• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Türk Telekom'dan telefon tavsiyesi

yucesezar

Profesör
Reaksiyon puanı
557
Türk Telekom'dan faturalı hat tarifesi üzerine telefon alacağım. amiral gemisi cihaz istemiyorum.
istediğim özellikler;
iyi kamera
en az 1 günü çıkaracak batarya
en küçük 5inch ekran büyüklüğü
LTE
aklım da a3 2016 ve honor 7 var sizin tavsiyeleriniz neler?

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
A3'ü beğenen çok kişi vardı,yanlış hatırlamıyorsam.:)

Ebubekir Demirhan

Profesör
Reaksiyon puanı
222
Bütçeni söylersen daha yardımcı olunabilir, iki telefonuda önermiyorum ve a3 2016 4.7 inç kriterlerinize uymuyor

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Türk Telekom'dan faturalı hat tarifesi üzerine telefon alacağım. amiral gemisi cihaz istemiyorum.
istediğim özellikler;
iyi kamera
en az 1 günü çıkaracak batarya
en küçük 5inch ekran büyüklüğü
LTE
aklım da a3 2016 ve honor 7 var sizin tavsiyeleriniz neler?

Merhaba,

Samsung a3 2016 tasarım ve kamera konuların başarılı bir cihaz. Fakat geriye kalan konularda kesinlikle tavsiye ettiğim bir cihaz değil. Performans konusunda oldukça verimsiz. Uzun vadeyi geçtim garanti süresi içinde bile stabilite sorunları başta olmak üzere performans konusunda iyi sonuçlar vermiyor.

Hornor 7 nispeten biraz daha güçlü bir cihaz. Tabi bu konuda beklentinizi çok yükseltmeyin sonuçta oda orta segment bir ürün fakat a3 2016'ya göre daha başarılı bu konuda.

Ben normalde bu fiyat bandında xiaomi mi5, lg g4, lenovo k5 note 32gb tavsiyr ediyorum. Ama bunların hiçbiri türk telekom'dan temin edilemiyor. O nedenle size türk telekom'dan general mobile 5 plus modelini tavsiye ederim. Hem donanım gücü olarak orta segmentte tutulan bir donanıma sahip, güncelleme konsunda da avantajı var. Tavsiye ederim.

yucesezar

Profesör
Reaksiyon puanı
557
Merhaba,

Samsung a3 2016 tasarım ve kamera konuların başarılı bir cihaz. Fakat geriye kalan konularda kesinlikle tavsiye ettiğim bir cihaz değil. Performans konusunda oldukça verimsiz. Uzun vadeyi geçtim garanti süresi içinde bile stabilite sorunları başta olmak üzere performans konusunda iyi sonuçlar vermiyor.

Hornor 7 nispeten biraz daha güçlü bir cihaz. Tabi bu konuda beklentinizi çok yükseltmeyin sonuçta oda orta segment bir ürün fakat a3 2016'ya göre daha başarılı bu konuda.

Ben normalde bu fiyat bandında xiaomi mi5, lg g4, lenovo k5 note 32gb tavsiyr ediyorum. Ama bunların hiçbiri türk telekom'dan temin edilemiyor. O nedenle size türk telekom'dan general mobile 5 plus modelini tavsiye ederim. Hem donanım gücü olarak orta segmentte tutulan bir donanıma sahip, güncelleme konsunda da avantajı var. Tavsiye ederim.
general mobile'a pek sıcak bakmıyorum açıkçası istemiyorum. performans olarak beklediğim pek bir şey yok 3 sene trend plus kullandım bu iki telefon benim için çok yeterli.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Honor 7 alabilirsin. Güzel bir f/p ürünü ama Nougat güncellemesi almayabilir. Onun dışında arayüz, performans olarak fiyatına göre oldukça iyi ve 2 yıl TR garantili..

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Honor 7 gerçekten güzel bir telefon. Ben de tercihimi ondan yana kullanırdım.

turknavy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Ben honor 7 kullanıyorum aradığınız tüm özellikler hatta fazlası var kesinlikle tavsiye ederim

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Ben olsam Türk telekom ve gsm operatör kampanyalarına bulaşmazdım.