Türk Telekom'dan LG Kampanyası

Akhun Aktosun

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Türk Telekom, "Wirofon LG Cep Telefonu" kampanyası ile peşinatsız, müşterilerini ayda 26,90 TL taksitle LG GM735 sahibi yapıyor; her ay 1.000 dakika bedava konuşturuyor.

Türk Telekom, "Wirofon LG Cep Telefonu" kampanyası ile müşterilerini ayda sadece 26,90 TL taksitle LG GM735 cep telefonu sahibi yapıyor. Ödemeler, Türk Telekom müşterilerinin ev ya da telefonu faturalarına yansıtılarak 24 ay taksitle gerçekleştiriliyor. 3G uyumlu ve dokunmatik ekranlı LG GM735 cep telefonunda Wi-Fi, A-GPS ve FM radyo özelliklerinin yanı sıra 5 megapiksel kamera bulunuyor.

Wirofon%20LG_11261139372.jpg

Wirofon hizmetinden faydalanan ya da faydalanmak üzere başvuran Türk Telekom müşterileri, kampanya kapsamında hediye edilen 1.000 dakikayı, LG GM735 model cep telefonunun içinde yüklü olarak bulunan Wirofon servisi ile ev telefonlarından yapılan şehiriçi ve şehirlerarası görüşmelerde kullanabiliyor. Ayrıca, kampanya süresince GSM hatları ile konuşmanın dakikası tüm vergiler dahil sadece 9 kuruş olarak ücretlendiriliyor.

LG1261139390.JPG

30 Haziran 2010 tarihine dek sürecek Wirofon LG Cep Telefonu kampanyası kapsamında, LG cep telefonunu Türk Telekom ofis ya da bayilerinden alanlar, hediye 1000 dakikayı kampanya boyunca, her ay, günün her saati, şehiriçi ve şehirlerarası görüşmelerde kullanabiliyor, kullanılmayan bedava dakikalar bir sonraki aya devretmiyor. 444 1 444 numaralı Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni arayarak, 6606'ya "LG ev telefonu" yazıp SMS göndererek ya da Türk Telekom ofis ve bayilerine uğrayarak Wirofon LG Cep Telefonu kampanyası ile ilgili detaylı bilgi alınabilir

:: Bu kampanyadan yararlanmayı düşünüyor musunuz?

Bilgi İçin: www.wirofon.com
Yazan: Akhun Aktosun
SDN - http://shiftdelete.net

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Başka bir ayrıntıya dikkat çekmek istiyorum:

Bu telefonu ticari amaçla alan çok kişi var. İkinci el satış yapan sitelerde ilanları çıktı bile ... 500 tl bir fiyatla...

Telekom 645,6 tl + damga vergisi'ne sunuyor. Piyasa fiyatı nedir? Bilmiyorum. Araştırdım, ancak bulamadım.

sarp159

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Şimdi ben şeyi anlamadım.Bu 1000 dakika her ay mı veriliyor yoksa sadece 1000 dakika mı veriliyor?Ha diğer bir konuda bu 26 YTL den başka ücret ödeniyor mu?Vergiler falan da dahil mi hariç mi?

İnsan bir resime bakar da yazar değil mi? :D:D:D

Anxiety

Asistan
Reaksiyon puanı
2
TT, ev telefonunu kapattırmamak için sebep üretmeye çalışıyor.

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Telefonu 3gün önce aldım. Emsallerine oranla gerçekten çok ucuza geliyor. 528mhz işlemci 512/256 RAM/ROM var cihazda. Daha önce de HP kullanıyordum. Bu cihaz kesinlikle daha hızlı. 5mpx kamera da cabası. GPS özelliği de var ve hem igo hem de Google Maps ile denedim gayet iyi çalışıyor. Kısacası yakın zamanda telefon almayı düşünenler için iyi bir seçim olabilir.

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
Ha diğer bir konuda bu 26 YTL den başka ücret ödeniyor mu? Vergiler falan da dahil mi hariç mi?

Telekom bu vergi bahsini anlatmıyor. Ancak faturaya yansıtılıyor. Özellikle damga vergisi ...

Bu konuda tecrübe sahibiyim.

ilahiyatci

Doçent
Reaksiyon puanı
10
gps çalıştığına emin misiniz. google maps ayrı bir olay gps ayrı şimdi.

sarp159

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bir forumda bir arkadaş kıyaslama yapmış.Onu sizinle paylaşıyorum:

**Telekomun verdiği gm 735 modeli windovs 6,1 sürümle geliyor oysa gm730 modeli win6,5 sürüm ile satılıyor..

**Cihazda benim için önemli olan GPS dahili değil.Sadece harici bluetooth gps alıcı ile çalışıyor(a-gps) oysa gm 730da dahili Gps mevcut bu sizi yanıltmasın..

** Yine gm 735 modelde kulaklık çıkışı mini usb şeklinde yani standart 3,5 mm lik çıkış mevcut değil oysa yine gm 730 modelde 3,5 mmlik giriş var..

**Kamerada 5 mega piksel yazıyor ama nokia n serisi ile alakası olmayan sinek gözü gibi bir kamera(otofokus mevcut) fakat bir flaş veya aydınlatma yok bu telefonda ki , bende çok kaliteli olmadığı intibası bıraktı.Gm 730 modelinde shnidier-krauznaf(yazım yanlışı olabilir:) lens mevcut bunda öyle bir ibare yok!!

**Kutu içeriğinde çift pil var.Bu iyi bir detay.Fakat araç şarjı,cam askı aparatı vs yok.Gayet sade bir içerik mevcut...

**Anladığım kadarı ile telefonun ram ve rom hafızasıda gm 730 modeline göre daha düşük!!!

Ha bu arada kendi görüşümü de belirteyim.Sanırım dokunmatik ekranı çok da tatminkar sonuçlar vermiyor.Umarım shiftdelete.net bizim için test merkezine bu ürünü getirip test eder ve ayrıntıları da yazar.Hatta bir röportaj bile bunun üstüne iyi gider:D:D:D

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
ttnet çakmasını mı yaptırmış LG ile ortaklaşa :)
ilginç..eğer eksileri böyleyse bir kampanya daha gözümden düştü böylece.
ttnet'in sabit hat oyunları bunlar sanırım