1600 tl'ye kadar telefon önerisi

furkan.y22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Aradığım fiyata istediğim özellikli telefon bulamayacağımı anladım ve isteklerimi gözden geçirmeye karar verdim ve ilgi görürse bi daha başlık açmıcam

* Batarya bi günü çıkarsın
* Kamerası fotoğraf makinesi gibi olmasın ama yakınlaştırınca mi 5s + gibi piksel piksel olmasın (a3 2016'nınki gibi olsa yeter)
* Ses performansından vazgeçtim ama karşı taraftakinin sesi rahat anlaşılsın. Zaten kulaklıkla müzik dinliyorum.
* Çok performans istemiyorum. 1-2 oyun oynarım sadece. Genellikle sosyal medya
* Bi de şık olsun telefon beyler ve güncel (En azından android oreo'yu alsın

NOT 1: KESİNLİKLE Xiaomi tarzı telefon istemiyorum ama ithalatçı olabilir.

NOT 2: Asus'un arayüzünü Sony'nin pilini beğenmedim.

Önerileriniz için teşekkürler, 50 kere başlık açtım ama bi sonuca varırsam bi daha açmıcam, hayırlı forumlar

FurkanT.

Profesör
Reaksiyon puanı
340
Lenovo Moto Z Play diyorum , Bataryası çok başarılı. Çok ince bir cihaz. Tasarımı güzel. Kamerası başarılı. Android 8.0 garanti alır çünkü stok android. 3500 mah + Sd625+ Amoled = 1.5 gün rahat gider.

furkan.y22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Bu başlığı 50 kere açtım ve 50 kere de aynı cevabı aldım.

Bakın beyler üzerine para katmak istemiyorum en fazla 1600 tl. Burası en önemli nokta

Öncekiler gibi fazla özellik de yazmıcam çünkü sizin de belirttiğiniz gibi bulası çok zor oluyo.

*İyi bi kamera performansı (Profesyonel kamera gibi çekmesin ama yakınlaştırınca da tost makinesi gibi olmasın)

*Tasarımı güzel olsun (Mesela bu yüzden asus zenfone 3'e sıcak bakmıyorum)

*En az 32 gb dahili hafızası olsun (Örneğin p9 lite 2017, 32 gb olsa onu alırdım öyle düşünün)
En az 5.2

* Telefon güncel olsun (oreoyu kesin alsın mümkünse 2017 de çıkmış olsun) beni 2 yıl idare etsin

*Xiaomi olmasın ama ithalatçı olabilir.

Teşekkürler (Referans telefonu p9 lite 2017

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ben işin için içinden çıkamıyorum çıkabilen yazsın, çok şey istiyorsun.

Reaksiyon puanı
140
o parayla önrdiğimizi beğenmiyodun para ekle şunu al diyoz almıyosun sen telefondan anladına eminmisin biz cevaplamaktan yorulduk sen hayla aynı şeyi soruyon

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Söylediği şeye en güzel uyan 1500 tl fiyatı ile sony xperia x kamerası güzel 32 gb performans yeterli ve 5' ayrıca oreo güncellemesi de alacak 3 gb ramle 2 yıl götürür tasarımı da metal çok güzel özellikle de siyah rengi bunu da beğenmezse almasın artık ne diyim :)

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Asus zenfone 3 e tasarımı kötü diyen estetik zevkten yoksundur. üstteki arkadaşın dediği gibi kürek sony telefonunu almalı. ona öylesi yakışır.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Aradığım fiyata istediğim özellikli telefon bulamayacağımı anladım ve isteklerimi gözden geçirmeye karar verdim ve ilgi görürse bi daha başlık açmıcam

* Kamerası fotoğraf makinesi gibi olmasın ama yakınlaştırınca mi 5s + gibi piksel piksel olmasın (a3 2016'nınki gibi olsa yeter)
* Ses performansından vazgeçtim ama karşı taraftakinin sesi rahat anlaşılsın. Zaten kulaklıkla müzik dinliyorum.

Önerileriniz için teşekkürler, 50 kere başlık açtım ama bi sonuca varırsam bi daha açmıcam, hayırlı forumlar
Lenovo P2 al kardeşim,kamera konusunu bilmiyorum ama diğerleri uyuyor.

Zaptoss02

Doçent
Reaksiyon puanı
102
Vestel Venüs Z10 al. 64 gb hafıza var 1 günü rahat çıkarır. Kamerası a5 gibi oyun oynatır. Hade bye daha da önermem.

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Bizde sana 50 defa diyoruz ki yurt dışında yaşamıyoruz o bütçeyle s7 G6 kıvamında telefon arama istersen G5 e bak bütün özellikleri taşıyor oda yerse

SuperToprak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Vestel Venüs Z10 al. 64 gb hafıza var 1 günü rahat çıkarır. Kamerası a5 gibi oyun oynatır. Hade bye daha da önermem.
Sırf o 64GB için telefonu almak saçmalık ötesi daha bilgin yok galiba arkadaşım, arkadaşımız benim cihazı alıp hafızasını 256GB'a kadar arttırabilir, MicroSD denen kart var takar telefona kullanır.

Zaptoss02

Doçent
Reaksiyon puanı
102
Sırf o 64GB için telefonu almak saçmalık ötesi daha bilgin yok galiba arkadaşım, arkadaşımız benim cihazı alıp hafızasını 256GB'a kadar arttırabilir, MicroSD denen kart var takar telefona kullanır.
Vestel Venus Z10
Neyi karşılamıyor yazdıklarından eksiği ne ??*//^&£"/&
Bilgin yok demeden önce düşün. Adamın isteklerini karşılayacak başka telefon var mı? P9lite 32 gb olsa alırdım diyor. Dikkatli oku istekleri. Bizde biliyoruz moto z play ve mi5s yazmayı adam istemiyor. En az 32 gb diyor yoksa p9 lite ve moto z play tam tarifi başka uyan telefon yok. Sadece venus z10 var hade bye. not: sana bilgin yok demicem çünkü okumuyorsun. ........

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Sd kart çok bir işe yaramıyor dahili depolama daha önemli bence
Vestel Venus Z10
Bilgin yok demeden önce düşün. Adamın isteklerini karşılayacak başka telefon var mı? P9lite 32 gb olsa alırdım diyor. Dikkatli oku istekleri. Bizde biliyoruz moto z play ve mi5s yazmayı adam istemiyor. En az 32 gb diyor yoksa p9 lite ve moto z play tam tarifi başka uyan telefon yok. Sadece venus z10 var hade bye. not: sana bilgin yok demicem çünkü okumuyorsun. ........
Nokia 6 Q6 olsa neyse onlarda bile kasabilecek bir işlemci kullanıyor ayrıca vestel olması gibi bir faktörde mevcut

Curuk elma

Asistan
Reaksiyon puanı
33
1200 tl ye ithalatçı j7 prime var bütünün özelliklerin hepsine uyuyor
--- Gönderi Güncellendi ---
Ithalatci olan lar 32 gb hafızalı samsung tr olanlar 16

Zaptoss02

Doçent
Reaksiyon puanı
102
1200 tl ye ithalatçı j7 prime var bütünün özelliklerin hepsine uyuyor
Ithalatci olan lar 32 gb hafızalı samsung tr olanlar 16
Oda olabilir aynen z10 nun bi benzeri işlemci eşit sayılır
LG q6 da var alınabilir makul cihaz
Asus zenfone 4 selfie de gelicek oda makul ve şık cihaz

Son düzenleme:

SuperToprak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sd kart çok bir işe yaramıyor dahili depolama daha önemli bence

Nokia 6 Q6 olsa neyse onlarda bile kasabilecek bir işlemci kullanıyor ayrıca vestel olması gibi bir faktörde mevcut
Kardeşim o zaman neden telefonlara adamlar arttırılabilir hafıza koyuyorlar? İstediğin kadar arttırırsın, ister 16GB, ister 32GB, ister 128GB, ister 2TB farketmez dostum :D
Vestel Venus Z10
Vestel pek kaliteli telefon değil, çünkü parça satın alıp takıyor kendisinde üretme gibi bir şeyi yok, bide sırf yerli marka olduğu için desteklemeyin vallahi General Mobile daha iyi.
Lenovo P2 al kardeşim,kamera konusunu bilmiyorum ama diğerleri uyuyor.
Lenovo P2 mi? Kamerasında diyafram açığı iyi değil bi kere, suya dayanıklı değil hemen su gelse telefona gidiyor direk babamda Lenovo kullanıyor sıkıntı yaşıyoruz bence arkadaşımız Lenovo almasın o fiyata gider Xiaomi Mi Max 2 ya da Xiaomi Mi 5S alır daha iyi.

Xiaomi bi kere kaliteli markadır, bilip bilmeden konuşma bence çünkü diğer ülkelerin pazarında çok iyi satışlar elde ediyor hatta dünyanın en iyi 5 telefon üreticisinden biridir.

Zaptoss02

Doçent
Reaksiyon puanı
102
%100 kendisi ureten kac marka var? Yokkk . Huawei sony lg apple samsung daha az yapıyor. Tabiki toplayacak lens üreten kaç marka var işlemci yapan kaç marka var.
Hafıza kartı konusuna gelirsek kendi hafızası ile Micro SD kart bir mi qk
--- Gönderi Güncellendi

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Lenovo p2 ile idare edersin ya da Casper F1 veya A1 plus işini görür

SuperToprak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Xiaomi bi kere kaliteli
Lenovo p2 ile idare edersin ya da Casper F1 veya A1 plus işini görür
Şimdi bir şey derdim de demiyorum ne Lenovo P2'si yav? O fiyata GR5 2017 var diyorum?
AhaahahhahahajajajajjajajajjajajahahahhahahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahAhaahahhahahajajajajjajajajjajajahahahhahahahahahahhahahahahhahahahahhahahahah
Akli dengen galiba yerinde değil en yakın zamanda bi Psikolog/Psikiyatri ile görüş. :)

Curuk elma

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Xiaomi bi kere kaliteli

Şimdi bir şey derdim de demiyorum ne Lenovo P2'si yav? O fiyata GR5 2017 var diyorum?

Akli dengen galiba yerinde değil en yakın zamanda bi Psikolog/Psikiyatri ile görüş. :)
Kardeşim ismin süper ama sen Hiper aktifsin bune muhalefet hiç başka forumlarda filan takilmadin mi

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Xiaomi bi kere kaliteli

Manyakmısın sen daha neyini beğenemiyorsun sana sunduğum 3 tane mis gibi telefonu 1600 tl nin altındayken bir şey diyemezmişsinde o zaman git 2. el s7 edge al 1500 tl ye

Curuk elma

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Seni dh forumuna gondermek lazım orda böyle yada linç etsinler başın patlasin

Curuk elma

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Akli dengen galiba yerinde değil en yakın zamanda bi Psi

Düzgün konuş salak, 2. El telefon almak doğru karar değildir, vallahi bir şey derdim ama demiyorum bir sıkıntın varsa gel bakalım Skype'a kim olduğumu öğrenirsin belki.

Yetkililer bi el atin bu adama ben daha fazla dayanamiyorum

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Yetkililer bi el atin bu adama ben daha fazla dayanamiyorum
Hakikaten ha birde bunun yüzünden ben uyarı alıyorum şuna bak bana psikologa git diyor.
Edit:beyfendiyi kızdırmayalım şimdi bişey dermişte aman aman.

Curuk elma

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Hakikaten ha birde bunun yüzünden ben uyarı alıyorum şuna bak bana psikologa git diyor.
Edit:beyfendiyi kızdırmayalım şimdi bişey dermişte aman aman.
Murat ban mi yedi ? ismine tiklayinca isminin ortasında çizgi çıkıyor