Türk Televizyonculuk Hakkında Eleştirilerim

Türk Televizyon Kanalları Sizce İyi Mi?

• Kullanılan toplam oy
    24

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Vay, sen demek TRT izliyon öyle mi?!
Mutlaka gerici(!), yobaz(!) dinci ve de devletçi olmalısınız! :D
Şimdi de sen söyle bakalım, ben gözlüğümü hangi dükkandan almışım?! :D

Gerçekte olan belki evde 2-8 yaş arası dışarı çıkıp oynayamıyacan bir çocuk ve belgesel izlemeyi seven bir baba var belki :( AMa yakıştırılan lafta TRT izliyorsa kesin budur şudur :)

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,869
bende 6 ve 3 yaşlarında iki tane çocuk var, kumanda sırası bize gelmiyor onlardan.

fırsat bulursak nadir anlarda trt belgesel açıyorum.

şaka bir yana, trt belgesel dünya standartlarında belgeseller yayınlıyor. mesela çırak dizisi, savaşın efsaneleri, evin yeni üyesi vb. belgeseller çok keyifli.

Reaksiyon puanı
10,327
abi keşke o gözlükten hiç satılmasa... :)

ama tavsiye ederim, niloya ve rafadan tayfa gayet güzel.
Ah be üstadım, küçük oğlum 32 yaşında, eh ben de epey bir küçüğüm!!! yani... :D
Ama evimde o yaşlarda bir ufaklığın olmasını, onunla uğraşmayı, o bahsettiğiniz şu çizgi filmler izlerken gürültü yapıp onu kızdırmayı, sonra onu kucaklayıp havalarda atıp tutmayı... O kadar çok isterdim ki... Çocuk sevgisi galiba Rabbimin en büyük lütfu. :)

gollik29

Asistan
Reaksiyon puanı
152
Ya babacım burası Türkiye. Türk deyince akla anlı şanlı zafer dolu bir tarih gelir değil mi? Oturup millete güzelce tarih anlatılsa bizde faydalansak daha güzel olacak, ama oturmuşlar aşk filmleri, yok mucize doktor falan izletiyorlar. Abdulhamid ve Kuruluş Osman'dan başka birşeye baktığım yok babacım.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
bende 6 ve 3 yaşlarında iki tane çocuk var, kumanda sırası bize gelmiyor onlardan.

fırsat bulursak nadir anlarda trt belgesel açıyorum.

şaka bir yana, trt belgesel dünya standartlarında belgeseller yayınlıyor. mesela çırak dizisi, savaşın efsaneleri, evin yeni üyesi vb. belgeseller çok keyifli.
Tam tahmin ettiğim gibi :D
Sorun şu ki TRT ağızı ile kuş tutsa izlenmez izleyende üstteki gibi laftayı yer öyle insanlar sanılır .
Daha dün kanalda yapılan bir yanlış yüzünden TRT kapatılsız tarzı konular TT oldu. Millet neler neler yazdı. Çıkıp özürlen dilendi soruşturmalar açıldı yetmedi illaha kanal kapatılacak hatayı yapan kovulacak tarzı söylemler vardı :)

Kararsız23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,124
Diziler konusunda yapımcılar aşk dışında başka konuların olduğunu fark ettiğinde gelişeceğiz diyeceğim fakat zannetmiyorum öyle bir şey olacağını. Çünkü yapımcılar da kendilerince haklı. Halkımız nerede aşk, kavga varsa onu izliyor

Son düzenleme:

Orlando

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Ben televizyon seyretmeyi seneler önce bıraktım iş yapar vaziyette en son bildiğim kadarıyla (iş yapardan kastım fahiş reklam sürelerinin programdan uzun olmadığı)
TRT BELGESEL ve DMAX vardı onun dışındaki neredeyse her kanal koyabildiğim kadar reklam koyıyım kafasında hele bide 20 dk izletip 15 dk reklamın ardından 10 saniyede veda eden haber kanalları.

Reaksiyon puanı
10,327
Diziler konusunda yapımcılar aşk dışında başka konuların olduğunu fark ettiğinde gelişeceğiz diyeceğim fakat zannetmiyorum öy e bir şey olacağını. Çünkü yapımcılar da kendilerince haklı. Halkımız nerede aşk, kavga varsa onu izliyor
Var aslında ya, mesela önce TRT'de Diriliş Ertuğrul, şimdi ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman, yine TRT'de yayınlanan Payitaht Abdülhamid gibi diziler gerçekten izlenmeye değer harika yapımlar. İsteyince oluyor demek ki... Geçmişte de buna benzer çok güzel diziler yapıldı.

Gece baykuşu

Doçent
Reaksiyon puanı
291
Kaç tane Türk televizyon kanalı var 1 tane kanalda bile insanın vaktini geçirecek bir program bile yok. Dmax'de hurda avcıları Tamirat tadilat Ed China bölümleri izleyebilirsem bunları izliyorum düzeltilmesi lazım sabah atv'de müge anlı başlayıp öğlen star tv de baska bir müge anlı programı akşama doğru tv8 ve fox tv de yemek programı olmasına rağmen yemek programıyla alakası yok.

crow88

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,269
Ben TRT hastasıydım,çizgi filim,uzay 1999 oldumu sokağı bırakır eve koşardım,ama o zamanlarda trt ye kızardım,çizgi filim az diye,bütün dizilerini severek izlerdim.
gün oldu 1985 lere gelindi TRT 2 derken,star aniden peydah oldu,sanki gökten zembille düştü.çok ama çok sevindim.
aradan 10 15 yıl geçti,devirler değişti,insanlar mutanta dönüşmeye başladı.özel kanalları izlemez oldum,en sevdiğim kanal ise o zamanlar CNBE idi,satılınca TV izlemeyide bıraktım.
Gün geldi ,bi baktım anaaa dedin,ula bu hocanın gara gaplı gazanı olmalı,ben YAPRAK DÖKÜMÜ dizisini TRT de 4 veya 5 bölüm izledim,kanalın birinde olmuş her bölüme 1 sene eklenmiş.Köylü memet ağa sözüyle
ABOOOOOOVVVVVV demişim,müzik desen midem almaz.
Şimdi TRT eski günlerini arıyorum.

Reaksiyon puanı
3,029
Radyo-Televizyon öğrencisi olarak ben de televizyon kanallarından nefret ediyorum. Zaten televizyon izlemiyorum, en son ne zaman oturup televizyon izlediğim hakkında bir fikrim yok. Tek bildiğim birkaç sene içerisinde her şeyin internete taşınacağı.

Obenfuhrer

Asistan
Reaksiyon puanı
286
televizyonculuk ? trollük demen daha doğru olur

cengaver51

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
169
tükiyede medya siyonların elindedir sizi uyutur birbirinize düşürür uyanık olun kıtap okuyun
gercek tarıhı okularda okutmadıklarından kıtap ile dost olun
tv ızlemeyı bırakın benden sizze cahil deli tavsiyesi
kitap en iyi bilgidir zaman öldürmeyin yaşatın zamanı ki geleceği torunlarınzı rahat güvende yaşasın geçmişini bilmiyen milletler geleceği tasarlayıp yaşayamaz