Türk Telekom çok haksızlık yapıyor

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.Ama Türk Telekom fazla haksızlık yapıyor.

Şimdi bizim ev telefonu bağlı ama internete girelim diye 3 aydır hiç konuştuğumuz yok internet yüzünden kapattırmıyoz ev telefonunu konuşmadığımız halde ayda en az 15 ytl geliyor hiç konuşmuyoruz halbuki sağolsun internet telefon sayesinde çalıştığı için boşa 20 tl gidiyor buna birinin dur demesi lazım.Doğru değil mi?

candzh

Asistan
Reaksiyon puanı
0
katılıyorum bir an önce uygulamaya geçse şu sabit zorunluluğuda iptal ettirsek

cumali2128

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende ev telefonu yok. alt katta ki telefonun üzerinden internet bağladım.faladan telefon faturası ödemiyorum.. sizde öyle yapabilirsiniz...

kameraman74

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Cumali kardeşim senin söylediğin normal olanmı sence peki?
Senin gibi kaç kişi yapabilir ki
Adamlar resmen mecbur tutup kullanmadığın telefonun parasını alıyo

cumali2128

Asistan
Reaksiyon puanı
0
normal değil ama ne yapalım bende her ay bosu bosuna fazladan kullanmadığım telefona para mı deyeyim. çok bekledim tlf kullanmadan internet kullanmayı ama bu işe çözüm bulunmayınca bende kendimce çözdüm. imaknı olan herkes in de böyle yapmasını öneririm. fazladan para mermektense böylesi daha iyi

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Ev telefonu nu kullangığım için bi sorun teşkil etmedi bana..

Junas

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Türkiye'nin en büyük hırsızı türk telekomdur.Çekmeyen bilemez neler çektim ben ttnet yüzünden..

teknologs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla benim net kullanma şeklim şöyle...

Bizde 3 dükkan var...2 dükkanın arasında kablo var 25 metre..onlar nete bağlı..yan dükkandaki komşu nete bağlı...50 metre ilerdeki komşumuz nete bağlı..ve 3.cü dükkanımız ile diğer dükkanımız arasında çatıda access point sayesinde 1 km mesafede nete bağlı..ve o uzaktaki dükkanımızın üst kattaki 2 ev nete bağlı..ve karşıdaki ablamlar ve onun altındaki dükkan nete bağlı.yan apartmandaki komşumuz wireless olarak nete bağlı...yani sınır yok..telekom bana ben telekoma...:D

sonuçta 1 km çapta 2048 netimizle 15 e yakın nete bağlı ayrı yerlerde pc ler var:D ve cepte bağlı olanda var...aklıma gelenler bunlar...eğer uzun mesafe ağa ihtiyacınız varsa yardımcı olabilirim..30 km mesafeye kadar kablosuz ağ:)

ha bu arada 5 tanede pos cihazı bağlı:)

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Türkiye'nin en büyük hırsızı türk telekomdur.Çekmeyen bilemez neler çektim ben ttnet yüzünden..
LastDot güzel avatatar:DTTnetten kaçıp smile girdim tt yüzünden:censored:

İhtiyar-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Adamlar sabit fiyat ücreti alıyorlar her serviste bu vardır.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
[MENTION=272188]İhtiyar[/MENTION] gözler bozuk herhalde konu 2009 un

İhtiyar-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=254339]WebNick[/MENTION] Yan menüde gördüm konuyu,2009'un konusu diye yazılmayacak diye bir kural yok.
Ayrıca bu sorun hala devam etmektedir cevaplar,bilmeyen ve konuyu sıkıntı bilip araştıran arkadaşlara katkı olabilir bu forumun kalitesinide yükseltir. :)

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Telefondaki sabit ücreti devlette desteklediği için böyle devam eder. En iyisi ortak kullanmak.

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Önemli olan noktayı atlamışsınız sanırım. Derdimiz sabit ücret değil. Derdimiz yalnızca internet hizmeti verilebilirken yanında telefon hizmetini zorunlu kılan, telefon hattı istenmediğinde de ekstra ücret talep edilen yapı. Zaten insanlar telefon hattının gereksizliğinden dert yanarken bir de gelip "ama telefon hattında sabit ücret var ondan böyle" demek okuduğunuzu anlamadığınızı gösterir.

İhtiyar-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bende sana onu söylüyorum,o telefon hattını sen bağlatmışsan evine veya iş yerine kullanmadığın zaman sabit ücretini ödemek zorundasın.Ama telefonu kullanırsan o sabit ücret alınmaz sadece kullandığın kadar alınır.

spectatar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yakında phorm isimli lanet bir şirkete bağlanıcakmış gidişat hiç iyi değil...

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Şunu unutmayın T.Telekom İstese bile Devlet bu sabit ücreti kaldırmaz.Siz alo demeseniz bile o 20TL yi ödeyeceksiniz.O 20 tl den devlette NEMA'lanıyor. Kaç milyon kişiden sabit ücret alındığını ve devletin buradan ne kadar vergi aldığını düşünürseniz daha iyi anlarsınız. O yüzden boşu boşuna T.Telekomu suçlamayın.Devlet İstemedikçe SABİT ÜCRET KALDIRILAMAZ.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Aslında çok güzel kaldırılır çokta zor olmaz hani ama kullanıcilar hata

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Türk Telekom un varlık sebebi zaten haksızlık hani.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Aslında çok güzel kaldırılır çokta zor olmaz hani ama kullanıcilar hata

Kullanıcılar mı ? Onlar Öğretilmiş Çaresizliği Yaşıyorlar. Kendilerine Bu Ülkede T.Telekomun alternatifi olmadığı öğretilmiş.Ve ağlaya ağlaya TT. kullanıyorlar.

TakeRisks

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kullanıcılar mı ? Onlar Öğretilmiş Çaresizliği Yaşıyorlar. Kendilerine Bu Ülkede T.Telekomun alternatifi olmadığı öğretilmiş.Ve ağlaya ağlaya TT. kullanıyorlar.

alternatifi yok diye birşey söz konusu değil,bulunduğunuz yerde uydunet varsa uydu nete geçin,gerçek sınırsız ve akk olmayan tek internet sağlayıcısı o