitmiyor hemde etkin olan Vista etkin kalıyor. Herşeye rağmen orjinal kullanmak gibi hiç bir zaman rahat olmaz orası kesin-özellikle Ultimate sürümünde- ama işe yarıyor.
mrb.
vista home pro icin rc1 kurmustum, simdi sp1 cikinca bunu kaldirip sp1'i kuracaktim.
sp1 kurmadan once rc1'i kaldirmak gerekiyomus.
yuklu guncellestirmelerden bulup kaldirmaya calistim, kaldirmaya basladi ama her defasinda 3/3 asamasinda ''hizmet paketi kaldirilamadi. degisiklikler geri aliniyor'' seklinde bi mesaj cikiyo. bu islem bittikten sonra da windows acilip sag alttan ''hizmet paketi kaldirilamadi'' uyarisi verio.
konu ile alakasız olacak ama Vistada en ufak bişi bile yaparken ikide birde benden onay almasını nasıl engellerim? nasılsa devam ettirecem bana sormasın kendi onaylasın yaw
zaten bir kuran pişam bir de kurmayan. Bilgisayarı iyice yavaşlattı kaldırdım hemen. sp3 lü xp deneyeceğim artık
@serhatoz o konuyu bill amcamız windows7 de yapacakmış yani isteğe bağlı olarak o denetim devre dışı bırakılabilecekmiş. Haberi nerde okuduğumu unuttum ancak okuyunca şok oldum bu herifler bu kadar acizmi diye. Ben tekrar xp ye döneceğim hasta etti beni bu vista
iptal edilebiliyo ki :S yani ben mi yanlış anladım bilmiorum ama kullanıcı hesaplarından "kullanıcı hesapları denetimini" kapatırsan onay istemiyor..
vista da yama manyağı oldu çıktı.. bi sürü güncelleme yapılmış updateleri inceledim.. şimdide service pack 1 çıktı bakalım ne olacak mecbur indircez ki açılar giderilsin