Türk Tracker Sizlerle...

Türk Tracker Sitesini Beğendiniz mi?


  • Kullanılan toplam oy
    35

Bu konuyu okuyanlar

Nemesis

Dekan
Katılım
31 Ekim 2007
Mesajlar
7,765
Reaksiyon puanı
13
Puanları
38
Yaş
37
Daha önce TorrentPlus ismi ile hizmete başlayan Türk Tracker, sağlam kadrosu ve kullanıcı odaklı hizmeti ile kısa sürede büyük başarı yakaladı. Yeni ismi ve kadrosuna katılan yeni isimleri ile yenilenen TurkTracker sizlere en iyi hizmeti vermeye devam edecek..




Üyelik sistemi suan açık, ancak davetiye sistemine geçildiğinde isteklerinizi bu başlık altından yapabilirsiniz. En kısa sürede davetiyeniz yollanacaktır. Ve Lütfen Seed'de kalın :)

www.turktracker.com
 

titanyum

Profesör
Katılım
17 Nisan 2006
Mesajlar
3,795
Reaksiyon puanı
7
Puanları
38
evet ben değişmeden önce de vardım sitede 7 gb a yakın hediye vermişti indir indir bitmiyo 1024 kb la bu kadar :D ama site süper gidiyo
 

hellmarch

Profesör
Katılım
15 Eylül 2007
Mesajlar
2,041
Reaksiyon puanı
20
Puanları
38
eski üyelikler devam etmekte. meyıl gelmiş x)
 

meSs

Öğrenci
Katılım
21 Mayıs 2008
Mesajlar
18
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
vay be güzelmiş teşekkürler :)
 

Nemesis

Dekan
Katılım
31 Ekim 2007
Mesajlar
7,765
Reaksiyon puanı
13
Puanları
38
Yaş
37
Arkadaşlar üyelikler açık davetiye ile üyelik yok.
 

bjk_fatih

Asistan
Katılım
7 Temmuz 2008
Mesajlar
145
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
Ben üye olmak istiyorum bjk_fatih kullanıcısıyla davetiye gönderirmisin
 

Mc-ExBeLa

Öğrenci
Katılım
2 Ekim 2008
Mesajlar
19
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
TurkTracker.Com Artık Paylaşıma Kapalıdır...
 

eray045

Rektör
Emektar
Katılım
12 Nisan 2008
Mesajlar
12,600
Reaksiyon puanı
250
Puanları
63
logo.gif

Bu güne kadar siz değerli üyelerimizin gerek bildiği gerekse bilmediği birçok sorun yaşandı bu sitede. Birçoğunun üstesinden hep birlikte geldik, sizin anlayışınız, bizim ve bize yakın olan arkadaslarımızın emeği ile sorunsuz bir yayın dönemine geçtik. Gerekse ailemize ayırdığımız zamandan feragat edip sizlere dizileri en hızlı ve en iyi şekilde sunabilmek için riplere boğulduk.

Günümüzde birçok torrent sitesinin bulunduğu bu dönemde kalitemizle fark yaratırken bir taraftan da siz değerli üyelerimizin sitede vakit geçirirken daha kolay erişim sağlamaları, daha fonksiyonel kullanımı için değil yerli, yabancı sitelerde bile olmayan bazı uygulamalar yaptık.

Tüm bunları hiçbir karşılık ve ya maddi bir çıkar beklemeden sadece PAYLAŞMAK amacı ile gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Ancak burada ortaya cıkan bir sorun var ki o da herkesin aynı hassasiyet ve özveri ile yaklaşmamasıdır. Hedef göstermek yada kişileri zan altında bırakmak gibi bir niyetimiz yoktur. Biz burada bir aile olduk gecelerce sohbetler ettik birbirimize iftar yemeklerine gittik, cafelerde buluştuk. Her ailede olabileceği gibi bireyler arasında da sorunlar yaşadık ancak bazı problemler var ki sitemiz açıldığından beri çözüm sağlanamadı ve yayınımızı durdurma kararı aldık fakat siz değerli üyelerimizden gelen iyi niyetli tepkilerden sonra yayınımıza kaldığımız yerden devam etme kararı aldık. Fakat yönetim kadrosunun yapmış olduğu toplantıda daha kötü sonuçlar doğmaması, tanıdığımız, bildiğimiz insanların daha da çirkinleşmemesi dostlukların baki kalması için üzülerek kapatma kararımızı tekrar aldığımızı belirmek isteriz. Sizlere bu gün kapatmayacağımızı söylemiştik fakat dışımızda gelişen bazı olaylar sonucu sizlere verdiğimiz sözü tutamamaktayız.

Bu güne kadar bizlere verdiğiniz manevi destekten dolayı hepinize teşekkür ediyor, iyi paylaşımlar diliyoruz.

Not: Son 15 gün içinde sitemize vip olarak destek olan tüm üyelerimize ödemeleri iade edilecektir.

Saygılarımızla..
 

freewill

Dekan
Katılım
8 Temmuz 2008
Mesajlar
7,637
Reaksiyon puanı
61
Puanları
48
trackerler için söyleyebileceğim Türkiyedeki internet hızı malum o yüzden 1 tane bu işi hakkıyla yapan trackere üye olun hem ratio sorunu yaşamazsınız hemde sürekli girdiğiniz için forum içerisinde daha fazla arkaşdaşa sahip olabilirsiniz. örnek vermek gerekirse ben arenatrye yaklaşık 3 yıldır üyeyim torrent arena torrenttuk olduğu zamanlar da bile anladımki fazla tracker hem takip etme işini zorlaştırıyor hemde düşük bağlantı nedeniyle üyeliğiniz sonlanmasıyla bitiyor ;;)
 
Üst