Türk telekom allahından bulasın!!!

Held

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar herkese,
almanyada yasiyorum 2mbit (sinirsiz internet + sinirsiz almanya ici ev tel) kullaniyordum = 29,99€- 24 ay anlasmali.

interneti az kullandigimdan dolayi bu ay 1mbit gectim -19,99€ (sinirsiz internet + 1dk'si 0,02cent ev tel).

kisacasi memleket cok kazik arkadaslar...:thumbdown:

aga71

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu gidişle biz belimizi doğrultamayız...!!!

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Türk telekom Türkiyenin yüzde 99 iletişm ihtiyacını karşılıor ev, iş, internet. Aveanında Türk telekomun olduğunu düşünürsek ceplerinde yüzde 30 u avea'nın. ilerde bi durum ola Allah göstermesin bi savaş durumu olsa ve bunlar iletişimi kesseler Türkiye'nin hali ne olur düşünmek bile istemiyorum. Böyle bişey olmaz denemez. Zira yabancı devtlerin amaçları yarın için değil en az bi 100 yıllık planları kapsamakta. Türktelekom satılmamalıydı. En azından yabancı şirketlere.. .

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Devran döner,gün gelir.
Diyorum ama cebine para giren adam,gün gittikçe daha güçlü hale eliyor.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Yaw demeyin böyle valla bak şimdi kalkıp başka ülkeye gideceğiz :)

tester

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yapacak birşey yok ne demiş atalarımız DENİZE DÜŞEN YILANA SARILIR dalgası türk telokom internet sectöründe PATRON olduğu sürece bize sadece buradan laf sokmak kalır.

Neden biz başka ülkelere gıpta ile bakıyoruz bilişim sektöründe hep ezik kaldık günümüzde 1 mbit hız 45 ytl ise bu bizim ezikliğimiz değil bu fiyata bize satanların ŞEREFSİZLİĞİDİR.

Sömürün bakalım türk halkını elbet bir gün ALLAHINIZDAN BULACAKSINIZ.
FAZLASIYLA ALDIĞINIZ BU PARALAR ASİT OLARAK GERİ ÇIKACAK MİDENİZDEN MERAK ETMEYİN ;)

çağlar522

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ben izmirdeyim bize yakın,bi 80 km vardır bi koblo çekim yunanistana kadar ,bende 48 mbite geçmiş olurum.

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Bu internet çok pahalı hergun cafeye gitsem daha ucuz

tehlike724

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3g geldi de noldu. şuna bak... 3g nin sınırsız tarifesi bile yok yani. gene ttnete muhtacız napalım elimizden gelen bişey yok. zamanında türktelekomu ve ttneti (devletin elindeyken) satanlar utansın...

adas12

Doçent
Reaksiyon puanı
4
ben 1mb sınırsız kullanıyorum... interneti komşularlarla paylaşmaya başladm...
en çok giren yine benim...

tehlike724

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim 8mbps netlimitsiz. 15gbden sonra 512kbps ye düşenden...

hem sınırsız hem limitsiz ama hız 15 gb ye kadar. ttnetten dünyada ilk ve dev uygulamalardan biri daha.

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
TTNet bizi dolandırmıyor biz kendimizi dolandırıyoruz. Doğuda yaşıyorum ve şunlar varken bir de internetin hızını arttırmaları imkansız: Kaçak elektrik, bol kaçak internet cafe, kaçak su, yapılmayan alt ve üst yapıtlar, çalınan elektrik ve telefon kabloları (yanlış duymadınız, ben bu yüzden evden telefon bağlantısını kestim, pc yi aldım iş yerine).

Üstüne bir de hız artarsa, ki bu ancak fiber optik kabloyla olur, çalınmadık kablo kalmaz ülkede!

Haklısın Bence, Katılıyorum :thumbup:

theformul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
48 mbit derken :D:D bir filmi 2 dk da derken :D:D abi bunları söyleme azım sulandı :D o bende olcaktı hergün 100 200 film indirmeyenin adı ne olsun :D

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bırakın şunlar yüzünden ağzımızı bozmayalım şer efsizler işte

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
TTNet bizi dolandırmıyor biz kendimizi dolandırıyoruz. Doğuda yaşıyorum ve şunlar varken bir de internetin hızını arttırmaları imkansız: Kaçak elektrik, bol kaçak internet cafe, kaçak su, yapılmayan alt ve üst yapıtlar, çalınan elektrik ve telefon kabloları (yanlış duymadınız, ben bu yüzden evden telefon bağlantısını kestim, pc yi aldım iş yerine).

Üstüne bir de hız artarsa, ki bu ancak fiber optik kabloyla olur, çalınmadık kablo kalmaz ülkede!

Çok önemli bir nokta.

xzone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bazı arkadaşlarım internete 5 kuruş ödemediklerini hatta abone bile olmadıklarını söylediler hemde istedigi hızda baglantı yapabiliyorlarmış aşşagıdaki link ten bakabilirsiniz
burdan

tehlike724

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bazı arkadaşlarım internete 5 kuruş ödemediklerini hatta abone bile olmadıklarını söylediler hemde istedigi hızda baglantı yapabiliyorlarmış aşşagıdaki link ten bakabilirsiniz
burdan

oha yani. o linkte satılanlarla ne yapıyorlarmış. kaçak mı çekiyolar?