Türk telekom ve ttnet e son uyarimdir yetkili arkadaşlar iyi okusunlar..

osmanhasimcan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
ttnet ilgisiz alakasiz tutumu yüzünden aylik faturalari çatir çatir ödediğim halde internete erişimde ve telefon kullaniminda 2 aydir sorunlar yaşiyorum. Daha önce de defalarca müşteri hizmetlerine verdiğim ariza kayitlari ve bergama türk telekom müdürlüğüne verilmiş bir dilekçe hiçbir işe yaramamiş görülmekte. Istediğim hizmeti bir türlü alamiyorum. Köyümüze gelen yeralti ana kablolardaki eklerin sivi temasi yüzünden 4 yildir beklenen izmir bölgeden gelecek yeni ana kablonun getirilememesi sebebiyle aylarca boşuna ödediğimiz paralar..

Konumuz itibariyla siz köydesiniz bundan daha fazla hizmet almaniz zor diye yapilan basiretsiz açiklamalar. Ttnet kendine gel biz para ödüyoruz parayi gökten yağdirmiyoruz verdiğimiz paranin karşiliğinda hizmeti kesintisiz hatasiz almak istiyoruz yoksa aylik 90 tl lik ödeme yaptiğim 20 yillik telefon, 5 yillik adsl aboneliğimi her an bitirebilirim sayin ttnet ve türk telekom burda yazdiklarimi siz nasilsa okursunuz. Bu sorunlar halledilemezse 20 yili aşkin bir süredir devam eden aboneliğimi kapattiracağim bu son ihtarimdir

TTNET ABONE: 1835108556 HİZMET NO: 0232 654 32 61 CEP: 0543 350 92 70​

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
[MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION] 'in bu konuda yardımcı olabileceğini umuyorum.

osmanhasimcan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
@TTNETDestek 'in bu konuda yardımcı olabileceğini umuyorum.

Sosyal medya aracılığıyla daha öncede bıraktığım 10 larca istek ve arıza kaydı hiçbir işe yaramıyor ne yazıkki demekki aboneliği iptal etmemiz isteniyor yada enayi gibi para ödemeye devam etmek başka bir çıkış yolu gösteremiyorlar çünkü kimse ilgi göstermiyor sanki başıboş bırakılmış zoraki hizmet veren bir kurum gibi davranıyor mecbur değilsiniz sayın telekom hizmet vermek istemiyorsa bölgemize telefon ve adsl hizmetini kökten kessin sizde kurtulun bizde kurtulalım yani bumu çaresi?

SIRDAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Biraz zor olur. Ben İstanbul'un göbeğinde oturan birisi olarak, bana hiiiiiç yardımcı olmayan, sana hiiiiiç yardımcı olmaz. Sorunumu anlamaya çalışan birisi bile olmadı. Bunun için "TTNet Müşterilerine hizmeti değil PARAYI düşünüyor UYANIN Millet!" konusuna bakabilirsiniz.

osmanhasimcan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Biraz zor olur. Ben İstanbul'un göbeğinde oturan birisi olarak, bana hiiiiiç yardımcı olmayan, sana hiiiiiç yardımcı olmaz. Sorunumu anlamaya çalışan birisi bile olmadı. Bunun için "TTNet Müşterilerine hizmeti değil PARAYI düşünüyor UYANIN Millet!" konusuna bakabilirsiniz.
katılıyorum hocam insanlar parayı sokakta bulmuyor yıl 2012 olmuş avrupa dünya bu sistemi kaç paraya ve kangi şartlarda kullanıyor bakıyorsunuz kendimi çöplük içinde kalmış gibi hissediyorum bu kadar pasif hizmet olurmu?

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Yetkililer problemin uzun süreceğini söylüyor ise ki söylüyorlardır(ıstanbulun göbeğinde yarım günlük çalışmaya bir yıl süre veren bir zihniyet size ne kadar süre verir onu bilemem) Hattını dondurma gibi bir seçeneğiniz var bir yıllık süre içerisin de 3 ay döndürdugunuz süre zarfında hiç bir fatura gelmez bir kampanyaya tahattut vermiş iseniz kampanya da kalma süreside üç ay artar . Son olara sizden haksız olarak alınmış faturalarin makbuz fotokopileri ve sorunumuzun bildirdiğinize dair Telekom a bildirilmiş yazılı dilekçe örneği ve şikayetinız ın belirteceğinız bir dilekçe ile tüketici hakem heyetine başvurun. Not:Yazılı dilekçeyi verdiğinizden itibaren problemin çözülmemesi bir aylık süre geçtikten sonra hakem heyetine başvurulabilir.

SIRDAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
osmanhasimcan Arkadaşımız,"son uyarı"mdır diyor. Son Uyarı, bir film adı gibi duruyor. -:) Koskaca (!), TÜRK telekom'a uyarı yapıyor. Sen kimsin? Son TÜRK mü?

Fearlees

Doçent
Reaksiyon puanı
1
1 Kişi kapatır 1000 kişi açtırır yani hiçde umurlarında değil...

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Osmanhasimcanlar sayesinde tt ayakta duruyor onlar olmasa tt ne yapacak?

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
[MENTION=42779]osmanhasimcan[/MENTION] dostum.
Biz burada İstanbul'da, hesapta medeniyetin göbeğindeyken TTnet ve 40 küsur yıllık Türk Telekom aboneliğimi kapattırdım.
Sen neden bahsediyorsun?
Hem de köyün birinden, sağlam destek bekliyorsun.
:D :D

Adamların niyeti hizmet mizmet değil arkadaşım, düşen kazları yolma. Bunu öncelikle iyi bir anla.
Ayrıca boşuna sinirlerini harabetme. Tez elden alternatif ara.
Sizin oralarda var mi bilemiyorum, ben Uydunet kullanıyorum.
7/24 sınırsız 1 Mbit artı kablo tv 30 küsur Tl.
Senin ve senin gibilerin yakınmaları olayları asla değiştirmez.
Ne demişler,
"... imam bildiğini okur."
Kolaylıklar.

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
sizi en iyi ben anlıyorum,bana damdan düşeni getirin hesabı:(

alternatif yok(telekom altyapısını kullanan diğer servis sağlayıcıları dikkate bile almıyorum),3g de yok,elimiz mahkum.

osmanhasimcan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
osmanhasimcan Arkadaşımız,"son uyarı"mdır diyor. Son Uyarı, bir film adı gibi duruyor. -:) Koskaca (!), TÜRK telekom'a uyarı yapıyor. Sen kimsin? Son TÜRK mü?

Osmanhasimcanlar sayesinde tt ayakta duruyor onlar olmasa tt ne yapacak?

yorumlarınız adeta kemal sunal filmleri gibi size gülmek geldi içinden nedense :))) telekomıun ne düşündüğü ve sizin yorumlarınız zerre umurumda değil fakat benim ve benim durumumdaki kullanıcıları gerizekalı yerine koyan ttnet ve telekom bizden para kazanıyor bunu kafanıza iyi yerleştirin anlıyormusunuz beni? her ay 90 lira para ödüyorum ben köyde yaşasam bile sizin paranızla benim param aynı para ama ben bu parayı zorluklar içinde toprakla mücadele ederek kazanıyorum ben birim tekim köylüyüm ama benim durumumda olan 10.000 ler var burdan sesimizi duyurmak zorunuza gitmiş belliki

--- Mesaj Güncellendi ---

sizi en iyi ben anlıyorum,bana damdan düşeni getirin hesabı:(

alternatif yok(telekom altyapısını kullanan diğer servis sağlayıcıları dikkate bile almıyorum),3g de yok,elimiz mahkum.

adamlar ben evde yokken aramışlar hocam telefon hattınızda bişey yok neden boşuna arıza kaydı bırakıyorsunuz diye nerdeyse fırça atmışlar dns yi otomatiğe alın kendiniz yapacaksınız demişler ( gerizekalı herifler) ne ilgisi var biz nelerden bahsediyoruz adamlar neler yapıyorlar sinirlerim yerinden oynadı resmen...

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
[MENTION=42779]osmanhasimcan[/MENTION]
Ne demek istediğimi doğru düzgün anlamadan yorum yapmasaydınız keşke! Ben siz ve sizin gibi tt kullanıcı olmasa o firma ayakta durmaz anlamında dedim. Kullanıcısız İSS ayakta mı kalır?! Kime hizmet verecek kimden para alacak, osmanhasimcandan mı ahmetten mi mehmetten mi yoksa olmayan kişilerden mi??
Zerre kadar umrunuzda değilse forum ortamında paylaşmayın, gidin telekom bayisine orda sesinizi duyurun buraya gelip de umrumda değil deyip başlık açmayın, forum ortamında başlık açılır ona da cevap verilir, sizin umrunuzda olup olmaması önemli değil; bizim umrumuzda olup buraya cevap yazıp yazmamamız önemli. O da sizin için...

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, en kısa sürede size ulaşıp yardımcı olacağız. Teşekkürler.

osmanhasimcan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
@osmanhasimcan
Ne demek istediğimi doğru düzgün anlamadan yorum yapmasaydınız keşke! Ben siz ve sizin gibi tt kullanıcı olmasa o firma ayakta durmaz anlamında dedim. Kullanıcısız İSS ayakta mı kalır?! Kime hizmet verecek kimden para alacak, osmanhasimcandan mı ahmetten mi mehmetten mi yoksa olmayan kişilerden mi??
Zerre kadar umrunuzda değilse forum ortamında paylaşmayın, gidin telekom bayisine orda sesinizi duyurun buraya gelip de umrumda değil deyip başlık açmayın, forum ortamında başlık açılır ona da cevap verilir, sizin umrunuzda olup olmaması önemli değil; bizim umrumuzda olup buraya cevap yazıp yazmamamız önemli. O da sizin için...

yanlış anlamadan ötürü sizden özür dilerim hocam dikkatsizliğime verin...

telekom müdürlüğüne konuyla ilgili dilekçe verdim biz bunu işleme koyarız dediler bana aylar öncesi ama ne bir bilgi verildi nede değişen birşey oldu... en son sosyal medya kanalı vasıtasıyla sert üsluplar takınmak zorunda bıraktılar beni çünkü aylardır bu sorunlrla boğuşmaktayım hiçbir şekilde ilgi alaka yok pc başında işlerim oluyor bakıyorum net kopuk gelmiyor benimde internetle ilgili acil işlerim var bunları nasıl telafi edicem? tarım ve gıda ürünleri satan biriyim satışlarımı takip edemedim haftalarca telefon hattına bakıyorum hattan ses gelmiyor arada canı isterse çalışıyor.. bugünlerde yağmur kesildi sorun yok ama cumaya yağmur başlayacak yine sorunlarla boğuşmak zorunda kalacağım...

sayın TTNETDestek dün ben evde yokken ev telefonu vasıtasıyla beni arayan görevli yeğenime sebepsiz arıza kaydı bırakılmış arıza yok hattınızda diye fırça atmış hiçbir problem yokmuş problem bizim bilgisayarın dns sindeymiş otomatiğe alıcaksınız demiş çat diye kapatmış bumudur müşteri memnuniyeti? (benim bilgisayarımda dns sürekli otomatiktedir) ben 1 haftadır müşteri hizmetlerine özellikle yeraltında ana kabloların su aldığını belirten TTNET teknisyeni arkadaşın bana dediği kablo değişmesi beklenmektedir sözü üzerine 4 yıldır mücadele ediyorum ama bunu bir şekilde değiştirmemek ört bas ediyorlar... köyümüzde telefonlar 10 kadat ttnet abonesinin köy muhtarlığı da dahil aynı sorundan mağdur durumdalar

SIRDAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yorumlarınız adeta kemal sunal filmleri gibi size gülmek geldi içinden nedense :))) telekomıun ne düşündüğü ve sizin yorumlarınız zerre umurumda değil fakat benim ve benim durumumdaki kullanıcıları gerizekalı yerine koyan ttnet ve telekom bizden para kazanıyor bunu kafanıza iyi yerleştirin anlıyormusunuz beni? her ay 90 lira para ödüyorum ben köyde yaşasam bile sizin paranızla benim param aynı para ama ben bu parayı zorluklar içinde toprakla mücadele ederek kazanıyorum ben birim tekim köylüyüm ama benim durumumda olan 10.000 ler var burdan sesimizi duyurmak zorunuza gitmiş belliki

Burada film çekmiyoruz. TTNett kazıkçısının daha fazla kimseye kazık sokmaması için milleti uyarmaya çalışıyoruz. Bende TTNet'ten mağdur olmuş bir kişi olarak her platformda TTNet'in hizmetinin kötülüğünü vurgulamaya çalışıyorum. Benim açtığım konulara bakarsan anlarsın. Yanlış anlamak istersen o senin bileceğin iş. Biz veya Ben, TTNet'in umurunda değilizdir, belki. Ama, TTNet benim umurunda ve kendine çeki düzen vermesi için her türlü olumsuzluğunu, her platformda dile getirmekten çekinmeyeceğim. Bana yardımcı olmadılar. Allah ta onların yardımcısı olmasın...

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sesini duyurmak ve etkin protesto yapmak istiyosan once neyi protesto ediyosun sen kimsin protesto ettigin sey kim bilmen gerekir.
ve gercekten kendini tatmin edicek bir alternatif bulman lazim :P
ayni hat bile olsa araci sirket kullaniyosan bence etkili.
orn avukat. bir aracidir. bakkal bir aracidir.
ayni urunu ayni fiyata aliyosan arada aracinin olmasi demek kaynak ayniysa bile fiyat ayniysa araciya da pay dustugu icin herzaman daha guvenli.
ayni mesela bir fritoz aliyosun diyelim cinden. gider cinden almak var yanindaki bi magzadan almak var. magza bu durumda birinci sorumlu oluyo dava edilicek kisi magzadir urun ayipliysa . o bozuk urunu satan cinliyi bulup hesap sorucak kisi onlardir. :D
sen gidin su cinliyi bulun parami istiyorum dersin onlari gerekeni yapar.
he birde direct muhatap olma olayi var aracisiz . :D
bu durumda cine gidip hakkini kendi araman gerekir (misal rambo ? "D ?)
yani ttnetin altyapisini kullanan bi sirketle ttnetin kendinden hizmet almak farkli seyler . :D
neyse gerci en mantiklisi (senin icin) ayda 90 lira veriyosan download icin sinirsiz 3g modem. digerleri icin sinirli yuksek hizli 3g kullanmak en mantiklisi gorunuyo bence . :D
bu arada ave da ttnetin alt kurulusu ona gecersen de kurkcu dukkanina geri donmus oluyosun :P
gerci dsl az. bucuk farkla daha ucuz oluyo kalabiliyosan kalmak biraz daha makul gorunuyo :D

Dr.Yunus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
köyde olduğunuz için sorun oluyor ama faturayı almaya gelince paraları alırken hiç sorun olmaz çatır çatır akar paralar fiber hızında !!!!!!!!!!!!!!!!!
bu ttnetin bir kere evet hata bizde özür dileriz dediğini duymadım arkadaş . 4 gündür internet sürekli kesiliyor arıyorum fırçayı kayınca hemen teknik ekip beni arıyor ve sorunun onlarda değilde herzamanki gibi benim kablolarımda ki temassızlıktan kaynaklandığını söylüyor . be adam 5 gün önce kablo sağlamdıda bir gün sonra ne olduda benim kablom sorunlu oldu ! ttnet kullanmak yemin ediyorum çılgınlık ya . adamlar bak biz sizi böyle yoluyoruz böyle milyar tl ciro yapıyoruz diyorlar resmen bizde helal olsun be ne kadar kazanmışlar diyoruz . şuan itibarıyla turkcell süperonline geçiş başvurumu yaptım . fiber gelirse mahalleme gelme ihtimali yüksek telefonumu da superonline taşıcam sabit ücret kazığından da kurtulcam inşallah . 20 yıldır bunları zengin ettin yetmedimi dostum daha ne uyarısı direk kapa ya

SIRDAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
TTNet herhalde şöyle diyor: "Nasıl olsa ben diğer İnternet Servis Sağlayıcılardan kazanıyorum. Bana direk bağlı müşterilere doğru dürüst hizmet vermesem de olur. Taahhütnamelerle kendime bağladığım kişilerden, ne kadar çok kısa sürede ne kadar çok para alırsam (kazan-mak-mak, yani duble kazanç. Tabi müşterilerin kazanması değil, TTNetin kazanması kastediliyor) benim için o kadar iyi olur. Bu müşteriler taahhütnamelerini, kötü hizmetten dolayı iptal edince 12 veya 24 aylık taahhütname ve modem ücretlerini alırım. Bunun için çok fazla sayıda reklam verip, mümkün olduğu kadar çok kimseye ulaşıp, TTNet'in hizmetinin kötülüğünden haberi olmayan daha çok kimseye ulaşmalıyım. Çünkü 5.5 milyar dolarlık özelleştirme için ödediğim parayı bir an önce çıkarmam gerekiyor..."

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Doğrusunu söylemek gerekir ise aç müşteri hizmetlerine deki ben şu an dilekçemi hazırladım mahkemeye gidiyorum de bundan sonra hakkımi mahkeme de arayacağım de bakalım ne diyorlar.

hakan1987

Asistan
Reaksiyon puanı
8
osmanhasimcan ARKADAŞIM BENDE KÖYDE IKAMET EDIYORUM (kastamonu / tosya)

aynı sorunlara yakın sıkıntılar bızdede var gıbı agır yawaş ınternet koplar var sıkıntılı bir durum

ttnete mail attım önce muşterı hızmetlerı benı aradı ve dns otomatıkmı dedı evet dedım kablosuzmu ınternet hem kablolu hem kablosuz ıkı tane pc var dedım . efendım hatınızda sıkıntı yok pc nızde olmasın hanım efendı burda 6 haneyız 8 pc var bunların hepsınınmı pc sı bozuk ? hımm modem dedi hanım efendı modemı yenı degıştırdım dıyım modemın markasını verdım :) fakat durdu ama sınyalınız ıyı ben arıza kaydı alıyorum dedı kapatı ...

aradan zaman gectı kastamonu bayısı aradı

-alo
-alo efendım bız ttkom kastamonu bayısıyız ınternetınızmı yok
-var efendım
- o zaman neden arıza KAYDI BIRAKIYORSUN ?
-beyfendı bagırmayın
- pardon bagırmadım .... bir sanıye hatınızı kontrol edeyım (aradan zaman gectı) efendım sıze 6 mbps hız verılıyo
- nasıl yanı bız 2 mbps göremıyoruzkı 1 anca
-efendım alt yapınız bu kadarmış
-ama ben 8mbps parası verıyorum
- yok beyfendı sözleşmede açık ben sızın arıza kaydınızı telekom mudurlugune bıldırcem

ARADAN 1 SAAT GECTI TOSYA BAYISI ARAR

- alo
- HEEE BEYFENDI NETINIZ YOKMUŞ SORUN NEDIR (be adam bır alo desene dagdanmı ındın )
- yok beyfendı netım var ama yawaş sıkıntılı
- efendım sız neden meşkul edıyorsunuz netınız varsa alt yapınız bu
- NEDEMEK RAHATSIZ ETMEK BEYFENDI AYLIK UCRETIMI VERIYORUM BEN (bagırınca bozuldu oda sınırle)
-3 ay sonra halolur heralde sızın orda çalışma olacak 3 ay sonra ara

Ben bunu burdakı ttnet desteklede konuştum ellerınden bışı gelmedıgını söledı durum bu yanı köyde kente nerde yaşarsak yaşayalım aynı dert ttnet

--- Mesaj Güncellendi ---

geçen yıl temmuzda oldu düşünün gelmek bılmez 3 ay :D

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
[MENTION=42779]osmanhasimcan[/MENTION] sonuna kadar haklı. Hizmet kalite gereği her yerde aynı olmalıdır. Hizmet karşılığı aynı ücreti ödüyorsa dağ başında bile olsa şehirdeki müşteriyle aynı kalitede hizmeti almalıdır. Ben de yeni ttnet abonesiyim dün telefon hattını bağladılar, aynı gün adsl hizmeti gelir dediler. O saat bu saat bekliyorum. E-posta attım, bize iletin kısmından form doldurdum. Buradaki ttnet temsilcisine özel mesaj yazdım. Müşteri hizmetlerini aradım ama bir sonuç yok. Bekliyoruz bakalım. İyi ki taahhütlü abone olmamışım!

SIRDAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
En kısa sürede Türkiye'nin daha sağlam ve yaygın başka bir servis sağlayıcıya ihtiyacı var. Yani herkese ulaşacak kaliteli bir hizmet tarzı. Bu konuda yatırım yapanlar kazanacak gibi gözüküyor... Yeni olarak, Metronet var mesela. Pek yaygın değil. Superonline ve Uydunet var. Yaygınlıkları ve herkese ulaşılabilirlikleri nasıl bilmiyorum. Ama benim bulunduğum sitede Superonline ve Uydunet yok. Metronet var. Acaba birisinin girdiği yere bir başkası giremiyor mu?

avlankı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim kapat ev hattını iki üçk uruşfalaver evine bir ceptelefonu sabitle internetinide başka firmalardan al hatsız interetletvar hatta sana milenicom telefondadahil paketlerivar sana isterse ttn müdürü destekolsun bi işe yaramıyor onlar yurdu fiber ağlarla ördüta turuncu kablolarla reklam yaptılarya hem faturayı kabarttılar (normal teleon faturalarını ve internbet faturalarını) acısını sizin gibi kullanıcılardan çıkartıyorlar hayıtlısı olsun

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ttnet ve telekom sana verdiğim paralar zehir olsun arkadaş on dk bir düşüyorum bu ne ya:@ müşteri hizmetlerini arıyorum aynı cevap hep fişi cekin 5 sn takmayın sanki 4 sn olsa olmuo.Turkcell limitsiz vınna gecsem nasıl olur bilgisi olan va rmı

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
tek çözüm var.Belirlenen bir günde ttnet abone sözleşmelerini iptal etmek.Bütün Türkiye çapında Böyle bir eylem olursa.Belki ciddiye almaya başlarlar.