emin:)
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,124
TTNET Güvenli internet şeysini kapamak istiyorum.Nasıl kapatacağım bilen varsa yazsın çok canım sıkıldı bu şeye.
TT uygulamasından yapılabiliyor tabii arkadaşın verdiği yöntemi de deneyebilirsinTTNET Güvenli internet şeysini kapamak istiyorum.Nasıl kapatacağım bilen varsa yazsın çok canım sıkıldı bu şeye.
Kapatma bilgisi yok.Bu internet sitesinden bilgi alabilirisiniz.
Güvenli İnternet Hizmeti - Kısaca - Türk Telekom Güvenlik
www.turktelekomguvenlik.com
Kapatma bilgisi yok.
FILTRE | Kısa Kod | Türk Telekom Evde İnternet işlemi için Kısa Numara | Türk Telekom Mobil işlemi için Kısa Numara |
COCUK profili | GUVENLI COCUK | 6606 | 2500 |
AILE profili | GUVENLI AILE | 6606 | 2500 |
AILE profiline ek olarak OYUN filtresi | GUVENLI OYUN | 6606 | 2500 |
AILE profiline ek olarak SOSYAL filtresi | GUVENLI SOSYAL | 6606 | 2500 |
AILE profiline ek olarak SOHBET filtresi | GUVENLI SOHBET | 6606 | 2500 |
AILE profiline ek olarak SOSYAL VE SOHBET filtreleri | GUVENLI SOSYAL SOHBET | 6606 | 2500 |
AILE profiline ek olarak SOSYAL VE OYUN filtreleri | GUVENLI SOSYAL OYUN | 6606 | 2500 |
AILE profiline ek olarak OYUN ve SOHBET filtreleri | GUVENLI OYUN SOHBET | 6606 | 2500 |
AILE profiline ek olarak SOSYAL, OYUN ve SOHBET filtreleri | GUVENLI SOSYAL SOHBET OYUN | 6606 | 2500 |
Profil seçiminizi iptal etmek için | GUVENLI IPTAL | 6606 | 2500 |
denedim olmuyor
FILTRE Kısa Kod Türk Telekom
Evde İnternet
işlemi için Kısa NumaraTürk Telekom
Mobil işlemi
için Kısa
NumaraCOCUK profili GUVENLI COCUK 6606 2500 AILE profili GUVENLI AILE 6606 2500 AILE profiline ek olarak OYUN filtresi GUVENLI OYUN 6606 2500 AILE profiline ek olarak SOSYAL filtresi GUVENLI SOSYAL 6606 2500 AILE profiline ek olarak SOHBET filtresi GUVENLI SOHBET 6606 2500 AILE profiline ek olarak SOSYAL VE SOHBET filtreleri GUVENLI SOSYAL SOHBET 6606 2500 AILE profiline ek olarak SOSYAL VE OYUN filtreleri GUVENLI SOSYAL OYUN 6606 2500 AILE profiline ek olarak OYUN ve SOHBET filtreleri GUVENLI OYUN SOHBET 6606 2500 AILE profiline ek olarak SOSYAL, OYUN ve SOHBET filtreleri GUVENLI SOSYAL SOHBET OYUN 6606 2500 Profil seçiminizi iptal etmek için GUVENLI IPTAL 6606 2500
Olmadı nedeni nedir?Mobil uygulamadan da kapatabilirsin.
Kullanıcı - Güvenli İnternet - Profil Bilgilerim - Profili Düzenle dedikten sonra Standart Profil seç onayla.
Mobil uygulamada arada bir aksaklıklar olabiliyor, giriş yapılamıyor felan. Ancak senin sorun farklı gibi. Herkesin de dediği gibi müşteri hizmetlerini arayıp sorununu belirtebilirsin. Gayet kibar müşteri hizmetleri var çekinme.Olmadı nedeni nedir?
En son aradığımda 12 aylık sözleşme imzaladıkda çekiniyorum birazMobil uygulamada arada bir aksaklıklar olabiliyor, giriş yapılamıyor felan. Ancak senin sorun farklı gibi. Herkesin de dediği gibi müşteri hizmetlerini arayıp sorununu belirtebilirsin. Gayet kibar müşteri hizmetleri var çekinme.![]()
12 yse yine iyi bana 24 ay imzalattılar. ??En son aradığımda 12 aylık sözleşme imzaladıkda çekiniyorum biraz![]()
Win 10Kardeşim işletim sistemini söyle hemen port açalım.