Türk Kızlarına Has özellikler

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Türk KızLarı'nın Has Özellikleri

1-) Brad Pitt, Leonardo Di Caprio,vs... gibi tanımadığı insanLara aşık oLurLar.

2-) CırtLak renkLi markası we fiyatı 100 m öteden beLLi oLan "cast" ayakkabıLarın içine kot pantoLonun paçasını sokar we herkesin onLara beğeniyLe baktığını zannederLer.

3-) Dış görünüşe değiL iç görünüşe önem werdikLerini söyLeyip karşıLarına çıkan iLk yakışıkLı we beyinsiz erkeğe aşık oLurLar.

4-) OnLarın önem sırası aşağıdan yukarıya doorudur. Ayakkabının markası,pantoLonun markası,gömLeğin markası, beyin...

5-) KendiLerini dünyanın en güzeL kızı zannederLer we bunu çewreye hissettirmeye çaLışırLar.

6-) Kadın HakLarı diye çığırırLar ama kamu kuruLuşLarında en hızLı onLarın işi görüLür.

7-) "Aaaaaeeyayayay iiinaaağğğğnnnmmııığğğğyyyoooğğğğğ- rrruuuuuooommmmm m, ciiidddiiiiiğğğğymiiisiiiiııııaannnn, aaaaayyyyyy çuuuooookkkk tııııaaaattttLLııııaaaaa" gibi angutça bir konuşma diLLeri wardır.

8-) En PatatesLeri internete girince ortamın şahı padişahı CLaudia Schifferi oLur.

9-) OnLara göre paran oLduğu sürece adamsındır.Parasız erkek öLü erkektir.

10-)Poposunu açıkta bırakan bodyLer giyip gün boyu çekiştirirLer. Ya görünmesini istemiosan giyme!Bu ne pehriz bu ne Lahana turşusu...

11-) Edep yerLerine kadar görünecek kıyafetLer giyip "ErkekLer sapık, bakıyorLar" derLer. Ya peki senin açık giyinmekteki amacın ne?Göstermekse eğer bakınca niye sapık diyorsun. Sende teşhircisin ona bakarsan...

12-) Bir erkek kötü 1 şey yaptığında "Erkek diiLmi hepsi aynı" derLer. Bende geçen sokakta hayat kadını gördüm. Napiim şimdi "kadın değiL mi hepsi aynı " mı diyeyim? Aynı mantık ona bakarsan...

13-) MesajLarında "canım,şekerim,1 tanem" gibi sıfatLarı resmi oLdukLarı kişiLere yazar, sonrada "umut wermedim ki ben" diye zeytinyağı moduna geçerLer.

14-) Erkeğin yaptığı her işe "ben de yaparım ne farkım war" diye atLarLar.

15-) Sokakta bağıra bağıra anıra anıra güLerLer we siz ona kınayarak baktığınızda siz geçene kadar durup siz geçer geçmez."KİKİKİKiiikklkkkiikkl" diye bağırırLar.

16-) Kot pantoLonu çizmenin içine sokup şebek oLurLar.

17-) DuwarLarına Gökhan Özen posterLeri yapıştırıp "aşkııııaaaıııaıaıaıaım yaaaaaağğğğğ" diye arkadaşLarıyLa ayin yaparLar.

1 1 PLaza topuk giyip yürürken Yao Ming oLurLar. Yürüyemiyosan giyme ya... ALLA ALLA...

19-) Gitar, bağLama vs çaLan erkekLerin dibine girip bir o yana bir bu yana kafa saLLayarak yavşarLar.

20-) YüzLerini fondotene ruja carta curta buLarLar.

21-) Sınıfta ağLayıp sızLarLar nedensiz yere...

22-) "Ay arabeskmi dinLiyosun iiğğğğğğwweeeennnnçç" diyip biLgisayarLarında İbrahim TatLıses'in tüm aLbümLerini buLundururLar.

23-) SeninLe mesLeğin,araban,okuLun,paran,ayakkabın vs gibi her şeyin için beraber oLabiLirLer. Karakterin we beynin hariç...

24-) 1 BirayLa sarhoş oLup geceyi mahwederLer.

25-) OkuL etekLerini kısaLtırLar.

Kaynak:Mail

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
bunların çoğu daha çok lise kızlarına uygun bence.insanın kişiliği oturdukça daha çok şey tecrübe ettkçe değişiyo.lisedeyken benim de bu özelliklerden taşıdığım vardı ama şimdi Allahtan hiç birine sahip değilm.brad pittden vs nefret ederm kotumu çizmemn içine sokmam makyaj yapmam posterlerm yoktur.sınıfta değil de yalnızken ağlarım
Aaaaaeeyayayay iiinaaağğğğnnnmmııığğğğyyyoooğğğğğ- rrruuuuuooommmmm m, ciiidddiiiiiğğğğymiiisiiiiııııaannnn, aaaaayyyyyy çuuuooookkkk tııııaaaattttLLııııaaaaa diye konuşmam içki içmem dolayısıyla sarhoş olmam kısaltablieceğim bi okul eteğim yok bilgisayarımda arabesk şarkı da yok vs vs vs

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
dedim ya lisede normaldir bazılarında biraz özentilik de vardır ben de çok kişiye özenmiştim.tecrübe konuşuyooo

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
komik olmuş ama, evet nedense çoğunu görüyorum ne yazıkki.
karşı atak gelebilir hazır olun beyler :P

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
süper yaa :D
seviyorum ya ben Türk kızı olmayı süperiz :D

GOTHiC

Asistan
Reaksiyon puanı
0
muhabbete bak :) kızlarımız bir numara e biz türk erkekleri olarakta bi yazıda az değiliz hani :) Tencere kapak ilişkisini çok daha iyi anlıyorum :) :)

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
yaş önemli değil...akıl yaşı büyüsün insanın...

35 olup da liseli kızlar gibi davrananı çok gördük :D

ayrıca bu maddeler türk kızları için geçerli değil...günümüz türk genç daha doğrusu ergenlik çağındaki kızları için ,bazılarında rastlanan özellikler diyelim...

çoluk cocuk davranışı yani...büyüyünce kiminde geçio kiminde karakter özelliği olarak kalıo..bunda da arkadaş çevresi aile kültürü vs etkili...

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
fish dedi ki:
yaş önemli değil...akıl yaşı büyüsün insanın...

35 olup da liseli kızlar gibi davrananı çok gördük :D

ayrıca bu maddeler türk kızları için geçerli değil...günümüz türk genç daha doğrusu ergenlik çağındaki kızları için ,bazılarında rastlanan özellikler diyelim...

çoluk cocuk davranışı yani...büyüyünce kiminde geçio kiminde karakter özelliği olarak kalıo..bunda da arkadaş çevresi aile kültürü vs etkili...
ben de tam bunu kastetmiştim

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bu özenti diyebileceğim bir kısım. Siz diğer kısmına rastlamamışsınız derim... o.O Onlara toz kondurmam işte... :@

duru

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bencede bu özellikler türk kızlarına ait değil bazı ergenlik çağındaki kızlara ait özellikler.Ayrıca erkekler şöyle kızlar böyle diye gennellemelerinde çok doğru olduğunu düşünmüyorum.Herkesi aynı kefeye koymak doğru olmaz.

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
sadece türklere özel değil ayrıca nedendir anlamıyorum türklerden biz türkelr herkesten daha şikayetciyiz
türkün kadınıda kızıda ereğide tektir başka hiç bi millete benzemez
ha yokmu bu yazdıkların evet var ama bunlar bizim değil dışardaki yani dış ülkelerin abuk subuk giyim ve konuşma tarzını örnek alan ingilicesi olmayıpta türkçeyi ingilizce gibi konuşan(örnek.:heeyy dostum nnaabbbeeerr) bi avuç budala var ama her poşettten çıkar bi çürük

krasiv

Asistan
Reaksiyon puanı
0
duru dedi ki:
Bencede bu özellikler türk kızlarına ait değil bazı ergenlik çağındaki kızlara ait özellikler.Ayrıca erkekler şöyle kızlar böyle diye gennellemelerinde çok doğru olduğunu düşünmüyorum.Herkesi aynı kefeye koymak doğru olmaz.
Herkesi aynı kefeye koymayalım katılıyorum... Şöyle diyelim derim bazı ergenlik çağındaki türk kızları :D :D

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Yani genel olarak tüm kızlarda bu tarz özellikler var diyemeyiz tabiki!
Ama o kadar yapmacık ve özellikle 7 nolu özelliğe sahip o kadar var ki...Bazen insan o tarz konuşmaya saplanıyor :S

Wolker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
düşük IQ , otistik ,spastik gibi bilimum özellikleri unutmuş yazan arkadaş ...

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Wolker dedi ki:
düşük IQ , otistik ,spastik gibi bilimum özellikleri unutmuş yazan arkadaş ...

düşük ıq ya katılıyorum wolker...ama sadece yeni nesil kızlarda değil malesef erkeklerde de mevcut...yani yeni neslin tümünde bir düşük ıq mu deseeeeem, düşünme kabiliyetinden yoksunluk mu deseeeeem, akli melekelerin geç yerlleşmesi mi deseeeeeem bişi eksikliği var yani......

azcık geç olgunlaşıyorlar ki ben bunu hormonlu ve fast food beslenme tarzına bağlıyorum :D

X_Codesia

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ewet işte tamda bundan bahsedioruz dostum kadınlar ve sorunları hiç bitmez bilirsin.

eskiler ne der bilirsin kadınlar ne ister.

bunu hazırlayanı tebrik eder gözlerinden öperim :D

GurenGursel

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kızların %90'ına böyle... Üzgünüm ne kadar kabul etmeselerde :) Ama onlar da haklılar :O

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
bide bu emoluk aldı başını gitti farktınız mı hiç ?

başka bi değişle özentilik |)

astronash

Asistan
Reaksiyon puanı
1
türk kızlarının ortalama 100 de 70inde bu özelliklerin ortalama100de 70 i var. başarılı bir çalışma.. hazırlayanı tebrik ediyorum..

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
onursevim dedi ki:
bide bu emoluk aldı başını gitti farktınız mı hiç ?

başka bi değişle özentilik |)

gerçekten çok haklısın, herkes emo takılıyor.Acaba gerçekten hayat felsefeleri mi öyle, yoksa tarz olsun diye mi öyle takılıyorlar çok merak ediyorum.