KullNvFwaNıcI12345
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 91
Sizcede türk filmleri çok kötü değilmi komediden başka bişe yok resmen
bende izledimKatılıyorum. Ama hepsi komedi değil. Kötü olduğumuz kısım aksiyon filmi yapmak zaten öbür ülkelere de bakarsan pek profesyonel aksiyon filmi yoktur hepsi Amerika gibi ülkelerden çıkma. Hayatımda izlediğim en iyi Türk filmi 7. Koğuştaki mucize 7. Koğuştaki Mucize - Google'da Ara
Türkler komedi+ aşk tutar mantığından kurtulmadığı sürece asla John Wick gibi şeyler çıkarmıcazSizcede türk filmleri çok kötü değilmi komediden başka bişe yok resmen
Genel olarak yargılamak haksızlık olur mesela ayla ,mucize ...Sizcede türk filmleri çok kötü değilmi komediden başka bişe yok resmen
oda zaten bir kore filminin çakması.Katılıyorum. Ama hepsi komedi değil. Kötü olduğumuz kısım aksiyon filmi yapmak zaten öbür ülkelere de bakarsan pek profesyonel aksiyon filmi yoktur hepsi Amerika gibi ülkelerden çıkma. Hayatımda izlediğim en iyi Türk filmi 7. Koğuştaki mucize 7. Koğuştaki Mucize - Google'da Ara
Maalesefoda zaten bir kore filminin çakması.
evet ama türkler korku filminide çekiyor dabbe dışında ismini bilmiyorum amaSizcede türk filmleri çok kötü değilmi komediden başka bişe yok resmen
Siccinde varevet ama türkler korku filminide çekiyor dabbe dışında ismini bilmiyorum ama
evetSiccinde var
Katılıyorum.Tek başarılı olduğumuz nokta Komedi.Aksiyon,korku,dram gibi noktalarda başarılı değiliz.Sizcede türk filmleri çok kötü değilmi komediden başka bişe yok resmen
Evet yabancı diziler 40 dk fln oluyoBir de komik veya iyi olmadığı halde dizileri uzatıp, iyice bozuyorlar. Mesela; seksenler, arka sokaklar veya kalk gidelim gibi diziler başta iyiyken, uzadıkça bozuyorlar.