Pixpi
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 9
Hiçbir internet servisine veya telefon servisine erişilemiyor. Sanırım ülke genelinde de bu şekilde. Sıkıntının kaynağını bilen var mı?
İnternet servisinden kastım TurkNet in internet servisleriydi. Web siteleri sunduğu internet vb. gibiben gayet güzel kullanabiliyorum türk.net değil ama yani Türkiye geneli olamaz...
ben gayet güzel kullanabiliyorum türk.net değil ama yani Türkiye geneli olamaz...
yanlış anlama olmuş, türk.net değil benimki...WHAT ?
Fiyatları yükselttikleri için bir ders verilmiş olabilirmi türknete
hayır aynıHaklisiniz ama tek seferde de 11lira zam yapmazsın yani. Zam ve vergi cehennemi TÜRKIYE...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorub giderildi gördüğüm kadarıyla sizde varmi halen sorun
76 TL ye 100 Mpbs limitsiz internet kullanıyorum (Türksat Kablo) download miktarım aylık 800 GB civarı..Arkadaşlar, evet linç etmeyin. 8 aydır, taşındığımdan beri (Eskişehir'deyim) TürkNet'liyim, ilk defa oluyor. Bu ay 50mbps ile 600GB download ım var. Hangi intenet sağlayıcısında böyle bir hizmet var ayda 85tl'ye? Sorarım size. Eminim sabaha hallolmuş olur. Bu arada turk.net sunucu cevap vermiyor, modem arayüzünde kullanıcı adı veya şifre hatalı gibi kullanıcı bulunamadı hatası alıyorum. Saat yaklaşık 00:16 da kesildi sanırım bende.
NetspeedAyni fiyata alternatif iss onerilerinizi takipteyim
Helal. Ben Elon Musk'ın Starlink'ini bekliyorum76 TL ye 100 Mpbs limitsiz internet kullanıyorum (Türksat Kablo) download miktarım aylık 800 GB civarı..