- Konuyu başlatan
Murataltug
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 3,096
Son düzenleme:
Ülkenin komedi anlayışı bel altı espriler olduğundan bence hiç gerek yok.bu ülkenin insanına artık mafya vari kavga dövüş aile içi şiddet türü diziler yerine komedi kahkaha attırabilecek diziler lazım psikolojisi kötü insanları iyileştirmeleri lazım dahada bozmak değil
Türkler çok iyi entrika dizileri yapıyor.Her ne kadar beğenmesiz de dünyada ABD'den sonra en çok dizi satan ülkeyiz.
aslında kardeş payı gibi bi dizide ince göndermeler yapıyor düz küfürlü yapmıyor ama rtük artık ona bile karıştığı için her şeye sansür sansür olunca izlenemez hale geliyor netflix keşke başlatsa kardeş payınıBildiğim kadarıyla dizilerde 120 dakika sınırı varmış. Sonuç, slow motion ve bakışma sahneleri. Senaryo oscarlık zaten her dizide bir zengin bir fakir var zenginle fakir birbirine sevdalı zenginin konağında sürekli entrikalar dönüyor bizde bu entrikaları slow motion ve bakışmalar eşliğinde mükemmel oyunculuklarla izliyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ülkenin komedi anlayışı bel altı espriler olduğundan bence hiç gerek yok.
Eğer benden bahsediyorsan evet Sadece ENES izliyorum fakat onu takip etmeden öncede aynısını düşünüyordum. Sadece o çok güzel bir şekilde açıkladığı için onun anlatımıyla söyledim.sen galiba "Sadece ENES" izliyorsun benim düşüncem berbat aslında hiç bi ülkenin filmini sevmiyorum
güzel videosu olunca bende izliyorum neyse konuyu dağıtmayalımEğer benden bahsediyorsan evet Sadece ENES izliyorum fakat onu takip etmeden öncede aynısını düşünüyordum. Sadece o çok güzel bir şekilde açıkladığı için onun anlatımıyla söyledim.
Bence hiç sabrı zorlamıyor gayet güzel gidiyor ancak her insanın dizi kriterleri farklıdır ben Çukur dizisini çok seviyorum mesela ama başkaları uyuşturucu var silah var şiddet var tecavüz var sanki yabancı dizilerde bu ahlaksızlık yok onlar çok mu ahlaklı oluyor bunları çekince de onları övüyorsunuz ve Çukura laf söyleyenler neden iyi yönlerini söylemiyorlar kaç kere sosyal yardım yaptılar şuanda da 50.000 ağaç dikiyorlar kan bağışı yaptılar vs. vs. ne yazık ki bizim halkımız eleştirinin ne demek olduğunu unutalı çok oldu çünkü eleştiri bir şeyi olumlu ve olumsuz yönleriyle beraber ortaya sunmaktır eleştiri sadece kötü yönleri söylemek değildir ama bu söylediklerime rağmen insanlar eleştiriyi kötü anlayabilir.Evet türk sinemasının yerlerde sürünüyor televizyon sinemayı yok ediyor 3 saatlik tv dizileri insanın sabrını zorluyor midesini bulandırıyor
Bence tarihi hikayelerimizi büyük ekrana daha fazla emek ve bütçe ile ekrana taşımalı savaş ve aksiyon sahnelerini çoğaltmalıyız dizilerdeki bölüm sayısını ve dakikasını azaltıp daha anlamlı herkese yönelik içerikler üretebilmeliyiz
En azından izlemedim ama 'Çukur' entrika + romantizm (aşırı kötü işlenmiş romantizm) ögeli dizilerden daha iyidir.Bence hiç sabrı zorlamıyor gayet güzel gidiyor ancak her insanın dizi kriterleri farklıdır ben Çukur dizisini çok seviyorum mesela ama başkaları uyuşturucu var silah var şiddet var tecavüz var sanki yabancı dizilerde bu ahlaksızlık yok onlar çok mu ahlaklı oluyor bunları çekince de onları övüyorsunuz ve Çukura laf söyleyenler neden iyi yönlerini söylemiyorlar kaç kere sosyal yardım yaptılar şuanda da 50.000 ağaç dikiyorlar kan bağışı yaptılar vs. vs. ne yazık ki bizim halkımız eleştirinin ne demek olduğunu unutalı çok oldu çünkü eleştiri bir şeyi olumlu ve olumsuz yönleriyle beraber ortaya sunmaktır eleştiri sadece kötü yönleri söylemek değildir ama bu söylediklerime rağmen insanlar eleştiriyi kötü anlayabilir.
Bende mesela öyle aşklı maşklı dizileri sevmiyorum aşırı zorlama olabiliyor ve her dizi aynı oluyor ama bakın bir Çukura Ezele veya İçeride dizisine
En azından Türk dizilerinin takıldığı hep aynı konuyu işlemekten kurtulan bir yapımEn azından izlemedim ama 'Çukur' entrika + romantizm (aşırı kötü işlenmiş romantizm) ögeli dizilerden daha iyidir.
Bu tarz diziler tutabiliyor, çünkü romantizm'min ucunu kaçırmıyor, misal kuzey ve güney yine tabiri caiz ise 'aşk meşk' var fakat ucu kaçırılmamış bir biçimde.En azından Türk dizilerinin takıldığı hep aynı konuyu işlemekten kurtulan bir yapım
Aslında ekmek teknesi 2. Bahar süper baba ezel suskunlar bunlar seyredilmesi dizilerdirAbi saçmalık. Her dizide en az 1 zengin 1 holding var. Entrika dolu. Birbirlerini aldatıyorlar bağırıp çağırıyorlar çok saçma sırf bu yüzden Irakta boşanma olayları artmış.