Türk kızlarının ve Türk erkeklerinin Değeri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan goki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

goki

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu konunun kapatılmasını rica ediyorum.

goki

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu konuyu ben açmadım benimle beraber bilgisayarı kullanan kızkardeşim var zannedersem o açmış ama ben açmışım gibi yazmış bugünlerde morali bozuk gibi acaba bundan dolayımıdır bilmiyorum kendisi lise 1 e gidiyo daha yaşı küçük anlıycağınız bu tip yazılardan etkilenmiş olabilir okuldan gelince konuşucam bakalım sorunu neymiş.

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
ama iyi yazmış.
kardeşine tebrikler.
kendine çok iyi davransın.
sen de kendine çok iyi davran kardeşim.

görüşmek üzere.
sevdim bu metni.

goki

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ama iyi yazmış.
kardeşine tebrikler.
kendine çok iyi davransın.
sen de kendine çok iyi davran kardeşim.

görüşmek üzere.
sevdim bu metni.

teşekkür ederim bencede çok güzel yazmış valla gurur duydum kardeşimle aferim ona ama onun moralinin bozuk olması beni çok rahatsız ediyo konuştum şimdi biraz daha iyi hiç diğilsem yüzü gülüyo o benim için çok önemli bi tane kardeşim var onun üzülmesine izin vermem

moralinin bozuk olmasının sebebide okulda bikaçtane kendini bilmez Türk kızları çirkin rus kızları çok güzel felan demiş baya bi tartışma çıkmış ondanmış ama ben onlara sorarım yarın okuluna gidip o aptalları bi hesaba çekicem.

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
iyi bir araştırma yapmış.. ama...
1 kusuru var..ben söylemiycem siz bulun::

goki

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iyi bir araştırma yapmış.. ama...
1 kusuru var..ben söylemiycem siz bulun::

Ben bir Türk erkeği olarak benim için Türk kızları eşsizdir benim gözümde onlar çok değerlidir.
eğer bunu diyosan onu bilerek yapmış ben yazımşım gibi göstermeye çalışmış benim kullanıcı adım ya ondan heralda sormadım ama olsun benim düşüncelerimide aynen aktarmış zaten eee kimin kardeşi :D.

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ben sana sadece bir örnek verim italyada dolaşıyorum yanımda kızlarda var böyle ağızlar bir karış havada, ardan 1-2 saat geçti havalrı söndü.. aa ya Türkiyedeki erkeklar daha yakışıklı dediler.. bana sorarsanda esmer sevdim için Türk kızları favorim :))) başka millati insanını sevenden zaten şüphe etmek gerekir.. (çok mu ırkçı oldu yaf :p :))) )

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Dinine ırkından daha çok önem veren insanlar için değersiz bir yazı.
Bu ülkenin vatandaşlarını Türk kimliği altında toplamanın imkansızlığını hala anlayamamış bir insan tarafından yazıldığı belli.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bu arada benim adım Atilla-Attila bağlantı var.:D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Yani adım atilla attila ile bağlantım var gibi.Adam ne ünlü be çağlar ön cesi yaşamış bir adam benim adımı taşıyor tabi ne olacaktı.

Big

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Dinine ırkından daha çok önem veren insanlar için değersiz bir yazı.
Bu ülkenin vatandaşlarını Türk kimliği altında toplamanın imkansızlığını hala anlayamamış bir insan tarafından yazıldığı belli.

Doğru söze ne denir.

Çoğu saçmalıkla dolu tamamen birşeyleri vura vura beyne dikte etmeye çalışan başklarının görüşüne uyma deyip kendiside başkaları gibi davranan bir yazarın kaleminden çıkmış.

duru

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu yazıdaki bazı fikirleri beğenmekle birlikte katılmadığım konular da var..Tarihin önemini vurgulaması, Türk erkeği ve Türk kadının değerini vurgulaması güzel..Ancak dini inançlar konusunu ve Avrupalılar ile Türkleri karşılaştırmasını hoş bulmadım..Dini inançlar konusunda kişiler özgürdür buna türban da dahil..Ögürlük fikri ile ile türban hakkındaki düşünceler çelişiyor bu noktada..Kişi nasıl inanırsa öyle davranır başkasının özgürlük alanına girmediği sürece..Kimisi türban takar, kimisi başka şekilde inancını yaşar, bu bir seçimdir..Avrupalılar ile Türkleri karşılaştırıp, Avrupalıları aşağılar tarzdaki düşünceler de hoşuma gitmedi çünkü bu ırkçılığa hatta bölücülüğe giriyor..Biz insanları insan oldukları için sevmeliyiz herşeyden önce İngiliz, Türk, İtalyan v.s diye gruplandırmaları ve genellemeleri yanlış buluyorum hiçbir olumsuz özellik bir topluma ya da kültüre maledilemez.Avrupalılarda çok kibar, cana yakın insanlar olduğu gibi kaba insanlar da var..Aynı durumu Türklerde de görmek mümkün..Bir yerde olumsuzluklar varsa bu insanlık sorunu bence nasıl bir topluma ya da kültüre maledilebilir ki..Hepimiz biriz, hepimiz insanız..Türk olarak bize düşen görev ise tarihimize, dilimize ve kültürümüze sahip çıkmak..Bu da benim düşüncem..

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bu yazıdaki bazı fikirleri beğenmekle birlikte katılmadığım konular da var..Tarihin önemini vurgulaması, Türk erkeği ve Türk kadının değerini vurgulaması güzel..Ancak dini inançlar konusunu ve Avrupalılar ile Türkleri karşılaştırmasını hoş bulmadım..Dini inançlar konusunda kişiler özgürdür buna türban da dahil..Ögürlük fikri ile ile türban hakkındaki düşünceler çelişiyor bu noktada..Kişi nasıl inanırsa öyle davranır başkasının özgürlük alanına girmediği sürece..Kimisi türban takar, kimisi başka şekilde inancını yaşar, bu bir seçimdir..Avrupalılar ile Türkleri karşılaştırıp, Avrupalıları aşağılar tarzdaki düşünceler de hoşuma gitmedi çünkü bu ırkçılığa hatta bölücülüğe giriyor..Biz insanları insan oldukları için sevmeliyiz herşeyden önce İngiliz, Türk, İtalyan v.s diye gruplandırmaları ve genellemeleri yanlış buluyorum hiçbir olumsuz özellik bir topluma ya da kültüre maledilemez.Avrupalılarda çok kibar, cana yakın insanlar olduğu gibi kaba insanlar da var..Aynı durumu Türklerde de görmek mümkün..Bir yerde olumsuzluklar varsa bu insanlık sorunu bence nasıl bir topluma ya da kültüre maledilebilir ki..Hepimiz biriz, hepimiz insanız..Türk olarak bize düşen görev ise tarihimize, dilimize ve kültürümüze sahip çıkmak..Bu da benim düşüncem..
+1 :yes: zaten en sevmedigim durum insanların sagcı,solcu,turban takan-takmayan,milliyetçi,atatürkçü gibi daha bir sürü kelimeyle adlandırılması neden boyle diyerek zaten bolunmelr oldu.

StryKer

Doçent
Reaksiyon puanı
5
çook çoook saçma bir yazı. Kimsenin etkisi altında kalma derken, yazan kişi aynı anda kendisi etki altına almak ve kendi fikirlerini empoze etmeye çalışmış resmen. Ve dini inançları saman altından uyandırmadan aşağılamış. Heran bi kıvırma payı bırakmış. Ne kadar uğraşsada içindeki din düşmanlığını milliyetçi duygusunun arkasına gizliyememiş bir şahıs. Bu yazıdan ben bunu anladım. insanları ırklarına göre değil dinlerine göre değerlendirilmelidir. Çünkü sadece müslümanlar kardeştir. Hristiyan olduktan sonra türk bile benim kardeşim değildir.

duru

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çook çoook saçma bir yazı. Kimsenin etkisi altında kalma derken, yazan kişi aynı anda kendisi etki altına almak ve kendi fikirlerini empoze etmeye çalışmış resmen. Ve dini inançları saman altından uyandırmadan aşağılamış. Heran bi kıvırma payı bırakmış. Ne kadar uğraşsada içindeki din düşmanlığını milliyetçi duygusunun arkasına gizliyememiş bir şahıs. Bu yazıdan ben bunu anladım. insanları ırklarına göre değil dinlerine göre değerlendirilmelidir. Çünkü sadece müslümanlar kardeştir. Hristiyan olduktan sonra türk bile benim kardeşim değildir.

Birinci Dünya Savaşında Hicaz- Yemen Cephesinde İngilizler ve Müslüman Araplar, Osmanlı Devletine karşı savaşmışlardı..İngilizler, Müslüman Arapları size büyük arap krallığı kurcaz vaadleri ile kandırdılar ve Müslüman Araplar ingilizlerin yanında yer aldı..Müslüman Araplar yine müslüman osmanlı devleti ile karşı karşıya geldiler..
Peki burdan ne sonuç çıkıyor siyasi çıkarlar işin içine girince ümmetçilik anlayışı 2. plana alınmış ve senin müslümandan başka kardeşim yok dediğin kardeşlerin birbirini vurmuş..
Bende diyorum ki herkes kardeş olmalı, savaşlar son bulmalı, yıllarca özgürlük-barış uğruna kanlar döküldü..Şimdilerde ise daha farklı adlar altında dökülmeye devam ediyor, hergün oğullarını şehit veren analar ağlıyor..Birileri ise bizleri oyuna getirip, içten yıkmaya çalışıyor..Borçlandırarak, bölerek v.s...Ayrıca bizim dinimizi inceleyip sonradan müslüman olan hristiyanlar, birçok müslümanın yapamadığı görevleri tam anlamı ile yerine getirebiliyor..Hatta bizlerden daha inaçlı bile olabiliyor..Ben mülümanım sen hristiyansın benden uzak dur diyerek mi dinimizi tanıtıp, sevdircez onlara..Ne güzel demiş Yunus Emre " Yaradılanı severim, yaradandan ötürü", yine çok değerli düşünür Mevlana Celaleddin Ruminin beğendiğim sözleri;" Gel, gel ne olursan ol yine gel, İster kafir, ister mecusi, ister puta taban ol yine gel, Bizim dergahımız ümitsizlik dergahı değildir, yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel"
Yapmayın arkadaşlar müslümanlık bu kadar hoşgörüsüz bir din değil..Her dinin amacı insanlık, güzel ahlak ve hoş görüdür..Böyle oyunlara gelmeyelim hepimiz insanız, hepimiz biriz ve insan olduğumuz için birbirimizi sevmeliyiz..Gerisi boş bana göre..

StryKer

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ne güzel demiş Yunus Emre " Yaradılanı severim, yaradandan ötürü", yine çok değerli düşünür Mevlana Celaleddin Ruminin beğendiğim sözleri;" Gel, gel ne olursan ol yine gel, İster kafir, ister mecusi, ister puta taban ol yine gel, Bizim dergahımız ümitsizlik dergahı değildir, yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel"

Burda İslam dinine çağrı yapıyor. Yani sen puta tapıyorsun diye müslüman olamazsın zannetme. Allah tövbeleri kabul edendir. Herşeye sıfırndan (müslüman olarak) başlayabilirsin demek.Sen farklı algılamışsın üzgünüm. Arapların bizi satması onların ayıbı. islam dininin değil. Eğer islam dinin gerektiği şekilde davransalardı bizi satmazlardı. Onlar islamı en uygun şekilde yaşadığını yada arapların islam için örnek bir halk olduğunu nerden çıkarttın? Ayrıca Müslam kardeşim de müslüman olmayana da ölüm demiyorum. Sadece kardeşim değildir. Asla arkamı dönmem. Ama Bir müslüman devleti içinde gayrimüslimlerde varsa onlarada en adaletli şekilde davranmak islamın gerektirdiği kuraldır.

duru

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Burda İslam dinine çağrı yapıyor. Yani sen puta tapıyorsun diye müslüman olamazsın zannetme. Allah tövbeleri kabul edendir. Herşeye sıfırndan (müslüman olarak) başlayabilirsin demek.Sen farklı algılamışsın üzgünüm. Arapların bizi satması onların ayıbı. islam dininin değil. Eğer islam dinin gerektiği şekilde davransalardı bizi satmazlardı. Onlar islamı en uygun şekilde yaşadığını yada arapların islam için örnek bir halk olduğunu nerden çıkarttın? Ayrıca Müslam kardeşim de müslüman olmayana da ölüm demiyorum. Sadece kardeşim değildir. Asla arkamı dönmem. Ama Bir müslüman devleti içinde gayrimüslimlerde varsa onlarada en adaletli şekilde davranmak islamın gerektirdiği kuraldır.

Ben burda din tartışmıyorum çünkü inancını dilediği gibi yaşamak herkesin kendi seçimi...Değerli düşünürlerin sözlerinde daha çok islam üzerinde değil de herşeyden önce insanları insan olduğu için sevmek ve insanları dışlamamak gerektiği üzerinde durulmuş..
İlk mesajımı okuduysan genellemelerden hoşlanmadığımı yazmıştım..İslam dinini en uygun arapların yaşadığını falan yazmadım bunu neye dayanarak yazdığını anlayabilmiş değilim arapları örnek vermemin sebebi başka bir düşünceyi anlatabilmek içindi, böyle bir düşünceyi savunursam zaten kendimle çelişmiş olurum..
"Senin müslümandan başka kardeşim yoktur, hristiyan olduktan sonra Türk bile kardeşim değildir." Sözüne karşılık yazmıştım ama; senin en son cümlen:
" Ama Bir müslüman devleti içinde gayrimüslimlerde varsa onlarada en adaletli şekilde davranmak islamın gerektirdiği kuraldır." Yeterli benim için aydınlattı mutlu oldum teşekkürler..

goki

Asistan
Reaksiyon puanı
0

vay be konu nerden nereye gelmiş bayaadır girmiyorum bu konuya zira gerekli açıklamayı yaptığımı düşünüyordum çünkü bu yazıyı yazan kişi benim kızkardeşim ve henüz daha 16 yaşında bu yaştaki bir insandan nasıl bir yazı bekliyordunuz acaba heleki onun yaşadıklarını bile bilmeden kalkmış çok saçma bilmem ne diyosunuz önce insanların görüşlerine saygı duyun ondan sonra aydın gibi davranmaya çalışın.

ve birşey daha siz onun veya başkasının ne kadar dinli yada ne kadar din düşmanı olduğuna karar veremezsiniz o kul ile Allah arasındadır ve kafadan bir insana din düşmanı demenin ne kadar günah olduğunu bile bilmeden din hakkında konuşmayın bence. Ayrıca 16 yaşında ve bu cesareti gösterecek düşüncelerini çekinmeden dile getirecek pek fazla insan yoktur sanırsam.

mevzuuya gelicek olursak hakkikattende çok kötü yazılar varmış ben bu kadar olduğunu tahmin etmiyordum özellikle facebook da ki gruplar çok aşağılayıcı 1 milyon Türk kızı verelim yüz bin rus kızı alalım yok Türk kızlarından sabun yapalım ruslar yıkansın gibi daha bilmem ne bilmem ne bir sürü grup kurmuşlar ve bu grupların üyeleride öyle azımsanacak gibi değil bi tanesi yanlış hatırlamıyosam 14 bin civarındaydı aslında burdaki yazıda ordaki kendini bilmez lere imiş bana öyle dedi neden buraya açtın diye sordum bu sitedeki insanların onlar gibi olmadığını düşündüm dedi.

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Topragin altina girdikten sonra Turkluk kimseyi kurtarmaz,
Irk'lara bu kadar kafayi takmayalim.
Herkesi Allah yaratti.
Zaten bu irk'cilik hevesi yuzunden 1 adim ilerleyemedik yuz yillardir.
Poh poh ustune poh poh.
Bilim-Teknoloji desen = Ne gezer.
Birlik beraberlik = Kim kaybetmis buz bulalim
Zenginlik = Oda ne ki?
Ne spor basarisi, ne bilim, hic birsey yok.
Turkler savascidir!
Hadi ya...

Bunlari asmak lazim.
Turkluk kandadir kanin disina tasmamalidir.
Asil insanlar Sen Turk'sun sen susun sen soyle guclusun boyle babasin diyenlerden kacmalidir.
70 sulalem Turk, taa orta-asyaya dayaniyor, Anadolu turklerinden degilim ustelik. Ama vatanimida milletimi canimdan cok severim.
En sevdigim anlamina gelmiyor bu.
Ama yinede nerde Turkluk, nerde insanlik bunun ayrimini yapmasini bilirim.
Herkese tavsiye ederim.
Bunlari gecmek lazim.

Bu siir anlatiyor biraz biraz...
Fark Etmeli.
Anne Karnına Sığarken Dünyaya Neden Sığmadığını
Ve En Sonunda Bir Metre Karelik Yere Nasıl Sığmak Zorunda Kalacağını

FARK ETMELİ.
Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti Yarın Meçhuldür,
O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür,O Da Bugündür

goki

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sivaspor doğru demişsin biz batının ahlaksızlıklarını kültür özgürlük diye aldgıladık onların yanlışları bizim doğrularımız oldu bugün İngiltere gençlerini başa bela olarak görüyo nedenmi çünkü çoğu alkolik nerde gece orda sabah adamlar bunu durdurabilmek için her türlü şeyi yapıyolar ama nafile hatta bir ingiliz anne baba kızlarının bir türke kaçmasına sevinmişlerdi ingilterede durup alkolik olacağına türkiye de evlensin demişlerdi yani durum bu kadar vahim bizim en önemli hatta dünyanında taktir ettiği aile kavramı annenin babanın çocuklarından haber alması çocuklarının kötü yola düşmemesi için çabalaması, ama şimdi bi moda başlamış yok aile baskısıydı bilmem neydi bence bu baskı bizim için önemli o olmazsa bizimde sonumuz ingiltere gibi olur zaten şimdiden sokaklar özenti insanlarla dolmuş kendi olamıyolar aşağılık kompleksi almış yürümüş o kadar ileri gitmişki artık kendi kendimizi aşağılamaya başlamışız aslında konuda tam bu noktaya değiniyo neden bizden olan kötüde yabancı olan iyi bunu anlamak mümkün değil batını yıllardır uğraştığı üstün ırk tohumları yavaş yavaş meyvelerini vermeye başlamış bence bir an evel kendimize gelmeliyiz nedir bu özenti anlamadım.

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Kardesin hakkinda endiselendigini belirtmissin bilemiyorum hala bu endiselerin varmi eger var ise haddim olmayarak bir kac sey onerebilirim.
Eger bu siiri/yaziyi kardesiniz kendi yazmis ise ki bunu alinti yaptigini dusunuyorum, kesinlikle bir boslukta oldugunu ve etki altinda kaldigini gorebiliriz.

Bu yazilar gercegi degil malesef yanlisi yansitiyor.
Her sey saygi ile baslar.
Basini kapatan bir insana "SIKMABAŞ" demek insanin once kendine saygisizliktir.
Zaten icerik itibarile siyasi bir mesaj son derece saygisiz ve bilgisizce hazirlanmis.
Bu millet Kanuni sultan suleymanlari, ibni-sinalari ali kuscularida dogurdu.
Fatih Sultan Mehmet han'i dogurdu.
BU MILLET OSMANLI IMPARATORLUGUNUDA KURDU,
O IMPARATORLUK KI ELININ ULASMADIGI YERLERDEN BILE VERGI ALAN BIR IMPARATORLUKTU.
Bu millet cephelerde Allah Allah diyerek savasti, hala da savasiyor.
Bunlari goz ardi edersek kac yuzlu oluruz?
Bugun bile Tip ve Astronomide bu alimlerin eserlerinden faydalanir o imrendigimiz bati dunyasi.
Bakin. Doya doya bakin...
Onlar Kur'an-i Kerimden ogrenirken bilimi, kimileri hala korkuyor bu dinden.
Bu din basi kapatmayi keyfen istememistir, iffeti korumak istemistir.
Islam tarihinde hic bir zaman tarikat devleti olmamistir, Lakin hainler, sahte hoca ve seyhler bunu bile somurmus, sahte tarikatlar ve dergahlar kurararak Osmanli imparatorlugunun sonunu getirmistir.
bu ser ocaklari insanlarin toplandiklari gruplandiklari heryere fitne sokar.
Sadece islami degil, bunun bir cok ornegi varki bunlardan biri basimiza musallat olan PKK degilmidir?
Ergenekon degilmidir.
Kardesinize tavsiyem koru korune dusman olmadan, bu guzel dini bir arastirsin.
Kalp gozunu acsin bu dine bir baksin, kus bakisida baksa bir baksin bu guzellige. Katilsin demiyorum sadece bu kadar ucube gordukleri nasilmis bir gorsun.
O zaman bu dusunceleri degisecek daha genis dusunecektir.
Butun dinlerin mensuplari Islam'a hayrandir.
Bakin bugun hollandada, hollandalilar Et'i muslumanlarin olduklari yerlerden almayi seviyorlar.
Eger musluman iseniz size guveniyorlar.
Malesef bu guveni kendi cikarina kullanan sozum ona muslumanlar yuzunden arada pislikler ciksada yinede Musluman avrupada korkulsada guvenilirdir.

Saygilarimla,

goki

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardesin hakkinda endiselendigini belirtmissin bilemiyorum hala bu endiselerin varmi eger var ise haddim olmayarak bir kac sey onerebilirim.
Eger bu siiri/yaziyi kardesiniz kendi yazmis ise ki bunu alinti yaptigini dusunuyorum, kesinlikle bir boslukta oldugunu ve etki altinda kaldigini gorebiliriz.

Bu yazilar gercegi degil malesef yanlisi yansitiyor.
Her sey saygi ile baslar.
Basini kapatan bir insana "SIKMABAŞ" demek insanin once kendine saygisizliktir.
Zaten icerik itibarile siyasi bir mesaj son derece saygisiz ve bilgisizce hazirlanmis.
Bu millet Kanuni sultan suleymanlari, ibni-sinalari ali kuscularida dogurdu.
Fatih Sultan Mehmet han'i dogurdu.
BU MILLET OSMANLI IMPARATORLUGUNUDA KURDU,
O IMPARATORLUK KI ELININ ULASMADIGI YERLERDEN BILE VERGI ALAN BIR IMPARATORLUKTU.
Bu millet cephelerde Allah Allah diyerek savasti, hala da savasiyor.
Bunlari goz ardi edersek kac yuzlu oluruz?
Bugun bile Tip ve Astronomide bu alimlerin eserlerinden faydalanir o imrendigimiz bati dunyasi.
Bakin. Doya doya bakin...
Onlar Kur'an-i Kerimden ogrenirken bilimi, kimileri hala korkuyor bu dinden.
Bu din basi kapatmayi keyfen istememistir, iffeti korumak istemistir.
Islam tarihinde hic bir zaman tarikat devleti olmamistir, Lakin hainler, sahte hoca ve seyhler bunu bile somurmus, sahte tarikatlar ve dergahlar kurararak Osmanli imparatorlugunun sonunu getirmistir.
bu ser ocaklari insanlarin toplandiklari gruplandiklari heryere fitne sokar.
Sadece islami degil, bunun bir cok ornegi varki bunlardan biri basimiza musallat olan PKK degilmidir?
Ergenekon degilmidir.
Kardesinize tavsiyem koru korune dusman olmadan, bu guzel dini bir arastirsin.
Kalp gozunu acsin bu dine bir baksin, kus bakisida baksa bir baksin bu guzellige. Katilsin demiyorum sadece bu kadar ucube gordukleri nasilmis bir gorsun.
O zaman bu dusunceleri degisecek daha genis dusunecektir.
Butun dinlerin mensuplari Islam'a hayrandir.
Bakin bugun hollandada, hollandalilar Et'i muslumanlarin olduklari yerlerden almayi seviyorlar.
Eger musluman iseniz size guveniyorlar.
Malesef bu guveni kendi cikarina kullanan sozum ona muslumanlar yuzunden arada pislikler ciksada yinede Musluman avrupada korkulsada guvenilirdir.

Saygilarimla,

siz hangi yazıdan bahsediyosunuz anlamadım ama kardeşimin ve ailemden herkes dinine bağlıdır Elhamdülillah kardeşimin derdi başkaydı anlamadınız heralde o daha küçük 16 yaşında ve okulda bi kaç kendini bilmez Türk kızları çirkin rus kızları daha güzel felan demiş bayaa bi tartışma olmuş bundan dolayı sinirleri bozuktu hee bide facebook ta ve internette bi kaç yazı görmüş bundan dolayı sinirleri bozulmuştu ama şimdi iyi amacı biz birbirimizin kıymetini bilmezsek kim bize kıymet verir demeye getirmiş o mor yazıyı soruyosanız evet o alıntı bir yazıdır zaten altına alıntı diyede yazmış ama sadece mor olan yazı alıntıdır onun üstündekileri tamamiyle kendisi yazmış. bişeye daha dikkat çekmeye çalışmış şuan sizde biliyosunuzki bizim millette inanılmaz bir yabancı hayranlığı var hatta bununla ilgili yabancı gelin diye bir program bile yapıldı artık işin suyu çıktı yani neden biz kendi kıymetimizi bilmiyoruz aslında demek istenilen budur.

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Alinti yazisni gormemisim :turned:,
Yinede alinti olabilecegini belirtmistim. Musluman yada baska bir din bu beni ilgilendirmez.
Sadece o yazidaki icerigi gercekten benimseyenler var ve cok agir bir yazi.
Kardesinizde alintilayinca oyle dusundugunu sandim.
Herneyse,
Siz ve kardesiniz icin en iyi olmasini dilerim.

Saygilarimla.