Türk sinemasının kötü olması

Berat yapıcı 88

Profesör
Reaksiyon puanı
866
Katılıyorum. Ama hepsi komedi değil. Kötü olduğumuz kısım aksiyon filmi yapmak zaten öbür ülkelere de bakarsan pek profesyonel aksiyon filmi yoktur hepsi Amerika gibi ülkelerden çıkma. Hayatımda izlediğim en iyi Türk filmi 7. Koğuştaki mucize 7. Koğuştaki Mucize - Google'da Ara
bende izledim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizcede türk filmleri çok kötü değilmi komediden başka bişe yok resmen
Türkler komedi+ aşk tutar mantığından kurtulmadığı sürece asla John Wick gibi şeyler çıkarmıcaz

The Medic

Profesör
Reaksiyon puanı
1,285

MustiRG07

Profesör
Reaksiyon puanı
1,798
Bence türk sineması iyi recep ivedik şaban vb.ama genelde saçma diziler var @The Medic bana bi çikolata bana bi dondurma balla kaymakla şımart beni :D

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
Türkiye'de evet maalesef pek iyi bir şey yapılamıyor. Mesela örnek akıncı saçmalığı var. Komedi dediğin şeyler de komik olmuyor. Komedi dizi veya sinemalarında hep akılsız gibi davranıyorlar. Buna gülünmez.

AdamDüver

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
19
Türk filmleri kötü değil, Türk filmleri aynı. Hep komedi-aşk vs. var aslında bunlarıda kötü yapmıyorlar ama hep aynı şeyin laciverti oldukları için bize sıkıcı geliyorlar.

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,230
Komedi iyi. Korku filmleri hep aynı terane. Dram, aşk yine aynı şekilde sürekli birbirini yenileyen konular. Aksiyon yaptığımız yok sayılır. Komedi dışında izlemem, komedi de nadir izlerim zaten.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
Bir de komik veya iyi olmadığı halde dizileri uzatıp, iyice bozuyorlar. Mesela; seksenler, arka sokaklar veya kalk gidelim gibi diziler başta iyiyken, uzadıkça bozuyorlar.

Reaksiyon puanı
91
Korku filmlerindede cinden başka bişe yok

Bir de komik veya iyi olmadığı halde dizileri uzatıp, iyice bozuyorlar. Mesela; seksenler, arka sokaklar veya kalk gidelim gibi diziler başta iyiyken, uzadıkça bozuyorlar.
Evet yabancı diziler 40 dk fln oluyo

Gerçi yapımcıların suçlamanın da anlamı yok halkın çoğunluğunun ne izlediği belli

Mesela Amerika'da yenilmezler gibi filmleri yaşlılar bile izliyor

Son düzenleme: