1600 tl'ye kadar telefon önerisi

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
İsmini değiştirmiştir ya da ceza gibi bir şey almış olabilir
--- Gönderi Güncellendi ---
Murat ban mi yedi ? ismine tiklayinca isminin ortasında çizgi çıkıyor

Tatile çıkmış arkadaşımız canı çok sıkılmış kafa dinlemek niyetine bir süreliğine buralarda olmayacak daha fazla detaylı bilgi için uçuşan üyeler adlı konu başlığında en sondaki mesaja göz atabilirsiniz

SuperToprak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
%100 kendisi ureten kac marka var? Yokkk . Huawei sony lg apple samsung daha az yapıyor. Tabiki toplayacak lens üreten kaç marka var işlemci yapan kaç marka var.
Hafıza kartı konusuna gelirsek kendi hafızası ile Micro SD kart bir mi qk
--- Gönderi Güncellendi
Huawei kendisi üretiyor bi kere mesela; Kirin ve Hisilicon? Şu Casper, General Mobile ve Vestel gibi türk markalar hep alıp alıp takıyorlar telefona.
Hakikaten ha birde bunun yüzünden ben uyarı alıyorum şuna bak bana psikologa git diyor.
Edit:beyfendiyi kızdırmayalım şimdi bişey dermişte aman aman.
Tamam kardeşim yeter ama gel Skype diyoruz gel kim olduğumu gör bari sen daha tanımıyorsun beni bide.

Benimle derdi olan Skype gelir orada hesaplaşırız.
Hakikaten ha birde bunun yüzünden ben uyarı alıyorum şuna bak bana psikologa git diyor.
Edit:beyfendiyi kızdırmayalım şimdi bişey dermişte aman aman.
Tamam kardeşim yeter ama gel Skype diyoruz gel kim olduğumu gör bari sen daha tanımıyorsun beni bide.

Benim

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Huawei kendisi üretiyor bi kere mesela; Kirin ve Hisilicon? Şu Casper, General Mobile ve Vestel gibi türk markalar hep alıp alıp takıyorlar telefona.

Benimle derdi olan Skype gelir orada hesaplaşırız.

Benim

Bak şimdi Ucuz düşük bütçeye uygun telefonlarda maalesef her aradığın nitelikte telefon bulamazsın Bir firma kendi işlemcisini kendi yapıyorsa bilin ki o şirket daima bir adım öndedir ancak bu durum o kadar da kolay değil dışarıdan aldığın parçaları birleştirip bir telefon elde edileceği zaman daha Karlı olur o zaman satılacak ürünü düşük bütçeye satma imkanın artar ama dediğin gibi samsung Huawei Yaptıkları ürünü öyle kolay kolay ucuza satamazlar
Sana tavsiyemiz şunlardır lenovo p2, Samsung galaxy j7 2017, galaxy on 7 prime, Casper Via F1 veya biraz bütçeni arttırıp samsung galaxy s7 alabilirsin bir kaç ay sonra sonra emin ol ki bu saydığım bütün telefonlar ihtiyacını karşılayacaktır beğenip beğenemen sana kalmış

Zaptoss02

Doçent
Reaksiyon puanı
102
O fiyata en iyi P9lite ve moto z play ve zenfone 3 bunları beğenmiyor. O zaman Q6 , venus z10 ,j7 prime kalıyor başka yokkkkklllllkkkjjhbjjkkj