Troy dedi ki:kaldırılıp kurulmasında fayda var ama beta'yı kaldırabilecek misin tam olarak?
Bende Desktop pc ye kurmuştum vista sp1 ingilizceyi ama sıfır sistem üzerine kurmama rağmen makine çok garip çalışmıştı sorun notebook iş pc'm oldugu için sp1'in makineyi mavhetmesinden korkmamLink dedi ki:Wolker dedi ki:Download bitti ama notebook'a kurup kurmama konusunda kararsızım ...
Ben notebook'a sorunsuz kurmuştum.
Gambit dedi ki:Troy dedi ki:kaldırılıp kurulmasında fayda var ama beta'yı kaldırabilecek misin tam olarak?
kaldırmayı bilmiyorumnası olcak ?
Yakında Xp için SP3 çıkıcak onu kurabilirsin..mustafaabi dedi ki:arkadaşlaro zaman ben ŞUan da XP war bunu kuramam mı ?
Gambit dedi ki:Troy dedi ki:kaldırılıp kurulmasında fayda var ama beta'yı kaldırabilecek misin tam olarak?
kaldırmayı bilmiyorumnası olcak ?
Başalat > Denetim Masası > Programlar ve Özellikler > Yüklü Güncelleştirmeler yolunu izleyin ve adı içinde KB936330 olan güncellemeyi (tam adı 'Microsoft Windows (KB936330) için Hizmet Paketi' olarak görülebilir) işaretleyip Kaldır'ı seçin. Bilgisayarınız yeniden başladıktan sonra, en az 1 saat, her hangi bir yükleme yapmadan kullanmanız ve hatta, bu 1 saatten sonra bilgisayarınızı tamamen kapatmanız öneriliyor. Sonraki açılışta SP1'i yükleyebilirsiniz.Ugel dedi ki:Rc sürümü yüklü bende zaten yüklü hatası alıyorum rc yi nasıl kaldırabilirim
DERTLİ dedi ki:Arkadaşlar dün öğle vakti işyerimdeki bilgisayardan SP1 exe dosyasını (544,3 MB) indirdim.Flash bellek ile evdeki bilgisayara attım.Yükleme yapmaya başladım ancak ne kadar uğraştıysam "0 x 8007000D " Hatası vermeye başladı.
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Evdeki vista orjinal.
aliça dedi ki:Tam olarak nasıl yapılır bilmiyorum ama VLİte gibi programlara dikkat edin çünki güncelleme esnasında başta kısıtlamış olduğunuz program dosyalarını arıyor ve bulamayıncada güncelleme yapamıyor veya sistem hatalı çalışabiliyor.
Troy dedi ki:Buradaki adreste İngilizce çözüm var DERTLİ.